Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Išlendu ir aš - damušau savo paskutinį darbelį yahoo.gif
teko man paimprovizuoti...
nemažai dirbau su tokiais įdomiais dvispalviais kryželiais, net nežinau kaip jie teoriškai vadinasi, bet pusę kryželio siuvinėji viena, o kitą pusę - kita spalva... šito dar nebuvau bandžius ir....
.....ir aš įveikiau - tuo prancūziškus šunmazgius ir beveik jie man patinka assa.gif

user posted image

p.s. fotgrafuota su telefonu tai gavosi nepageidaujami šviesos efektai doh.gif
Atsakyti
IVA, labai daili tavo geiša wub.gif šaunuolė.

QUOTE(3Zzz @ 2009 10 08, 13:06)
Sveikos merginos. Noreciau jusu patarimo ax.gif.Kokia kanva reiketu rinktis, kad maziau matytusi balti tarpeliai. Man jie nepatinka g.gif . Dabar siuvineju ant panasios i kanva medziagos, be pavadinimo. Gyvenu provincijoj, tik tokios teradau. Siulai anchor, imu dvi gijas

tai ko gero bandykit daugiau siulo giju paimti. Gal 3? jei kanva atitinka 14 count, tai paprastai imamos 2-3 gijos.
Galbūt ten lietuviška kanva. Jau anksčiau merginos skundėsi jos kokybe...
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 08, 15:15)
nemažai dirbau su tokiais įdomiais dvispalviais kryželiais, net nežinau kaip jie teoriškai vadinasi, bet pusę kryželio siuvinėji viena, o kitą pusę - kita spalva... šito dar nebuvau bandžius ir....
.....ir aš įveikiau - tuo prancūziškus šunmazgius ir beveik jie man patinka  assa.gif
p.s. fotgrafuota su telefonu tai gavosi nepageidaujami šviesos efektai  doh.gif

Labai miela. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 08, 16:15)
.....ir aš įveikiau - tuo prancūziškus šunmazgius ir beveik jie man patinka  assa.gif

Na improvizacija gavosi super thumbup.gif
Atsakyti

Labai dailu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 08, 09:48)
pasigirsiu ,kad šiandien gavau pranešimą ,kad galiu parsisiųst tą zodiako kolekciją iš gallery.ru,jau nebesitikėjau,nes jau gal 4 dienos praėjo  ax.gif ....taigi parsiunčiau,ir nelabai patenkinta esu ,nes schemos bent jau kompo ekrane tai nekokios ,kai kurios su tokiais dryžiais ,gal klijuotos buvo,vos eina simbolius įžiūrėt,gal atspausdinus bus ryškesnės,be to spalvų raktas tai neįžiūrimas ,atskirai surašyti kodai ,bet simbolių šalia nėra ,kaip ten tas spalvas atrinkt reikės nežinau doh.gif  ,vienu žodžiu ,nelabai kas... verysad.gif

QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 10:55)
va va ir aš nusivyliau  verysad.gif  taip džiaugiausi kad kažkuri mergaitė užrodė tokį grožį ir net po vieną siunčiausi ilgokai o rezultatas nuvylė...

Schemos pakankamos kokybės, kad iš jų siuvinėti. Pati siuvinėjau iš tokios, viskas ten matosi. Dryžiai yra tose vietose, kur vieno lapo kraštas persikloja ant kito lapo, kad žinotum kaip suklijuoti. O spalvų kodai sąraše eina iš eilės tokia tvarka kaip surašyti simboliai. Tiesiog susirašyk skaičiukus prie simbolių ir viską turėsi.
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 11:55)
mergaitės, Nora Corbett raideles kokiais siūliukais siuvinėti gal patarsit?  ax.gif

CCT. Konvertuoti nepavyks, jei nori kokybiško rezultato, nes siūlai melanžiniai pereinamų spalvų. Pirkti galima tiek US, tiek UK, bet kaina jų nemenka. Nebent siuvinėsi kelis darbus su CCT siūlais, tada tikrai apsimoka, nes nuo vieno darbo jų labai daug atlieka. Tiesą pasakius ir siuvinėdama 3 raides aš nei vienos spalvos iki galo nepabaigiau.
.....ir aš įveikiau - tuo prancūziškus šunmazgius ir beveik jie man patinka  assa.gif p.s. fotgrafuota su telefonu tai gavosi nepageidaujami šviesos efektai  doh.gif

Labai gražus darbas wub.gif ploja.gif
Atsakyti
Ačiū DVI už patarimus ir informaciją 4u.gif iš tavęs visada smagu sulaukti patarimų ax.gif
ir dar klausimėlis apie gallery.ru, kai pasiprašau kad priimtų į draugus, tai dar turi tas žmogus duoti sutikimą taip? nes dabar kieno paprašiau kad priimtų tai man ir rodo iškart drauguose bet schemelių dar žiūrėt negaliu, tai kai jau priims tai ir schemos bus prieinamos ar ne? kieeeeeeeek man klausimų kyla tai siaubas doh.gif ot kaip blogai yra nemokėti kalbos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 08 spalio 2009 - 16:44
ir kaip padaryti kad albumas būtų albume? na vienas bendras o jame jau atskiri, nemoku blush2.gif
Atsakyti

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 08, 18:00)
ir kaip padaryti kad albumas būtų albume? na vienas bendras o jame jau atskiri, nemoku  blush2.gif

Vo šitas ir man nesigauna unsure.gif

Labai nuširdžiai dėkoju aciuks.gif mergaitės už tiek pagyrų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 08, 15:15)

va čia tai thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif pavadinimas mazgeliams lotuliukas.gif o metrikiukas tai laaaabai dailutis drinks_cheers.gif
Atsakyti