Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33)
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...smile.gif ax.gif  blush2.gif

Būna visą dieną, tik lopšelinukai naujokučiai ne visą dieną būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2011 08 31, 12:09)
Būna visą dieną, tik lopšelinukai naujokučiai ne visą dieną būna biggrin.gif

Maniškis jau suka galvą , kaip čia jam po pietų jau būti namuose lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 14:02)
Maniškis jau suka galvą , kaip čia jam po pietų jau būti namuose lotuliukas.gif  ax.gif

Tai jau čia jūsų valia kada pasiimt, niekas per prievartą nelaiko biggrin.gif
Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2011 08 31, 14:27)
Tik man atrodo vėliau prašys, kad kuo vėliau pasiimtumėt, nes pvz. maniškė galėtų nuo 7 ryto iki 6 vakaro būt, dažnai bliauna, kad per anksti atėjau pasiimt  lotuliukas.gif

pas mus analogiškai biggrin.gif nutarėm su vyru, kad po darbo teks dar bimbinėti įprasti po kokią valandžiukę. atsibodo vaikų priekaištai, kodėl taip anksti (5 val) juos pasiimam biggrin.gif kaip man vaikis aiškino - mama, juk pats geriausias laikas vakare, tada leidžia laisvai žaisti, kaip tu nesupranti, kad pačiu smagiausiu laiku ateini ir mus susirenki doh.gif
kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 08 31, 17:01)
pas mus analogiškai  biggrin.gif nutarėm su vyru, kad po darbo teks dar bimbinėti įprasti po kokią valandžiukę. atsibodo vaikų priekaištai, kodėl taip anksti (5 val) juos pasiimam  biggrin.gif kaip man vaikis aiškino - mama, juk pats geriausias laikas vakare, tada leidžia laisvai žaisti, kaip tu nesupranti, kad pačiu smagiausiu laiku ateini ir mus susirenki  doh.gif
kažkada užvėlinom ir atsiėmėm paskutinius, jau buvo arti 7 val vakaro. mano vaikai sakė, kad čia buvo geriausias vakaras daržely  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai jums dar gerai, kad vakarinio laiko tik nori, o maniškė dar ir reketuoja, kad ją 7 val. ryto vesčiau (aš dirbu nuo 7:30, tai paprastai tėtis veda vėliau), nori pirma būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2011 08 31, 10:33)
O kas į voveriukų grupę? Priešmokyklinukai:) Kaip auklėtojos voveriukuose? O kaip darželį būna rugsėjo pirmoji,- ar tai tik šventė , ar jau iš karto būnam visą dieną? Mes naujokai- darželio niekada nelankę , tai nieko nežinom...smile.gif ax.gif  blush2.gif

mano vyresnėlis į meškučius - paruošiamąją eis biggrin.gif aš jam sakau, kad meškiukas bus, o jis pasipiktinęs atsakė, kad ne meškiukas, o meška hihihi.gif
Atsakyti
Ar kas planuojat leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi.
Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone ax.gif
isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta? g.gif
Atsakyti
maniškis sakė eis paišyt, nors gal vėl į keramiką norės. Šokiai nepatinka, nenori, tai nevesiu. dar kojyčių mankštą lankys abu vaikai.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2011 08 30, 16:47)
Sveikos,
gal kas i Ziogelius zygiuos rugs. 1aja?

mus iš Saulės zuikučių perkėlė į Žiogelius ax.gif visai gerai, nes ir dičkis Žiogelius lankė 4u.gif bet mes dar neinam, pasitarėm su auklėtojom, kad nuo spalio startuosim tik bigsmile.gif

dičkis lanko kojyčių mankštą ir keramiką, šokt sakė nenori schmoll.gif dėl mankštos aš jo net neklausiau, o į keramiką pats užsimanė pernai.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2011 09 08, 21:54)
Ar kas planuojat  leisti vaikus i pramoginiu sokiu bureli? "Aida", atrodo vadinasi.
Idomu butu suzinoti praeitais metais lankiusiuju nuomone  ax.gif
isivaizduoju, kad profesionalo nepadarys, bet vistiek- judesiai, laikysena, drausme.. Gal verta? g.gif

Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė.

Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano thumbup.gif Bent jau maniškis tapo disciplinuotesnis, lankstesnis. Rezultatai ir šiokie tokie buvo lotuliukas.gif
Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių doh.gif Nors savu laiku tikrai noriai į šokių užsiėmimus ėjo.

Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint.

Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2011 09 12, 20:31)
Nelabai patiko, kad antramečiai šoka kartu su pirmamečiais. Kai maniškis šoko, kartais atrodydavo, kad tokiam kiekiui vaikų, salė per maža. Kitaip tariant, grupė per didelė.

Visa kita - šaunu. Vadovas griežtas, užsiėmimų metu jokio balagano  thumbup.gif Bent jau maniškis tapo disciplinuotesnis, lankstesnis. Rezultatai ir šiokie tokie buvo  lotuliukas.gif
Šiais metais mano šokėjas jau mokykloj ir mamai labai gaila, kad vaikis į krepšinį pasinešė ir net į kalbas nesileidžia dėl šokių  doh.gif Nors savu laiku tikrai noriai į šokių užsiėmimus ėjo.

Šiandien sužinojau, kad mano bernui mokytoja primigtynai siūlė šokt, manau, tai ir mūsų vadovo darbo įvertinimas. Taip pat įrodymas mums, kad ne veltui pinigus išmetėm, nors ir nepavyko šokėjo užaugint.

Taip kad, pirmyn, jei tik šokt nori mažoji, o ne mama  lotuliukas.gif

aciu uz pasisakyma. Kad jau nebenori... uzsimane i keramika. Nu, siaip ir aukletojos sake, kad sokiai siek tiek vyresniems tinka (maniskei dar 4,5 metu). Nu,ziuresim, gal kitais metais uzsimanys. Arba kita pusmeti. Bet siaip tai i baseina planuojam, tik reik surast kur priimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis pareiškė į keramiką neisiąs doh.gif dabar jam reik piešt.. iki kito karto doh.gif
Atsakyti