Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(daite @ 2010 01 20, 14:32)

Aš naudojau sausai odai (mano oda sausa, išsiplėtusiais kapiliarais, raudonuoja, vienu žodžiu - košmaras), tai atšalus orams pradėjo traukti odą. Nusipirkau Čampakų pomadą, likau labai patenkinta thumbup.gif oda palygėjo. Dar naudoju Tuberozų hidrolatą.
Atsakyti
Sveikos smile.gif vis gundausi Morku kremuku veidui is KN. Internetineje svetaineje yra idetas receptas, noreciau artimiausiu laiku pas juos ta krema pasigaminti.
Gal yra atsiliepimu apie si kremuka, kaip sekesi ji naudoti? Ar jis labai riebus?
Mano odo normali, skruostai dabar sausoki- jei kazkas netinka labai daznai raudonais plemais ismeto.
Buciau labai dekinga uz komentarus! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 15:13)
merginos, rytoj, ketvirtadienį 18.30 seminarų ciklo apie kosmetinius aliejus ir kosmetiką pradžia!!!!

pati negavau jokio priminimo, bet telefonu patvirtino, kad niekas nesikeičia  mirksiukas.gif

Saunu thumbup.gif susitiksim Satura ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as esu uzsirasiusi smile.gif Klausykit, o ten kazkokius uzrasus pasiimti, konspektavimuisi ar visa medziaga duos?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 20, 16:03)
Saunu  thumbup.gif  susitiksim Satura ryt  mirksiukas.gif

super biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ssaule @ 2010 01 20, 16:09)
Ir as esu uzsirasiusi smile.gif Klausykit, o ten kazkokius uzrasus pasiimti, konspektavimuisi ar visa medziaga duos?

pasiimsiu tikrai, ant ko rašytis - dėl visa ko. Rkatyte geriau pasakytų, bet man atrodo, kad rašytis pačiai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:16)
pasiimsiu tikrai, ant ko rašytis - dėl visa ko. Rkatyte geriau pasakytų, bet man atrodo, kad rašytis pačiai reikia smile.gif

neinancios varvins seile ir lauks atsiliepimu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 18, 17:33)
Merginos, prisipažinkite, ar kuri buvote KN kvapų meditacijoje?  4u.gif  Aš patingėjau  blush2.gif
Jei buvote, tai ar patiko? Ar daug žmonių buvo?

as buvau, man patiko, nes kai kuriuos kvapus uzuodziau visai naujai
Zmoniu buvo virs 20, tad ketina daryti registracija, kad paskui nereiktu kam stoveti

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 20, 12:46)
Nes paskaiciau 2 Green'o Nr, kad saltalankiu aliejus geriausias vaistas nuo maksties zaizdeliu, sakau reikia bandyti  ax.gif

Galima butu i KN paskambinti, ten tiklsiau pasakytu g.gif

QUOTE(ssaule @ 2010 01 20, 15:57)
Sveikos  smile.gif  vis gundausi Morku kremuku veidui is KN. Internetineje svetaineje yra idetas receptas, noreciau artimiausiu laiku pas juos ta krema pasigaminti.
Gal yra atsiliepimu apie si kremuka, kaip sekesi ji naudoti? Ar jis labai riebus?

maciau ji KN, tai konsistencija jo man pasirode nelabai riebi, gan normalus kvapas, turint omeny, kad ten net 3 "morkos", o ju kvapo as baisiai nemegstu blush2.gif
Laime minejo, kad jis suteike elastingumo -tai turetu buti labai neblogas daikciukas, o kartu ir savaiminio idegio efekta suteikia, todel ir pati jo labai noriu pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 20, 16:18)
neinancios varvins seile ir lauks atsiliepimu cia biggrin.gif

tikrai pasiruošusi savo atradimais dalintis 4u.gif Aišku, tas neatstos visos paskaitos, bet kažkaip pagelbėti reikės pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 16:37)

labai skiriasi nuo tos paskaitos, kur dalyvavom? Kuo?

man tai laikas labai netinka ir dar ilgai, manau, netiks, gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 01 20, 17:09)

Pasiimk rasymui knygele ir priemone, nes bent 1-oj daly mums dave tik keleta lapu per visa tema, idomiausius dalykus noresi uzsirasyti 4u.gif O idomiausi dalykai aisku visokie receptai, patarimai, ats i klausimus, ir juos susako ekspromtu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 17:37)
Galima butu i KN paskambinti, ten tiklsiau pasakytu  g.gif

Ryt pati busiu, pasiklausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 01 20, 18:09)

Pasiimk ant ko ir kuo rašyti. Kažkiek medžiagos duoda, bet didžiąją dalį reikia pačiai užsirašyti 4u.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 18:37)
Zmoniu buvo virs 20, tad ketina daryti registracija, kad paskui nereiktu kam stoveti

Dėkui, supratau 4u.gif Reikia pasiskambinti, pasiilgau KN ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 20 sausio 2010 - 17:16
Nes paskaiciau 2 Green'o Nr, kad saltalankiu aliejus geriausias vaistas nuo maksties zaizdeliu, sakau reikia bandyti

o kur isigijote Green'o antra numeri? Nes as tik pirma skaiciau, butu idomu ir nr. 2 isigyti ax.gif
Atsakyti
Rimi mačiau Green'ą, dar Mindaugo Maximos ekologinių prekių parduotuvėj, kur kampe šalia kasų wink.gif
Atsakyti