QUOTE(zundyte @ 2009 10 08, 09:48)
pasigirsiu ,kad šiandien gavau pranešimą ,kad galiu parsisiųst tą zodiako kolekciją iš gallery.ru,jau nebesitikėjau,nes jau gal 4 dienos praėjo

....taigi parsiunčiau,ir nelabai patenkinta esu ,nes schemos bent jau kompo ekrane tai nekokios ,kai kurios su tokiais dryžiais ,gal klijuotos buvo,vos eina simbolius įžiūrėt,gal atspausdinus bus ryškesnės,be to spalvų raktas tai neįžiūrimas ,atskirai surašyti kodai ,bet simbolių šalia nėra ,kaip ten tas spalvas atrinkt reikės nežinau

,vienu žodžiu ,nelabai kas...
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 10:55)
va va ir aš nusivyliau

taip džiaugiausi kad kažkuri mergaitė užrodė tokį grožį ir net po vieną siunčiausi ilgokai o rezultatas nuvylė...
Schemos pakankamos kokybės, kad iš jų siuvinėti. Pati siuvinėjau iš tokios, viskas ten matosi. Dryžiai yra tose vietose, kur vieno lapo kraštas persikloja ant kito lapo, kad žinotum kaip suklijuoti. O spalvų kodai sąraše eina iš eilės tokia tvarka kaip surašyti simboliai. Tiesiog susirašyk skaičiukus prie simbolių ir viską turėsi.
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 11:55)
mergaitės, Nora Corbett raideles kokiais siūliukais siuvinėti gal patarsit?
CCT. Konvertuoti nepavyks, jei nori kokybiško rezultato, nes siūlai melanžiniai pereinamų spalvų. Pirkti galima tiek US, tiek UK, bet kaina jų nemenka. Nebent siuvinėsi kelis darbus su CCT siūlais, tada tikrai apsimoka, nes nuo vieno darbo jų labai daug atlieka. Tiesą pasakius ir siuvinėdama 3 raides aš nei vienos spalvos iki galo nepabaigiau.
QUOTE(aneSena @ 2009 10 08, 16:15)
Išlendu ir aš - damušau savo paskutinį darbelį

teko man paimprovizuoti...
nemažai dirbau su tokiais įdomiais dvispalviais kryželiais, net nežinau kaip jie teoriškai vadinasi, bet pusę kryželio siuvinėji viena, o kitą pusę - kita spalva... šito dar nebuvau bandžius ir....
.....ir aš įveikiau - tuo prancūziškus šunmazgius ir beveik jie man patinka

p.s. fotgrafuota su telefonu tai gavosi nepageidaujami šviesos efektai
Labai gražus darbas