Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

na merginos kodel tylit schmoll.gif
Atsakyti
O man siandien mm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2009 11 20, 09:58)

Laikykis mergyt... Kita karta tikrai pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laikykis 4u.gif
mes laikysim koju ir ranku spygutes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 20, 12:14)
Laikykis mergyt... Kita karta tikrai pasiseks  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(svaigutis @ 2009 11 20, 12:30)
laikykis 4u.gif
mes laikysim koju ir ranku spygutes thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aciu mergaites , ir jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2009 11 20, 11:58)

nenusimink ir nenuleiskit ranku su vyru smile.gif kita menesi lb linkiu kad mmm nepasirdoytu, o NT rodytu II riebiais juosteles mirksiukas.gif kaip jau anksciau minejau, jei esi nestuke tai bet kuris NT parodys II juosteles, nesvarbu ar tai skirtingu firmu NT. As nei su pirmu nei su dabartiniu nestumu nedariau vienodu NT, nes tik tada isitikinu, kad esu nestuke.gif kai keli skirtngi NT parodo II ir nei karto nei vienas NT nepamelavo ir kai buvau nestuke rode II juosteles mirksiukas.gif
SEKMES PLANUOJANT LELIUKA drinks_cheers.gif
Atsakyti

sveikos panelytes smile.gif
esu cia naujoke, ir oj kiek as cia visko prisikaiciau smile.gif
noreciau pasidalinti ir as savo pojuciais, tik dar nieko nezinau ar as nestuke.gif ar nea. lapkricio pradzioj buvo mano mm, ir po mm su vyru isdykavome nemazai, mes jau daug metu neižsisaugojam ir neplanuojam kol kad maziuko, saugomes naturaliu budu blush2.gif ir jau buvo mano vaisingosios ienos ir ovuliacija, po savaicikes turetu buti vel mano mm. taciau viskas butu gerai jei ne mano savijauta. jau kokia savaicike gera mane ziauria pykina, valgyt noriu nezmoniskai smile.gif bet kai pavalgau ti tokia sunki jauciuos, uzkietejo viduriai, vis pamaudena man pilvuka, sian ti taip suskaudo kaip kad kartais buna per mm. ir krutine jautri pasidare, dariausia testuka, bet buvo neigiamas, gal buvo per anksti, bet kankino mane tie pojuciai, ir i galva visokios mintys lindo. merginos ka jus apie tai manot?
Atsakyti
QUOTE(abejojanti @ 2009 11 20, 14:25)
sveikos panelytes  smile.gif
esu cia naujoke, ir oj kiek as cia visko prisikaiciau  smile.gif
noreciau pasidalinti ir as savo pojuciais, tik dar nieko nezinau ar as  nestuke.gif  ar nea. lapkricio pradzioj buvo mano mm, ir po mm su vyru isdykavome nemazai, mes jau daug metu neižsisaugojam ir neplanuojam kol kad maziuko, saugomes naturaliu budu  blush2.gif ir jau buvo mano vaisingosios ienos ir ovuliacija, po savaicikes turetu buti vel mano mm. taciau viskas butu gerai jei ne mano savijauta. jau kokia savaicike gera mane ziauria pykina, valgyt noriu nezmoniskai  smile.gif  bet kai pavalgau ti tokia sunki jauciuos, uzkietejo viduriai, vis pamaudena man pilvuka, sian ti taip suskaudo kaip kad kartais buna per mm. ir krutine jautri pasidare, dariausia testuka, bet buvo neigiamas, gal buvo per anksti, bet kankino mane tie pojuciai, ir i galva visokios mintys lindo. merginos ka jus apie tai manot?

Na manau cia visaip gali buti... Palauk dar ir pakartok NT wink.gif Nes pagal tuos pozymius sunku spresti nes visoms jie skirtingi. As isvis nieko nejutau tik nesulaukiau mmm ir tiek... Ir dabar beveik joku pozymiu taip kad... O tau zinoma linkiu isvysti riebius II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abejojanti @ 2009 11 20, 16:25)
sveikos panelytes  smile.gif
esu cia naujoke, ir oj kiek as cia visko prisikaiciau  smile.gif
noreciau pasidalinti ir as savo pojuciais, tik dar nieko nezinau ar as  nestuke.gif  ar nea. lapkricio pradzioj buvo mano mm, ir po mm su vyru isdykavome nemazai, mes jau daug metu neižsisaugojam ir neplanuojam kol kad maziuko, saugomes naturaliu budu  blush2.gif ir jau buvo mano vaisingosios ienos ir ovuliacija, po savaicikes turetu buti vel mano mm. taciau viskas butu gerai jei ne mano savijauta. jau kokia savaicike gera mane ziauria pykina, valgyt noriu nezmoniskai  smile.gif  bet kai pavalgau ti tokia sunki jauciuos, uzkietejo viduriai, vis pamaudena man pilvuka, sian ti taip suskaudo kaip kad kartais buna per mm. ir krutine jautri pasidare, dariausia testuka, bet buvo neigiamas, gal buvo per anksti, bet kankino mane tie pojuciai, ir i galva visokios mintys lindo. merginos ka jus apie tai manot?

siulyciau palaukti iki kol mm veluos keleta dienu ir tada pakartoti NT. O is savo pacios patirties galiu pasakyti, kad kai planavom tiek pirma tiek antra vaikiuka kiekviena menesi jausdavau ivairius nestumo pozymius doh.gif NT dar ankstoka darytis jei iki mmm liko savaite, tikslingiausia NT daryt kai veluoja mmm... Sekmes ir kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Pries 3,5 savaites mylejausi su vaikinu be apsisaugojimo priemoniu. naudojomes istraukimo metodu ir lyg viskas buvo gerai - viduje nebaige. Po savaites, del viso pikto, nukeliavau pas ginekologe, pasitikrint ar kokios ligos nepasigavus ir dar del nereguliariu menesiniu, karts nuo karto.
Ginekologe dare vaginaline echoskopija, paeme tepineli. Sake viskas 'okay'. Bet va dabar prasidejo menesines, beveik laiku, bet jos tokios negausios, kad net menesinemis nedrysciau vadinti, tiesiog tepa ir tiek... Be viso sito man dingo apetitas, skauda papilve ir nugara, visa savaite jauciuosi mieguista, uzkietejo viduriai, speneliai nepasikeite visiskai, krutines neskauda ir nejautri.... Matavausi kuno temperatura 36.8.
Ar visgi gali buti nestumas? Nuo keliu savaiciu genekologe gali pamatyti vaisiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tirpi17: 20 lapkričio 2009 - 21:02
Sveikutes,

as kai pastojau, jauciausi labai mieguista, darbe visa diena praziovaudavau, krutine buvo labai jautri, net menkiausiam prisilietimui, pilva visalaik mausdavo kaip pries menesines. Kai mensines savaite laiko velavo, pasidariau testuka, kuris parode tas riebias II juosteles ax.gif Tikslingiausia darytis testa, kai nesulauki savo dienu.
Atsakyti
Laba diena,

Gal man kas gali pasakyti, ar paprastas kraujo tyrimas rodo nestuma, ar turi buti kazkoks specialus? Kazkokios keistenybes dedasi pilve, lyg jokiu pozymiu per daug ir nesijaucia, bet pilvo apimtis kazkaip lyg dideja ir toks keistas jausmas pilve g.gif O gal buna, kad ir nesijaucia pozymiai jokie kiti?
Atsakyti