Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Labutis, graži geiša ir katinukas gražus. wub.gif

O aš savojo ir nepabaigiau, šiandien turiu daug darbų, nes rytoj išskrendu. doh.gif
Atsakyti
Tute ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 08, 14:38)
Tai jau turbūt tik iš užsienio.Nesu mačius LT. O kaina apie 2dol. doh.gif  verysad.gif

ačiū labai už informaciją 4u.gif o gal gali pasakyti kur ten ką spausi toje gallery.ru kad albumą susikurti, nerandu kaip pradėti doh.gif net tą vertimą pasirinkus nesusigaudau doh.gif doh.gif doh.gif net gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 14:51)
ačiū labai už informaciją  4u.gif  o gal gali pasakyti kur ten ką spausi toje gallery.ru kad albumą susikurti, nerandu kaip pradėti  doh.gif  net tą vertimą pasirinkus nesusigaudau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  net gėda  blush2.gif

Nieko čia gėdingo.Gėda tiem,kas nemoka,o apsimeta,kad moka. 4u.gif
Vienas būdas:
1.Viršuj paspaudi deš kampe Moe meniu.
2.Tada atsidaro meniu lentelė.Ten spaudi pirmą punktą:zakačat foto
3.Tada ten pasirenki irgi pirmą punktą Cozdat novij albom.
4.Įrašai ten albumo pavadinimą, ir kam leisi žiūrėt tą albumą pažymi.Gali uždėt slaptažodį.Spaudi cozdat albom.
5.Tada sukeli nuotraukas ir psio.
Nu nemoku žmoniškai paaiškint doh.gif Bet gal suprasi.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 14:35)
taip ir maniau kad paprastai čia neis "prasisukti"  biggrin.gif  o kur tų CCT galima nusipirkt? jau tik iš užsienio siųstis taip? nes tokius pirmą kartą girdžiu  doh.gif

sewandso jais prekiauja, bet kainelė doh.gif nepigus malonumas smile.gif
Atsakyti
Oi pamiršau.Sėkmės Florestinai kelionėje.Neišdildomų įspūdžių.Kuriais tikiuosiu pasidalinsi su mumis.Gal niekas nesupyks,kad ne į temą.
Atsakyti
Mrrginos, gelbėkit help.gif help.gif Kokie čia naudojami siūlai? user posted image Va iš čia aš jį parsisiunčiau ax.gif ax.gif http://fallado.galle...tch?ph=xNr-Qy6T
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 08 spalio 2009 - 14:17
QUOTE(čiolė @ 2009 10 08, 15:16)
Mrrginos, gelbėkit  help.gif  help.gif Kokie čia naudojami siūlai?   Va iš čia aš jį parsisiunčiau  ax.gif  ax.gif

Dimension ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 08 spalio 2009 - 14:21
QUOTE(tute28 @ 2009 10 08, 15:10)
Nieko čia gėdingo.Gėda tiem,kas nemoka,o apsimeta,kad moka. 4u.gif
Vienas būdas:
1.Viršuj paspaudi deš kampe Moe meniu.
2.Tada atsidaro meniu lentelė.Ten spaudi pirmą punktą:zakačat foto
3.Tada ten pasirenki irgi pirmą punktą Cozdat novij albom.
4.Įrašai ten albumo pavadinimą, ir kam leisi žiūrėt tą albumą pažymi.Gali uždėt slaptažodį.Spaudi cozdat albom.
5.Tada sukeli nuotraukas ir psio.
Nu nemoku žmoniškai paaiškint  doh.gif Bet gal suprasi.

kai įrašau albumo pavadinimą man rašo kad su adobe flash player kažkas negerai ir neina nieko toliau daryt doh.gif vaje vaje vargas man su tuo gallery doh.gif ačiū tau labai už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau atradau kaip kitaip padaryti lotuliukas.gif ačiū ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 08 spalio 2009 - 14:24
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 15:21)
kai įrašau albumo pavadinimą man rašo kad su adobe flash player kažkas negerai ir neina nieko toliau daryt  doh.gif  vaje vaje vargas man su tuo gallery  doh.gif  ačiū tau labai už pagalbą  4u.gif  4u.gif  4u.gif jau atradau kaip kitaip padaryti  lotuliukas.gif  ačiū ačiū tau  4u.gif

Nu aš ne kompiuteristė.Labai jau nesusigaudau.Gal tu lietuviškas raides rašai? Nu nežinau kame reikalas.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 08, 15:21)

AČIŪŪŪŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 16:21)
kai įrašau albumo pavadinimą man rašo kad su adobe flash player kažkas negerai ir neina nieko toliau daryt  doh.gif  vaje vaje vargas man su tuo gallery  doh.gif  ačiū tau labai už pagalbą  4u.gif  4u.gif  4u.gif jau atradau kaip kitaip padaryti  lotuliukas.gif  ačiū ačiū tau  4u.gif

adobe flash player yra tokia programa, kuri butina jei nori peržeti geresnes kokybe nuotraukas ir video ...
Atsisiusk ji iš čia
http://get.adobe.com/flashplayer/
Atsakyti