Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(IwonaBogd @ 2009 12 17, 18:16)
tai jei menesiniu nera, tai veliau dar viena pasidarykit. Ne visoms parodo iskart unsure.gif
Stiprybes ir sekmes 4u.gif

Menesines tik bus uz poros sav.ar maziau,bet pasirode iskyros su krauju ir krutys padidejo.nebezinau ka begalvot.
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 17, 20:07)
Menesines tik bus uz poros sav.ar maziau,bet pasirode iskyros su krauju ir krutys padidejo.nebezinau ka begalvot.

rolleyes.gif manau,kad tau ovuliacija.Man daktarai sake,kad neturesiu leliuku,o pati puikiai pasiskaiciavau.Turiu dvi,viena sausio 9 d.gime kita po keturiu metu sausio 11 d, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta2 @ 2009 12 18, 01:13)
rolleyes.gif  manau,kad tau ovuliacija.Man daktarai sake,kad neturesiu leliuku,o pati puikiai pasiskaiciavau.Turiu dvi,viena sausio 9 d.gime kita po keturiu metu sausio 11 d, ax.gif

As jau aplamai nebeturiu vilties turet vaiku,bet sirdies kamputije dar tikiuos.bet kodel atsirado tos iskyros su krauju ir krutys pabrinke!ovuliacija jau prasidejo.
Atsakyti
Sveikos,

Kai laukiausi pirmosios, nejutau jokių specifinių simptomų. Dar nepasisgedus mmm vis dėl to pavyko susigaudyti esant nėsčiai. Tuo metu daug tampėmės su baldais. Ir sunkiai nešant suskaudo pilvą. Tada g.gif pagalvojau, o prie ko čia pilvukas, juk turėtų nugarytę ar bent rankos. ax.gif tai, kadangi planavom jau ir supratau, kad reikia pirkti testuką rolleyes.gif . Ir pasitvirtino nestuke.gif
Per visą nėštumą tik kartą kažkodėl supykino. Nei išskirtinių potraukių kažkokiam maistui, nei krutų jautrumo ( tik padidėjimas thumbup.gif ), nei mieguistumas. Žodžiu jaučiaus l.gerai, bet savo atsiėmiau po gimdymo hihihi.gif
O dabar vėluoja kelios dienos mmm. O man šiaip kaip laikrodukas jos ir streso nėra. Tai tik toks požymis. Ir vis laukiu gal dar ateis, o jei ne tai jau testukas ir gal jungsiuos prie jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man siandien jau savaite kaip veluoja, ir pasidariau du testus. Pirmo juostele labai neryski, antras jau daug aiskesnis, zodziu du testai - po dvi juosteles wub.gif
Na, pozymiu dar jokiu nejauciu, gal tik nuovargis didesnis apie 17-18 val didziulis miego poreikis (su pirmu tik apie 20 val taip uzeidavo bigsmile.gif ). Su pirmu pykino nuo 6-tos savaites, tai tada dar nezinodama, kad laukiuosi, ir pasiskaicius nestumo kalendoriu, kad ties 6 - ta savaite pykina, supratau, kad jau nestuke.
Kol kas pykinimo nera, tik kazkoks susidirginimas skrandyje. Galvos svaigima lengva pajuntu kartais.
Dar 6 savaiteliu bet kokiu atveju mums nera. Apie 5- ta nebent. Gydytojas treciadieni viska aiskiai tikiuosi ivardins wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 18 gruodžio 2009 - 10:29
Lauksim su gerom naujienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 12 18, 11:28)
Lauksim su gerom naujienom mirksiukas.gif

Sveikutes,

Ar priimsite mane i savo drauiska buri 4u.gif
Man iki mm dar buvo like 4 dienos, bet neiskenciau, nusipirkau ankstyva Viola NT ir treciadieni pasidariau ryte ax.gif Viena juostele atsirado iskart ryski ryski, o salia pradejau kazka lyg tais iziureti rausva, nuejau nusiprausti, ateinu,ziuriu vos vos labai jau neryski,bet rausva juostele antra yra smile.gif . Vakare dar po darbu pasiziurejau, tai ta juostele ryskesne jau,tik plonute,ne tokia stora ir ryski,kaip pirmoji.bet galvoju, kad jei nebuciau nestuke.gif , nebutu atsiradusi rausva antrakad ir neryski labai, kaip manot?
Siaip man mm dar net neveluoja, tik pirmadieni turetu ateiti,jei nesilaukiu..
Atsakyti
Na man rodos ta juostele ne siaip sau pasirode ploja.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O man mm turėjo būti gruodžio 8 dieną, kolkas jų nesulaukiu, dariausi tris testus, bet tos juostelės nevienodo ryškumo, viena ryškiai raudona, kita silpnai ružava... po kalėdų 28 dieną užsirašiau pas ginekologę, turbūt ji išsklaidys mano dvejones smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita081: 18 gruodžio 2009 - 16:41
Galima ir aš jungiuos į jūsų būrį 4u.gif mėnesinės turi būti pirmadienį arba antradienį, bet aš jau tris testus pasidariau tongue.gif pirmąjį 7 dienos po ovuliacijos, tada tik po valandos išryškėjo plona rausva antra juostelė, pasimečiau, 9 dienos po ovuliacijos pasidariau kitą - antroji labai labai blausi juostelė pasimatė po 8 min. Šiandien, 11 dieną po ovuliacijos pasidariau ir jau po penkių min. išryškėjo gerai matoma rausva juostelė 4u.gif tik bijau dzžiaugtis taip anksti, nors pastojau kaip ir praeitą kartą iš pirmų bandymų. mat tąkart viskas pasibaigė ankstyvu daliniu persileidimu 5 savaitę...o dabar man kaip tyčia nugarą paskauda ir t.t..kaip Dievas duos, taip 4u.gif sėkmės visoms smile.gif
Papildyta:
pamiršau, kad tema pirmieji požymiai nėštumo smile.gif taigi man jau pirmą savaitę po pastojimo pasidarė labai jautrūs krūtų speneliai ir dar pilve kažkas vyksta, lyg juda kas, bet ne virškinimo sutrikimas, nuolat kažkas ten burbuliuoja tongue.gif net ir dabar. matyt, persitvarko hormonai, organizmas. pakol kas kitų ryškių požymių nejaučiu. uoslė gal jautresnė. bet ne tokia ypatingai jautri, kokia buvo prieš 3 mėn , kai buvau pastojusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita081 @ 2009 12 18, 17:39)
Sveikos 4u.gif
O man mm turėjo būti gruodžio 8 dieną, kolkas jų nesulaukiu, dariausi tris testus, bet tos juostelės nevienodo ryškumo, viena ryškiai raudona, kita silpnai ružava... po kalėdų 28 dieną užsirašiau pas ginekologę, turbūt ji išsklaidys mano dvejones smile.gif .

4u.gif 4u.gif 4u.gif
As kai pirkau antra testa ant pakuotes buvo parasyta testa vertinti kaip teigiama, net jei antra juostele ir silpnesnio ryskumo nei pirma mirksiukas.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Judy @ 2009 12 18, 18:26)
ir dar pilve kažkas vyksta, lyg juda kas, bet ne virškinimo sutrikimas, nuolat kažkas ten burbuliuoja tongue.gif net ir dabar. matyt, persitvarko hormonai, organizmas.

Man irgi pilve burbuliuoja, gal cia dar vienas is pozymiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Judy @ 2009 12 18, 18:26)
pirmąjį 7 dienos po ovuliacijos, tada tik po valandos išryškėjo plona rausva antra juostelė, pasimečiau, 9 dienos po ovuliacijos pasidariau kitą - antroji labai labai blausi juostelė pasimatė po 8 min. Šiandien, 11 dieną po ovuliacijos pasidariau ir jau po penkių min. išryškėjo gerai matoma rausva juostelė 4u.gif

Mano pirmas testas tai is viso keistai rode, zodziu pradzioje isryskejo viena juostele ir dingo viskas. Na ka, dar ne nestuke.gif galvoju ir padejau, po poros valandu paziuriu - dvi, viena ju blanki.
Paskui pirkau pigesni testa, tai jis tiesiog ant ankiu parode rezultatus minutes begyje.
Atsakyti
[quote=Judy,2009 12 18, 18:26]
Galima ir aš jungiuos į jūsų būrį 4u.gif mėnesinės turi būti pirmadienį arba antradienį, bet aš jau tris testus pasidariau tongue.gif pirmąjį 7 dienos po ovuliacijos, tada tik po valandos išryškėjo plona rausva antra juostelė, pasimečiau, 9 dienos po ovuliacijos pasidariau kitą - antroji labai labai blausi juostelė pasimatė po 8 min. Šiandien, 11 dieną po ovuliacijos pasidariau ir jau po penkių min. išryškėjo gerai matoma rausva juostelė 4u.gif tik bijau dzžiaugtis taip anksti, nors pastojau kaip ir praeitą kartą iš pirmų bandymų. mat tąkart viskas pasibaigė ankstyvu daliniu persileidimu 5 savaitę...o dabar man kaip tyčia nugarą paskauda ir t.t..kaip Dievas duos, taip 4u.gif sėkmės visoms smile.gif
Papildyta:

Mano mm turetu buti irgi pirmadieni, bet as irgi tikiuosi,kad neateis,nes nerysku II maciau smile.gif Tad butu musu zirniukai butu vienodo "amziaus" ax.gif
Tik kad siandien man labai maudzia pilvo apacia verysad.gif
Atsakyti