klausykit, ar paruošiamųjų grupėj reikia kažko kito nei įprastai? Eisiu pirkti visų piešimo priemonių ir t.t., bet gal kažko dar reikia?

Siap tai mums aukletojos dave saasa ko reikia paruosiamuju klaseje, ir sarasa dave tik rugsejo pirmomis dienomis.

o mes papuolem i Saules zuikuciu grupe, ruosim pazymas ir nuo rugsejo trepsesim pas saules zuikucius;)
QUOTE(ausrutis @ 2011 08 09, 17:52)
Kulverstuku;)
QUOTE(bambyze @ 2011 08 07, 08:34)
Sveiki,
nor4tume sužinoti lankančiųjų Kubildukų grupę apie atmosferą šioje grupėje, auklėtojas, šeimininkutę, t.t.

nor4tume sužinoti lankančiųjų Kubildukų grupę apie atmosferą šioje grupėje, auklėtojas, šeimininkutę, t.t.

Pataisau: ne "Kubildukai", o "Kibildukai"

Maniškiams ten labai gerai buvo. Neturiu jokių priekaištų.
Ar darželis jau dirba? Mano pirmokėliui reikia rekomendacijos iš darželio. Tik dabar susimąsčiau, kas tą rekomendaciją rašo....auklėtojos?
Nelabai įsivaizduoju kas toj rekomendacijoj būna

QUOTE(Skorpe @ 2011 08 09, 18:08)
Kulverstuku;)
Sveiki,
jau einat, ar dar atsotogaujat? mes kita savaite planuojam- maniske net spirga, kaip nori i darzeli

Tik su ta sveikatos pazyma biski problema... nes musu gydytoja atsotogauja iki 29 dienos, uzregistravau tik 5 dienai

QUOTE(hela77 @ 2011 08 12, 09:21)
Sveiki,
jau einat, ar dar atsotogaujat? mes kita savaite planuojam- maniske net spirga, kaip nori i darzeli
matyt atsibodo jau namie
Tik su ta sveikatos pazyma biski problema... nes musu gydytoja atsotogauja iki 29 dienos, uzregistravau tik 5 dienai
bet gal nieko... nu, reiks aukletojom pasakyt.

tai pazyma reikia rugsejo men pristatyti;) manau viskas gerai bus;) mes jau sia savaite einame i darziuka. tai issiilges baisiai draugu;) ir grizus tik ir kartoja, kokia skani sriuba buvo darzelyje, kaip ka su draugais veike, ir kad grupeje dideliu mergaiciu yra

QUOTE(Skorpe @ 2011 08 09, 17:37)
o mes papuolem i Saules zuikuciu grupe, ruosim pazymas ir nuo rugsejo trepsesim pas saules zuikucius;)
QUOTE(ausrutis @ 2011 08 09, 17:52)

mes bandysim gal irgi rugsėjį pasirodyt, ale man baisiai neramu kaip manoji ten jausis

brolį šią savaitę jau irgi išleidom į darželį, o tai jau praeit nedavė su klausimu kada kada

mes tik rugsėjį pasirodysim, dar palauksim
o man telefonu pasakytų į kokią grupę vaikas papuolė?

o man telefonu pasakytų į kokią grupę vaikas papuolė?