QUOTE(*Karamelia* @ 2009 12 16, 17:37)
Sveikos mergaites
Tai ka,siandien pamaciau
II negalejau patiketi

Dar nedristu perdaug dziaugtis,bet jau spejau nulekti pas savo gine

Aisku,man dar nieko aiskaus patvirtinti negalejo,nes sake dar tik kokia 4,5 savaiteles,sake matosi,kad gimdos gleivine purenama,jau tokia paburkus,sako dar net pusleles nesimato,kogero keliavimas vyksta,bet patikino,kad 98 proc. esu

Zinokit,taip laukta ir svajota,taip bijojau,kad isvis nieko neiseis...
O dabar baimes pilnos kelnes,kad tik viskas butu gerai,isitvirtintu zirniukas ir galeciau ramiai laukti stebuklelio

Liepe ateiti po nauju metu,tada jau sirdele matys ir viska bus galima konkreciau kalbeti,tik as dabar dar bijau,ar jau tikrai galiu dziaugtis???
Prisiskaityt jau spejau apie negimdyvinius ir t.t

Tai baimes yra, bet manau viskas bus gerai ir jungsiuosi i jusu buri
Sveikinu, kad viskas būtų gerai. Man 4,5 sav. ginė jau parodė pūslytę. Kai ėjau apžiūrai, bijojau, kad iš manęs tik pasijuoks, dar per anksti ką nors įžiūrėti ir ko aš čia vaikstau, bet ginė pasakė, kad pačiu laiku, nes pūslytė buvo pailga ir laiku pradėjau gerti vaistukus, o tai būtų grėsęs persileidimas.
O nėštumo požymiai buvo silpnas negerumas skrandyje kurisjis diena iš dienos niekur nedingo. Kažko ypatingo valgyt netraukė, krūtinė nejautri, mieguista irgi nesijaučiau, bet greitai nuvargdavau (ėjau į sporto klubą ir pajutau, kad žiauriai pradėjo trūkti energijos). O didžiausiais signalas buvo, kai po geros pirties grįžusi pamačiau kraują. Turėjo būti MM, bet kraujas pasirodė, o kitą dieną dingo kaip niekur nieko, tik vis dūrė šoną apačioje. Tada ir supratau be jokių testų, kad manyje yra mažylis, kuris sakė "mama, stop, saugok mane!". Tada mečiau visus lakstymus ir ramiai pradėjau laukti