Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28,

Ką tik skambinau į darželį, tai šiai savaitei karantinas pratęstas.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 13:44)
Ką tik skambinau į darželį, tai šiai savaitei karantinas pratęstas.

valio...galėtų dar iškabinti informaciją, KOKIO vaiko nederėtų vesti į darželį. koks nederėtų - tiesiog NEGALIMA. jei kas žinotų koks šlykštus tas gripas, gal atsakingiau elgtųsi...mano mergytei buvo baisi temperatūra, jos sukelti traukuliai kartu su dusulio priepuoliais verysad.gif vaikas bando įkvėpti, negali, tada iš šoko bando rėkti, negali, apsivemia ir springdamas dūsta verysad.gif niekam nelinkiu tokio vaiko glėby laikyti...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 14:47)
valio...galėtų dar iškabinti informaciją, KOKIO vaiko nederėtų vesti į darželį. koks nederėtų - tiesiog NEGALIMA. jei kas žinotų koks šlykštus tas gripas, gal atsakingiau elgtųsi...mano mergytei buvo baisi temperatūra, jos sukelti traukuliai kartu su dusulio priepuoliais  verysad.gif vaikas bando įkvėpti, negali, tada iš šoko bando rėkti, negali, apsivemia ir springdamas dūsta  verysad.gif niekam nelinkiu tokio vaiko glėby laikyti...

Jezus, kaip baisu sad.gif Laikykitės, tikiuosi daugiau niekada neteks to patirti... O iš kokios Jūs grupės?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 13:55)
Jezus, kaip baisu sad.gif Laikykitės, tikiuosi daugiau niekada neteks to patirti... O iš kokios Jūs grupės?

iš bitučių. nors auklėtoja sakė visai neblogai mūsų grupė laikosi, manau sirgom ne mes vieni tuo kiauliagripiu, juk epidemija vistik. ir šiandien nugirdau to vaiko sausą kosulį, taip ir nukratė doh.gif maniškiai abu tuo sausu džioviniu kosuliu davė doh.gif kaip būtų gerai kad visi tėvai atsakingiau į tą gripą žiūrėtų...jetau kaip aš antro raundo bijau verysad.gif dar dabar vaikai abu balti kaip popieriukai verysad.gif o čia tokius atveda, nosinėm nušnypščia ir valio, darželiui tinkamas...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 14:59)
iš bitučių. nors auklėtoja sakė visai neblogai mūsų grupė laikosi, manau sirgom ne mes vieni tuo kiauliagripiu, juk epidemija vistik. ir šiandien nugirdau to vaiko sausą kosulį, taip ir nukratė  doh.gif maniškiai abu tuo sausu džioviniu kosuliu davė  doh.gif kaip būtų gerai kad visi tėvai atsakingiau į tą gripą žiūrėtų...jetau kaip aš antro raundo bijau  verysad.gif dar dabar vaikai abu balti kaip popieriukai  verysad.gif o čia tokius atveda, nosinėm nušnypščia ir valio, darželiui tinkamas...

Aš šiandien kai skambinau, tai sakė yra šešį vaikai. Mes vaivorykštėje.
Rucelie, o niekur negali palikti pasaugoti vaikiukų? unsure.gif Nes gripo komplikacijos yra daug žiauresnės nei pats gripas... Neduok, Dieve...
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 14:58)
Rucelie, o niekur negali palikti pasaugoti vaikiukų? unsure.gif Nes gripo komplikacijos yra daug žiauresnės nei pats gripas... Neduok, Dieve...

dvi savaites sirgo namie ir savaitę sveikatinosi kaime. daugiau nebeturiu kur doh.gif maniškiai buvo idealiai sveiki. jau prieš savaitę. negąsdinkit manęs dar labiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 30 lapkričio 2009 - 15:10
mes darzo nelankome jau menesis doh.gif gripo nediagnizavo tada, bet itariu, kad persirgo juo, nes ir sausas kosulys buvo, ir akytes puliuojacios (skaiciau budinga kiauliu gripui doh.gif ), ir temperatura auksta, sunkiai numusama, atrodo pasveikom, ale i darza neleidau, tai komplikavosi i pulinga angina, vel auksta tempa ir pan....dabar va antra savaite jau kai vakas jauciais neblogai, bet siaip nsuilpes baisiai doh.gif , tai bijau, akd isvedus vel prikibs kokia zaraza..tai dar sia savaite(antra beje) pabusime namuose, o kita gal jau ir karantinas pasibaiges bus, bandysim i darza kulniuoti ax.gif
Atsakyti
Skorpe, sveikinu gimus sesytei wub.gif
jetau panos nugąsdinot, bijosiu rytoj vaikus išvesti verysad.gif jau diedukai kratosi kaip maro, nebežinau kur bedėti juos doh.gif išgręžiau visas galimybes...
nu kaip man pikta ant tokių neatsakingų tėvų, kuriems niekas neįdomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 30, 15:16)
Skorpe, sveikinu gimus sesytei  wub.gif
jetau panos nugąsdinot, bijosiu rytoj vaikus išvesti  verysad.gif jau diedukai kratosi kaip maro, nebežinau kur bedėti juos  doh.gif išgręžiau visas galimybes...
nu kaip man pikta ant tokių neatsakingų tėvų, kuriems niekas neįdomu  doh.gif

va va del to ir nevedu kolkas unsure.gif , nes ir pas mus grupeje tokiu yra doh.gif atrodo issveikusi isvedu, ateinu, o tarpduryje zaliu snargliu apdovanoti keli pasitinka doh.gif aisku man lengva kalbeti, kai namuose sedziu, tai del palikimo kur problemos nera, bet vistiek unsure.gif

dekui uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 11 30, 15:20)
va va del to ir nevedu kolkas unsure.gif , nes ir pas mus grupeje tokiu yra doh.gif atrodo issveikusi isvedu, ateinu, o tarpduryje zaliu snargliu apdovanoti keli pasitinka doh.gif aisku man lengva kalbeti, kai namuose sedziu, tai del palikimo kur problemos nera, bet vistiek unsure.gif

dekui uz sveikinimus 4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi trečia savaitė nevedu. tokius kosėjančius ir pas mus grupėj vedė, kad baisu doh.gif koridoriuj girdisi, kad kosti. tai kadangi irgi namie būnu nestuke.gif , tai ir laikau vaiką namie.
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2009 11 30, 16:35)
drinks_cheers.gif  aš irgi trečia savaitė nevedu. tokius kosėjančius ir pas mus grupėj vedė, kad baisu  doh.gif  koridoriuj girdisi, kad kosti. tai kadangi irgi namie būnu  nestuke.gif , tai ir laikau vaiką namie.

Tai ką taip ir gimdyt kas kelis metus? biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 11 30, 14:58)

Mes irgi iš Vaivorykštės. Irgi vakar skambinau, pakalbėjau. Buvau nusprendus vesti, ale kad naktį sublūdijo abu vaikai, tai ryte nepajėgiau atsikelt išleist hihihi.gif

Atsakyti