Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 26, 17:16)
Pamenu, kad ne viena minejot, kad lankotes pirtyse, gal ir bandot kokius EA derinius? rolleyes.gif  man tai vis idomu buna pasizaist smile.gif viena is KN straipsnio bandziau, tai visai neblogas gavosi.

as tai apelsinus, mandarinus ir rozmarinus esu bandzius.. zodziu naudoju ta ka turiu smile.gif
Atsakyti
O ar Kaune vyksta gamybiniai vakareliai??? Neturiu siuo metu galimybes vykti i Vilniu ir dar koki pusmeti negaleisu ax.gif
Atsakyti
KN straipsnis apie Pietų Afrikos augalų EA
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 10 26, 15:13)
Taaip. prabangiai čia tu  biggrin.gif Kaip čia nesugalvojai tiesiog rožę, jazminus ir nerolį maišyti - man rodos šie brangiausi EA yra?
Neįsižeisk  ax.gif
Kai aš dariau mišinį po kursų Laimę man primygtinai rekomendavo nežaisti su rože, nes ją labai įkomponuoti reikia  verysad.gif

Tai, kad ne dėl kainos dariau biggrin.gif šiaip man man nerolis labai įstrigo, kad labai tinkamas darbaholikams. Tada kažkaip prisikomponavo bergamotė su savo kitomis gerosiomis savybėmis, bet pats šių dviejų mišinys nepatiko, kažko trūko. Galvojau apie sevilines levandas, nes man jos wub.gif bet paskui Laimė pasiūlė rose de mai. Kai jau susimaišiau pagalvojau, kad labai čia prabangiai gavosi biggrin.gif (bet man dažnai taip, ateinu į parduotuvę ir nežiūrėdama į kainą brangiausią daiktą išsirenku)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 26, 22:27)
KN straipsnis apie Pietų Afrikos augalų EA

Kad jau kuris laikas tas straipsnis buvo prie EA skyrelio, keista, kad tik dabar prie naujienų įmetė ax.gif
Atsakyti
gerai, kad įmetė - bent žinosim, kam skirtas sniego krūmo ir kiti EA biggrin.gif
Atsakyti
Gal ka zinote,nuo alergijos ir koju masazams(venos issipletusios)?
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 27, 12:34)
Gal ka zinote,nuo alergijos ir koju masazams(venos issipletusios)?

issipletusioms venoms gerai tamanu aliejus, kiparisu ea. as tamanus dar su kokiu kitu baziniu aliejum maisau (su avokadais pvz)
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 10 27, 11:42)
issipletusioms venoms gerai tamanu aliejus, kiparisu ea. as tamanus dar su kokiu kitu baziniu aliejum maisau (su avokadais pvz)

Ir kaip,ar padeda? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 26, 17:01)
as tai apelsinus, mandarinus ir rozmarinus esu bandzius.. zodziu naudoju ta ka turiu smile.gif

aisku 4u.gif man tai vis norisi gaivos (kartu kazkaip ir mintis praskaidrina), tai labai megstam "Metos" metas smile.gif bet darosi idomu ir pamaisyti ka nors rolleyes.gif kurie paskui traktuojami, kaip suteikiantys jegu, atpalaiduojantys ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 27, 12:53)
Ir kaip,ar padeda? rolleyes.gif

dar nelabai ilgai naudoju... manau, kad kaip ir visos naturalios priemones stebuklu nepadarys.
pastebejau tik kad kraujagysles pastiprino smile.gif mano labai trapios, ant koju vis nuolat neaisku is kur melyniu atsirasdavo doh.gif tai va melyniu tikrai pamazejo thumbup.gif
Atsakyti
as vis pasiskaitau sia temele ir pavydziu jums, kad galite isigyti kvapu namu produktu blush2.gif gaila, kad jie nesiuncia i kitus miestus verysad.gif
Atsakyti