Broliui isaugo galingas spuogas ant nosies, as aisku is karto pasiuliau savo dievinama tamanu alieju. Ir ka jus manot? Tas spuogas dar labiau issikerojo, ir aplink nauju pridygo. Sake, daugiau gyvenime tokios nesamones neteps
Pirmas atvejis, kad tamanai nuo elementaraus spuogo nepadetu
QUOTE(Hibisco @ 2009 10 22, 15:42)
Broliui isaugo galingas spuogas ant nosies, as aisku is karto pasiuliau savo dievinama tamanu alieju. Ir ka jus manot? Tas spuogas dar labiau issikerojo, ir aplink nauju pridygo. Sake, daugiau gyvenime tokios nesamones neteps
Man tokiu atveju tamanai gelbsti tik kai spuogelį nukenksminu
Man taip pat buvo, apie dešimt dienu naudojau, kėlė visą brudą į viršų, spuogus giluminius, kurie buvo gal prieš kelis metus tose vietose. VALO
QUOTE(Puk @ 2009 10 22, 14:56)
Man taip pat buvo, apie dešimt dienu naudojau, kėlė visą brudą į viršų, spuogus giluminius, kurie buvo gal prieš kelis metus tose vietose. VALO
Taip sakė ir KN, kad kentėti kol valysis, bet kantrybė išseko
Mečiau ir viską nusigydžiau su Acnofan 
Mat kaip
Tora 5, jei eterinis aliejus yra natūralus, tai neužkvėpins namų taip stipriai, kaip sintetinis mišinys
Viskas norma
Tamanų aliejus veikia įdomiai: pirmą kartą jį užtepus ant veido, taip užkaito oda(aš jį naudoju gryną, kapiliarams prislopinti), sekančius kartus - nieko
Ar tiktų MB argano aliejus, čia po skutimosi ?
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 22, 15:10)
tikrai skirtingai veikia tie aliejai...pvz, jau eilini karta isitikinu, kad man kokosai plaukams nelabai (bet kitus esu isbaigus, tad tenka kol kas kokosais tenkintis...), plaukai lieka kazkokie sukrite, be formos, o, va,a su kameliju jie likdavo lengvesni, puresni. Reiks kada vel isigyt 
kazkur paskaiciau, kad merginoms sunkiai issiplauna kokosu aliejus, apziurejau savo plaukus ir ka...ogi matau, kad ir man vietom neissiplove (uztat ir vietom jie tokie sukrite, tokiom sruogom sugule
Man dar arbatmedis padeda konkretų spuogą tepant. Jei pavyktų įkalbįt, tai gal tegu pabando
QUOTE(Vilmora @ 2009 10 22, 16:58)
manyčiau, kad tikrai tiktų
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 23, 14:20)
Ka patartumet naudot nuo inkstiru T zonoje?
Dabar turiu kokosu ir sviestmedziu alejus
Dabar turiu kokosu ir sviestmedziu alejus
molį
o tau kokosai odos nekemša?
QUOTE(katutis @ 2009 10 23, 20:15)
Gal ir kemsa, gal nuo jo ir pakimso truputi
O kaip ta moli pasiruost?