QUOTE(rasų lanka @ 2009 10 20, 23:28)
SVETUK,

Ar nesikreipei į gydytoją. Tikrai be reikalo gąsdiniesi. Gal paskirtų kokius tyrimukus, ir visos baimės kaip rūkas išsisklaidytų... Ar su mažiuke esi?
QUOTE(arune @ 2009 10 21, 01:01)
Sveta, suprantu tave. Tos baimės - didesnės, mažesnės - lydės tave, niekur nedingsi. Turi stengtis rasti kažką, kas padėtų užsimiršt. Eikit į svečius su mažąja, spektakliukus, dar kur nors... O kai labai nerimauji - skambink gydytojai, nueisi, pasikalbėsi, atmes tavus būkštavimus, tyrimą padarys, jei reiks... tai geriau, nei sėdėt vienai ir galvot, kas yra.
Aciu,mergaites

Viska zinau ir suprantu,bet vistiek

I gydytuoja nesikreipiau,galvojau palauksiu,nu ir praejo tie skausmai atrodo,kazkaip pradedavo vis paskaudeti is kaires tai galva,tai dantys,tai sprandas,ir taip vos vos,bet man iskart panika

Nes pries diagnoze vis skaudejo kaireje puseje,bet laaaabai stipriai (ir limfoma man buvo virsutiniam kairyje tarpuplautiye ir plautyje),bet ,tfu,tfu,tfu,atrodo nieko

tik dar persalimo ar viruso simptomai liko.Bet aciu dievui nebuvo kosulio dabar,nes jau kosulio dabar bijau labiausiai.
Ir dar labai nervuota pasidariau,galvojau niekada nepergyvensiu daugiau del smulkmenu,ir ka-pergyvenu ir dar kaip

O ir artimiesiems kliuna,jeigu man atrodo kad nesupranta jie manes ir pan.

Bet yra kaip yra
Taip,as su maziuke

Darzely mes metem

Tai vel su mama visa laika,kartais paima seneliai dienai,tai vaikas matyt prisimena viska ir bijo,vis klausia ir klausia "o kur mano mama?"Nakciai ne uz ka nepasilieka
Arune,jo,mes einam i spektaklius

Turim ir draugu tokio amziaus.Ir jau visa menesi lankom Yamahos muzikele,labai jai patinka

Mes namie kalbam tik rusiskai,tai ten ir lietuviu kalbos siek tiek ismoks

Jau dainuoja pati visa "Du gaideliai"
O del invalidumo,tai dar nezinai
arune ,dave neigaluma ar ne? Ir pries kiek laiko pries pabaiga invalidumo reikia viska tvarkyti?
rasu lanka ,gal pakalbesite su gydytuoja,bus aiskiau,man atrodo kad ta operacija kataraktos,nelabai susije su mamytes liga,gal nieko tokio,jei padarysite
Papildyta:
QUOTE(labins @ 2009 10 21, 01:22)
rasų lanka, sako, kad nuo pirmos sulašintos dozės (rugpjūčio mėn) praėjo ilgai laiko ir toliau tęst kurso nebeapsimoka. praėjo ilgai,nes sublogavo - kraujas vis blogas buvo, su inkstais problemėlė buvo. dabar, atrodo, viskas su krauju ok, bet...
reikia palaukt, po 3 men padarys cistografija ir tada naują kursą skirs... bet per ta laiką gali visko daugiau atsirast... nors sako, kad prislopint turėjo. o kaip yra - nežinia kol kas.
o dar artėja Kalėdos, bus tokios niūrios nuotaikos - nežinomybė. nors gal dar pavykls kažko pasiekt, kad tą cisto greičiau padarytų. bet ji su narkoze... važiavo žmogus su viltimi, bet... ūpas labai krito. jeigu dar bandyt... ir vėl bus nesėkmė - dar labiau prislėgs. nors situacija tikrai nėra labai bloga, pagrindo galvot apie nurašymą nėra
gal tie daktarai tikrai laikosi teisingos pozicijos - neskubėt, o aš tik panikuoju.
Gal tikrai nieko blogo neatsitiks jeigu palauksite trys menesius

Norisi tiketi,kad daktarai geriau zino . O kada darys ta cisto?