Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Man nuo antros savaites prasidejo tokie pykinimai, toks silpnumas doh.gif Per pirma nestuma visai jokiu pykinimu nebuvo, tik krutys jautrios buvo ir tai po poros menesiu. O dabar viskas is karto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 12 16, 12:06)
Man nuo antros savaites prasidejo tokie pykinimai, toks silpnumas doh.gif  Per pirma nestuma visai jokiu pykinimu nebuvo, tik krutys jautrios buvo ir tai po poros menesiu. O dabar viskas is karto. smile.gif

Man dar klausimas iskylo,po to kai pasirode iskyros su biski krauju,dabar mano iskyros kaip kiausinio baltymas,ar tai gali but nestumas?kazkaip ir krutyse maudimas atsirado
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 16, 17:05)
Man dar klausimas iskylo,po to kai pasirode iskyros su biski krauju,dabar mano iskyros kaip kiausinio baltymas,ar tai gali but nestumas?kazkaip ir krutyse maudimas atsirado

del isskiru nezinau. ax.gif Kazkaip pas save nieko neiprasto nepastebejau.
O testas rodo nestuma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 16 gruodžio 2009 - 16:29
Sveikos mergaites 4u.gif

Tai ka,siandien pamaciau II negalejau patiketi biggrin.gif Dar nedristu perdaug dziaugtis,bet jau spejau nulekti pas savo gine smile.gif Aisku,man dar nieko aiskaus patvirtinti negalejo,nes sake dar tik kokia 4,5 savaiteles,sake matosi,kad gimdos gleivine purenama,jau tokia paburkus,sako dar net pusleles nesimato,kogero keliavimas vyksta,bet patikino,kad 98 proc. esu nestuke.gif Zinokit,taip laukta ir svajota,taip bijojau,kad isvis nieko neiseis...

O dabar baimes pilnos kelnes,kad tik viskas butu gerai,isitvirtintu zirniukas ir galeciau ramiai laukti stebuklelio smile.gif Liepe ateiti po nauju metu,tada jau sirdele matys ir viska bus galima konkreciau kalbeti,tik as dabar dar bijau,ar jau tikrai galiu dziaugtis??? wub.gif
Prisiskaityt jau spejau apie negimdyvinius ir t.t blush2.gif Tai baimes yra, bet manau viskas bus gerai ir jungsiuosi i jusu buri nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 16 gruodžio 2009 - 16:39

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simute19 @ 2009 12 16, 00:55)
sveikutes, o as va sedziu su galvos skausmu. su vyru teko nesymatyti virs 10 menesiu, ir jis gryzo tik pries gera savaite, zinoma lauke geros naktys ir tt. o va siandien nesulaukiu mmm. krtine papilnejusi net labai, i tualeta lakstau, valgau kaip ka zn, amzinai alkana. nezinau, pati netikiu kad per savaite laiko gali taip pasireikst pozymiai  schmoll.gif  o vyrui buvau istikima. nezinau esu labai pasimetusi, negi imanoma kad po savaites nuo pirmojo karto gali but kazkokie pozymiai? dar ir tos nelemtosios mmm neateina. nu tikiuos sulauksiu sianakt. kaip neramu....  doh.gif

Labas, man pirmieji pozymiai pasireiske labai anksti (neuzilgo po sekmingu bandymu): skausmingos papilnejusios krutys, dazniau laksciau i tualeta, uzsimaniau saldumynu, nors siaip ju nemegstu, ir tokia stipri nuojauta... Nors po 4 sav. nuo ciklo pradzios testas rode I, bet nuojauta nepaliko ramybeje ir dar po 2 savaiciu testas jau rode II. Tiesa, ir temperatura buvo didesne: 36.9-37.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 12 16, 17:25)
del isskiru nezinau. ax.gif  Kazkaip pas save nieko neiprasto nepastebejau.
O testas rodo nestuma? g.gif

Testo dar nesidariau,noriu tapt nestuke.gif bet bijau darytis testa,kad nepamatyciau neigiamo atsakymo
Atsakyti
Na aš testa tai kuo greičiau stengiaus daryt, kad jei pamatyčiau II, negrusčiau i organizma visokio š doh.gif
ir va dar problema su rūkymu, na l.stengiuos , bet sunkiai laikaus doh.gif
ir dar l.raugintu agurku noris, visokiu silkiu ir kopustu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 12 16, 17:37)
Sveikos mergaites 4u.gif

Tai ka,siandien pamaciau II negalejau patiketi biggrin.gif Dar nedristu perdaug dziaugtis,bet jau spejau nulekti pas savo gine smile.gif Aisku,man dar nieko aiskaus patvirtinti negalejo,nes sake dar tik kokia 4,5 savaiteles,sake matosi,kad gimdos gleivine purenama,jau tokia paburkus,sako dar net pusleles nesimato,kogero keliavimas vyksta,bet patikino,kad 98 proc. esu  nestuke.gif Zinokit,taip laukta ir svajota,taip bijojau,kad isvis nieko neiseis...

O dabar baimes pilnos kelnes,kad tik viskas butu gerai,isitvirtintu zirniukas ir galeciau ramiai laukti stebuklelio smile.gif Liepe ateiti po nauju metu,tada jau sirdele matys ir viska bus galima konkreciau kalbeti,tik as dabar dar bijau,ar jau tikrai galiu dziaugtis??? wub.gif
Prisiskaityt jau spejau apie negimdyvinius ir t.t blush2.gif Tai baimes yra, bet manau viskas bus gerai ir jungsiuosi i jusu buri nestuke.gif  thumbup.gif

Sveikinu, kad viskas būtų gerai. Man 4,5 sav. ginė jau parodė pūslytę. Kai ėjau apžiūrai, bijojau, kad iš manęs tik pasijuoks, dar per anksti ką nors įžiūrėti ir ko aš čia vaikstau, bet ginė pasakė, kad pačiu laiku, nes pūslytė buvo pailga ir laiku pradėjau gerti vaistukus, o tai būtų grėsęs persileidimas.
O nėštumo požymiai buvo silpnas negerumas skrandyje kurisjis diena iš dienos niekur nedingo. Kažko ypatingo valgyt netraukė, krūtinė nejautri, mieguista irgi nesijaučiau, bet greitai nuvargdavau (ėjau į sporto klubą ir pajutau, kad žiauriai pradėjo trūkti energijos). O didžiausiais signalas buvo, kai po geros pirties grįžusi pamačiau kraują. Turėjo būti MM, bet kraujas pasirodė, o kitą dieną dingo kaip niekur nieko, tik vis dūrė šoną apačioje. Tada ir supratau be jokių testų, kad manyje yra mažylis, kuris sakė "mama, stop, saugok mane!". Tada mečiau visus lakstymus ir ramiai pradėjau laukti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2009 12 17, 09:39)
Na aš testa tai kuo greičiau stengiaus daryt, kad jei pamatyčiau II, negrusčiau i organizma visokio š  doh.gif
ir va dar problema su rūkymu, na l.stengiuos , bet sunkiai laikaus  doh.gif
ir dar l.raugintu agurku noris, visokiu silkiu ir kopustu  lotuliukas.gif  ax.gif

sveikinu 4u.gif o del rukimo tai turetum suprasti kad vaikelis negaus normaliai deguones verysad.gif neskriaus jo del savo nekokio iprocio mirksiukas.gif sekmes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 16, 23:39)
Testo dar nesidariau,noriu tapt  nestuke.gif bet bijau darytis testa,kad nepamatyciau neigiamo atsakymo

na va pasidariau testa,o jis mane nuvyle,net ir ta vienintele juostele neryski. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2009 12 17, 15:43)
na va pasidariau testa,o jis mane nuvyle,net ir ta vienintele juostele neryski. verysad.gif

tai jei menesiniu nera, tai veliau dar viena pasidarykit. Ne visoms parodo iskart unsure.gif
Stiprybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti