Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Rucelie @ 2009 11 21, 19:14)
nereiks, tik prašymo reikia, tipo prašau leisti nelankyti. pažymos nereiks.

dėkui už info 4u.gif
o kokiam laikui karantinas paskelbtas? ar neribotas laikas?
reikės nueit ir man prašymą parašyt, nes nelankom jau nuo preėjusios savaitės.
Atsakyti
aš klausiau, tai sakė daugiau nelankančių dėl to, kad neleidžia, nes saugosi ar bijo, o ne dėl to, kad serga.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 11 25, 16:18)
aš klausiau, tai sakė daugiau nelankančių dėl to, kad neleidžia, nes saugosi ar bijo, o ne dėl to, kad serga.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2009 11 22, 10:02)
dėkui už info  4u.gif
o kokiam laikui karantinas paskelbtas? ar neribotas laikas?

Iki gruodžio 1 d., toliau bus matyt pagal situaciją 4u.gif
Atsakyti
nu siaubas kaip šiandien pasipiktinau mad.gif tik spėjo maniškiai pasveikt, atvedžiau šiandien į darželį - įžengia mama su snargliuojančiu ir kosinčiu vaiku swoon.gif pučia nosį pritūpus... kiba laikraščių žmonės neskaito, nesuprantu doh.gif aplink epidemija, o čia akivaizdų virusų šaltinį atveda į grupę ir nudrebia doh.gif oi kaip tikiuosi kad nepriėmė auklėtoja to vaiko... jau matau savo vaikų perspektyvą po poros dienų verysad.gif ot Kalėdos laukia, jei su tokiais požiūriais tėvelius daržely turim... nėra žodžių...
Atsakyti
Nu jooooo doh.gif Ir ką daryt su tokiais neatsakingais tėvais, kuriems savas vaikas nesvarbus, ką jau kalbėt apie svetimus? unsure.gif Ir aišku tokie vaikai pravaikšto tas ligas, nes pripratę, o kiti paskui serga per juos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 11 30, 09:05)
Nu jooooo  doh.gif Ir ką daryt su tokiais neatsakingais tėvais, kuriems savas vaikas nesvarbus, ką jau kalbėt apie svetimus? unsure.gif  Ir aišku tokie vaikai pravaikšto tas ligas, nes pripratę, o kiti paskui serga per juos  verysad.gif

būtent, bent savo vaiko pagailėtų, jei jau kitų negaila... pikta...
šiaip kiek žinau darželių taisyklėse yra nurodyta, kad sergantys vaikai į darželį nevedami (o ypač epidemijos metu turbūt tas turėtų galioti). jei vaikas akivaizdžiai serga, auklėtoja turėtų reikalauti mamos atvesti vaiką tik su gydytojo pažyma, kad VAIKAS YRA SVEIKAS. čia amžina diskusija turbūt begalinė bus, viena pusė verkšlens kad neturi kur sergančio vaiko pakišt nes darban reikia, o kita - kad nenori vaiko apkrėsti nuo tokio sergančio. bet juk reiktų pamąstyt, kad kitų vaikų mamos taip pat turės galvą sukt, kur savo apkrėstus vaikus dėt doh.gif visos juk dirbam ir pareigas turim...kai kas ir mažus lelius namie turi, kuriems didesnis brolis ar sesė taip užkratą namo parneša... tuolab kai aplink tos bjaurybė siaučia... mano vaikai taip baisiai persirgo, kad baisu prisimint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 30 lapkričio 2009 - 09:50
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 09:14)
jei vaikas akivaizdžiai serga, auklėtoja turėtų reikalauti mamos atvesti vaiką tik su gydytojo pažyma, kad VAIKAS YRA SVEIKAS.

Pritariu drinks_cheers.gif
Reikėtų gal kokį susirinkimą visuotinį padaryt, kad direktorė paaiškintų tėvams ar grupėse auklėtojos, net nežinau, gi per visas informavimo priemones kalba ir kalba, kad likite namie jei pajutote ligos požymius, nors ir nėra temperatūros, nu bet va negirdi doh.gif
Atsakyti
Kokia šiandien situacija darželyje? Žinau, kad karantinas iki gruodžio 1 d., kas toliau?
MAno didysis tradiciškai užgulta nosim (nors lapkričio pradžioj adenoidus šalinom tik dėl to) ir retkarčiais lyg ir sukosti, bet gal nuo tos nosies ir slogos, kuri ne per nosį eina doh.gif Nežinau ką daryt, ar skambintis gydytojai dėl pažymos, ar darželyje galios "karantininė" apmokėjimo tvarka g.gif
Na nesinori tėvų gąsdint tokį nei tai sveiką, nei tai sergantį vaiką vedant, nors čia mūsų bėda jau antri metai, taip kad kolektyvas prie maniškio "dovanų" turi būt pripratęs.
Daktarai teigia, kad alergija, bet pati negaliu garantuot, tyrimų gi nedarėm. O ką daktarai šneka, ne visada teisybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 11 30, 10:01)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Reikėtų gal kokį susirinkimą visuotinį padaryt, kad direktorė paaiškintų tėvams ar grupėse auklėtojos, net nežinau, gi per visas informavimo priemones kalba ir kalba, kad likite namie jei pajutote ligos požymius, nors ir nėra temperatūros, nu bet va negirdi  doh.gif

aš irgi pritariu drinks_cheers.gif čia amžina problema doh.gif o dabar dar ir gripo epidemija gi. šiaip aš manau, kad auklėtojos turėtų nepriimti sergančių vaikų, nes kitu atveju užburtas ratas susidaro verysad.gif
Atsakyti
Gal ką girdėjot? kaip dėl saldaturgio ar Kalėdų šventės? Karantinas dar ar jau nebe? bigsmile.gif
Atsakyti
Saldaturgio nebus schmoll.gif Kalėdos dar neaišku. aš tikiuosi kad bent grupėse kažkiek pasidarysim..
o dėl tų sergančių "kolegų" mane visą dieną sąžinė graužia, kodėl vietoj neiškėliau problemos verysad.gif reikės su auklėtoja pakalbėti, ji visada supranta. baimė ima, kad vėl atkris maniškiai, vos kelios dienos kaip pasveikę verysad.gif niekaip nesuprantu tokios kitų tėvų neatsakomybės...atrodo darželis tvarkingas, tėvai protingi turėtų būti...man ir pačiai kartais atrodo nėra ką daryti kai vaikas apsirgo - bet ieškau visur kur galiu, norint ir išeitis atsiranda. ale TOKIO vaiko kaip tas šįryt tikrai niekad nesu nuvedusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 30 lapkričio 2009 - 13:43