Nekava ,siuvinėsiu iš Siuvinėju kryželiu žurnalo vitražiukus kelis,buvau numačiusi visai ką kitą
,bet kai gavau žurnalą tai tie vitražai taip mane sužavėjo ,kad siuvinėsiu juos.Manau ,jie kaip tik man ,nes tikrai nėra sudėtingi ir bus kaip tik man,dar žaliai siuvinėtojai
QUOTE(čiolė @ 2009 10 08, 22:44)
kazi kaip sita parduotuve? ar nebuvo su ja kokiu problemu? (nes is savo patirties apie dekupazo pora e parduotuviu turiu ne kokia nuomone, nes pastoviai problemos su uzsakymu)
QUOTE(graShkyte @ 2009 10 08, 22:45)
Supratau, kad 1.70 butu pigiause
As pirkdavau Prancuzijoj tai gau davosi 1.50 lt
Dabar mano drauge vaziuos i Lietuva is Prancuzijos, tai jos paprasysiu, galvoju gal dar merginu tada noretu uzsakyt kokias spalvytes sukooperuotumem ir gausim pigiau negu Lietuvoj
Ar butu norinciu?
Rasykit i AZ ar grashkyte@inbox.lt
As pirkdavau Prancuzijoj tai gau davosi 1.50 lt
Dabar mano drauge vaziuos i Lietuva is Prancuzijos, tai jos paprasysiu, galvoju gal dar merginu tada noretu uzsakyt kokias spalvytes sukooperuotumem ir gausim pigiau negu Lietuvoj
Ar butu norinciu?
Rasykit i AZ ar grashkyte@inbox.lt
o kada LT butu siuliukai?
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 08, 23:16)
Mes nusprendėme palaikyti jūsų siuvinėjimo dienos idėją
Kažkada jau minėjau, jog turim internetinę siuvinėjimo parduotuvėlę www.eRankdarbiai.lt . Tad šeštadienį, spalio 10 d. čia rasite daugybę nuolaidų siuvinėjimo medžiagoms bei kitoms prekėms
Kažkada jau minėjau, jog turim internetinę siuvinėjimo parduotuvėlę www.eRankdarbiai.lt . Tad šeštadienį, spalio 10 d. čia rasite daugybę nuolaidų siuvinėjimo medžiagoms bei kitoms prekėms
o siuliukams butu nuolaidos?
man reikia arti 90 siulu
o gal kas pamena kiek kainuoja siulai "Gerose akyse"?
Siuvinėjimo magijoje esu pirkusi ,nebuvo jokių problemų ,gavau siuntinuką per 4 dienas nuo užsakymo
QUOTE(dabej @ 2009 10 09, 09:25)
kazi kaip sita parduotuve? ar nebuvo su ja kokiu problemu? (nes is savo patirties apie dekupazo pora e parduotuviu turiu ne kokia nuomone, nes pastoviai problemos su uzsakymu)
antrinu Zundytei
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 08, 16:18)
IVA, labai daili tavo geiša
šaunuolė.
tai ko gero bandykit daugiau siulo giju paimti. Gal 3? jei kanva atitinka 14 count, tai paprastai imamos 2-3 gijos.
Galbūt ten lietuviška kanva. Jau anksčiau merginos skundėsi jos kokybe...
tai ko gero bandykit daugiau siulo giju paimti. Gal 3? jei kanva atitinka 14 count, tai paprastai imamos 2-3 gijos.
Galbūt ten lietuviška kanva. Jau anksčiau merginos skundėsi jos kokybe...
pasirodyk pasirodyk ,kaip ten darbelis atrodo dabar
...mums labai idomu
,tikriausiai ten ne taip baisu ,kaip tau atrodo.....
QUOTE(zundyte @ 2009 10 09, 10:10)
pasirodyk pasirodyk ,kaip ten darbelis atrodo dabar
...mums labai idomu
,tikriausiai ten ne taip baisu ,kaip tau atrodo..... 
manau, kad sitas blynas bus prisviles
na ,nereikia taip kuklintis
,mes tam čia ir rodomės savo darbelius ,kad išgirst gerą kritiką,patarimus ir pastabas ,ir vėliau nekartot klaidų..taip kad drąsiau,laukiam...
Taip taip, visos mes pradėjom nuo klaidų.... Nufotografuočiau aš savo pirmąjį darbelį tai ko gero nubūtų tiek pagiriamųjų žodžių kaip delfinams
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 08, 23:58)
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 09, 08:45)
o kur zadi pritaikyt?
Dar neapsisprendžiau. Turėjau vieną viziją, kuri pabėgo... Kol kas ant palangės paukštukai pagulės
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 08, 22:45)
Dėl albumo kūrimo, bandysiu paaiškinti.
Spaudi управления альбомом, paskui Создать новый альбом?, paskui Создать групповой альбом (в который можно вкладывать другие альбомы)
Tada parašai pavadinima, jis susikūrė, grįžti atgal Вернуться к списку альбомов, susikuri daug visokių paprastų albumų, kurie dėsisi į tą bendrąjį, tada eini į to paprastojo albumo настройка, atsidaro langas ir yra pastraipa Разместить в:, paspaudi varnelę ir atsidaro medis visų albumų ir nurodai kad įsikeltu į tą bendrąjį albumą
tikiuos aiškiai parašiau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 09, 11:11)
Dėl albumo kūrimo, bandysiu paaiškinti.
Spaudi управления альбомом, paskui Создать новый альбом?, paskui Создать групповой альбом (в который можно вкладывать другие альбомы)
Tada parašai pavadinima, jis susikūrė, grįžti atgal Вернуться к списку альбомов, susikuri daug visokių paprastų albumų, kurie dėsisi į tą bendrąjį, tada eini į to paprastojo albumo настройка, atsidaro langas ir yra pastraipa Разместить в:, paspaudi varnelę ir atsidaro medis visų albumų ir nurodai kad įsikeltu į tą bendrąjį albumą
tikiuos aiškiai parašiau
tikiuosi mokėsiu