Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Rulete @ 2009 10 05, 10:24)
Ir mano pilvelis gruodi-sausi tures issilukstent, tai Ausrines eiles abi papildysim  biggrin.gif  As sakiau tik gimus uz savaites siusiu vyra uzrasyt i eile  lotuliukas.gif
Yra yra. Direktore visada atsizvelgia i tai, kad brolis ar sese lanko  mirksiukas.gif
Jau tais metais,. turbut isvis Ausrine plys per pus, nes vaikiuku zyymiai padaugejo  doh.gif

as irgi uz keliu savaiciu tureciau lukstentis, tai netrukus irgi i sarasus Ausrines stosim, tik kazin kaip pavyks papulti, nors brolis va lanko ir su noru netgi lanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 05, 10:28)
as irgi uz keliu savaiciu tureciau lukstentis, tai netrukus irgi i sarasus Ausrines stosim, tik kazin kaip pavyks papulti, nors brolis va lanko ir su noru netgi lanko smile.gif

Nu kaip - kaip, kaip ir su pirmais papuolem smile.gif
Atsakyti
Mamytės, jau kalbėjom apie tai šioje temoje, bet pasikartosiu... Pasistenkit aprengt vaikus tokiais rūbeliais, kad kuo paprasčiau jiems būtų patiems apsirengt einant į lauką 4u.gif Orai šąla, patalpoj šilta, tai kol auklėtojos visus aprengia, suraišioja, tai kiti vaikučiai sušyla, o paskui ir ligos puola unsure.gif O rašau ne veltui, bet todėl, kad šiandien atėjus pasiimt savo merginos mačiau kaip auklėtoja vargsta su vieno vaikiuko batais, taip sunkiai užmovė, tikrai daug laiko sugaišo bandydama apmaut tuos batukus, nekalbu jau apie tai, kad pats vaikas apsimautų tokius doh.gif O kiti per tą laiką jau spėjo apsirengt ir stovėjo su striukėm unsure.gif
Atsakyti
va va, ir aš žiūriu, kad kuo paprasčiau apsirengtų. Reikalauja bernas pirštuotų pirštinių, bet įbrukau kumštines šiaip ne taip. O jis aiškino, kad kiti vaikai ne tokias turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 10 06, 19:56)
Mamytės, jau kalbėjom apie tai šioje temoje, bet pasikartosiu... Pasistenkit aprengt vaikus tokiais rūbeliais, kad kuo paprasčiau jiems būtų patiems apsirengt einant į lauką  4u.gif Orai šąla, patalpoj šilta, tai kol auklėtojos visus aprengia, suraišioja, tai kiti vaikučiai sušyla, o paskui ir ligos puola  unsure.gif O rašau ne veltui, bet todėl, kad šiandien atėjus pasiimt savo merginos mačiau kaip auklėtoja vargsta su vieno vaikiuko batais, taip sunkiai užmovė, tikrai daug laiko sugaišo bandydama apmaut tuos batukus, nekalbu jau apie tai, kad pats vaikas apsimautų tokius  doh.gif O kiti per tą laiką jau spėjo apsirengt ir stovėjo su striukėm  unsure.gif

Tai va, as irgi stengiuos det savo maziui tokius batus, kuriuos pats moka apsiaut drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ka daryt, kad mano mažasis visai pirštinių nepripažįsta. Nors nušauk tu jį, "man nepatogu" ir viskas, o artistui dar nė trijų nėr doh.gif

Maniškis daba eina batais su raištukasi, ir tai nepatogu prieš auklėtojas, bet kad nėr kas daryt, kai mamaša pirmajam tuos batus pirko, dar apie darželius nemąstė lotuliukas.gif

VAkar teko pačiai dalyvaut rengimo ceremonijol, tai tikrai nuobodžios dainos, jau vien kol visiems kepures užraišiojom, jau nekalbant apie šalikus doh.gif Martyna, gal tu mūsų grupėj buvai, kad matei, kaip aukėltoja su batukasi vargsta, o dar mergaitė paguosdama sako "ir tėtis nemoka apmaut" lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bet atrodo žiūri žiūri kai perki, kad būtų patogu, ale doh.gif maniškės va nuo striukės užtrauktuko galvutė nulūžo. o striukė liuks dar, negi dabar man ją lauk mest ir kitą pirkt doh.gif ryte ir aš pasikrapštau, bet užsegu, gal jau atkentės iki žieminių rūbelių dabar...
aš saviškius kolkas kedais su lipuškėm aunu. atrodo jau nėr patogiau, o vistiek kol apauni doh.gif nu su tapkėm gi nevesi vaiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 07, 11:44)
nu bet atrodo žiūri žiūri kai perki, kad būtų patogu, ale  doh.gif maniškės va nuo striukės užtrauktuko galvutė nulūžo. o striukė liuks dar, negi dabar man ją lauk mest ir kitą pirkt  doh.gif ryte ir aš pasikrapštau, bet užsegu, gal jau atkentės iki žieminių rūbelių dabar...
aš saviškius kolkas kedais su lipuškėm aunu. atrodo jau nėr patogiau, o vistiek kol apauni  doh.gif nu su tapkėm gi nevesi vaiką  g.gif

pakeiskit užtrauktuko mašinėlę - -keli litai tekainuoja. Prie Rėdos yra sūių - sagų parduotuvėlė - vietoj pakeičia. O ir bet kurioj siuvyklėlėj pakeičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adeima @ 2009 10 07, 12:44)
pakeiskit užtrauktuko mašinėlę - -keli litai tekainuoja. Prie Rėdos yra sūių - sagų parduotuvėlė - vietoj pakeičia. O ir bet kurioj siuvyklėlėj pakeičia  4u.gif

ačiū, bandysim tvarkytis 4u.gif
Atsakyti
Rucelie, taviškis tai nuo pirštinių pradeda rengtis hihihi.gif
Bet netgi su pirštinėm beveik viską spėjo apsirengt kol tam vaikui batus apmovė doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2009 10 07, 11:38)
Maniškis daba eina batais su raištukasi, ir tai nepatogu prieš auklėtojas, bet kad nėr kas daryt, kai mamaša pirmajam tuos batus pirko, dar apie darželius nemąstė  lotuliukas.gif

Raištukai dar nieko tokio, ten kojos įkišt niekaip neišėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 10 07, 13:09)
Rucelie, taviškis tai nuo pirštinių pradeda rengtis hihihi.gif
Bet netgi su pirštinėm beveik viską spėjo apsirengt kol tam vaikui batus apmovė  doh.gif  unsure.gif

biggrin.gif kairiarankis mano viską daro atbulai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 10 07, 11:38)
Martyna, gal tu mūsų grupėj buvai, kad matei, kaip aukėltoja su batukasi vargsta, o dar mergaitė paguosdama sako "ir tėtis nemoka apmaut"  lotuliukas.gif

Turbūt ne biggrin.gif
Atsakyti