Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Nekava ,siuvinėsiu iš Siuvinėju kryželiu žurnalo vitražiukus kelis,buvau numačiusi visai ką kitą blush2.gif ,bet kai gavau žurnalą tai tie vitražai taip mane sužavėjo ,kad siuvinėsiu juos.Manau ,jie kaip tik man ,nes tikrai nėra sudėtingi ir bus kaip tik man,dar žaliai siuvinėtojai ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 08, 22:44)
O siuvinėjimo magijoj tai po 1,70 lt. (5cnt. pigiau nei ten kur tu nurodei  tongue.gif )

kazi kaip sita parduotuve? ar nebuvo su ja kokiu problemu? (nes is savo patirties apie dekupazo pora e parduotuviu turiu ne kokia nuomone, nes pastoviai problemos su uzsakymu)

QUOTE(graShkyte @ 2009 10 08, 22:45)
Supratau, kad 1.70 butu pigiause  g.gif
As pirkdavau Prancuzijoj tai gau davosi 1.50 lt bigsmile.gif
Dabar mano drauge vaziuos i Lietuva is Prancuzijos, tai jos paprasysiu, galvoju gal dar merginu tada noretu uzsakyt kokias spalvytes sukooperuotumem ir gausim pigiau negu Lietuvoj  thumbup.gif
Ar butu norinciu?
Rasykit i AZ ar grashkyte@inbox.lt

o kada LT butu siuliukai?

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 08, 23:16)
Mes nusprendėme palaikyti jūsų siuvinėjimo dienos idėją  bigsmile.gif
Kažkada jau minėjau, jog turim internetinę siuvinėjimo parduotuvėlę www.eRankdarbiai.lt . Tad šeštadienį, spalio 10 d. čia rasite daugybę nuolaidų siuvinėjimo medžiagoms bei kitoms prekėms  rolleyes.gif

o siuliukams butu nuolaidos? blush2.gif

man reikia arti 90 siulu doh.gif tai ieskau pigesnio varianto...
o gal kas pamena kiek kainuoja siulai "Gerose akyse"?
Atsakyti
Siuvinėjimo magijoje esu pirkusi ,nebuvo jokių problemų ,gavau siuntinuką per 4 dienas nuo užsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 10 09, 09:25)
kazi kaip sita parduotuve? ar nebuvo su ja kokiu problemu? (nes is savo patirties apie dekupazo pora e parduotuviu turiu ne kokia nuomone, nes pastoviai problemos su uzsakymu)

antrinu Zundytei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš irgi neturiu nusiskundimų dėl šios parduotuvės.....
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 08, 16:18)
IVA, labai daili tavo geiša  wub.gif šaunuolė.
tai ko gero bandykit daugiau siulo giju paimti. Gal 3? jei kanva atitinka 14 count, tai paprastai imamos 2-3 gijos.
Galbūt ten lietuviška kanva. Jau anksčiau merginos skundėsi jos kokybe...

aciuks.gif aciu uz paaiskinimus, bet manau, kad teks darbeli pabaigt 2 siuliukais. nemazai padariau,gaila ardyt verysad.gif
Atsakyti
pasirodyk pasirodyk ,kaip ten darbelis atrodo dabar mirksiukas.gif ...mums labai idomu wub.gif blush2.gif ,tikriausiai ten ne taip baisu ,kaip tau atrodo..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 09, 10:10)
pasirodyk pasirodyk ,kaip ten darbelis atrodo dabar mirksiukas.gif ...mums labai idomu wub.gif  blush2.gif ,tikriausiai ten ne taip baisu ,kaip tau atrodo..... ax.gif

manau, kad sitas blynas bus prisviles blush2.gif blush2.gif doh.gif bet pasirodysiu, reik tik nufotkint. kazkaip net nedrasu, kai tiek grozybiu cia pridedat ax.gif
Atsakyti
na ,nereikia taip kuklintis doh.gif ,mes tam čia ir rodomės savo darbelius ,kad išgirst gerą kritiką,patarimus ir pastabas ,ir vėliau nekartot klaidų..taip kad drąsiau,laukiam... mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip, visos mes pradėjom nuo klaidų.... Nufotografuočiau aš savo pirmąjį darbelį tai ko gero nubūtų tiek pagiriamųjų žodžių kaip delfinams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 08, 23:58)
gal kažką siųsi su jais?  bigsmile.gif
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 09, 08:45)
o kur zadi pritaikyt?

Dar neapsisprendžiau. Turėjau vieną viziją, kuri pabėgo... Kol kas ant palangės paukštukai pagulės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 09 spalio 2009 - 09:58
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 08, 22:45)
Prancūziški nedidukai paukštukai:

wub.gif labai mieli paukščiukai wub.gif wub.gif

Dėl albumo kūrimo, bandysiu paaiškinti.

Spaudi управления альбомом, paskui Создать новый альбом?, paskui Создать групповой альбом (в который можно вкладывать другие альбомы)

Tada parašai pavadinima, jis susikūrė, grįžti atgal Вернуться к списку альбомов, susikuri daug visokių paprastų albumų, kurie dėsisi į tą bendrąjį, tada eini į to paprastojo albumo настройка, atsidaro langas ir yra pastraipa Разместить в:, paspaudi varnelę ir atsidaro medis visų albumų ir nurodai kad įsikeltu į tą bendrąjį albumą 4u.gif

tikiuos aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 09, 11:11)
wub.gif  labai mieli paukščiukai wub.gif  wub.gif
Dėl albumo kūrimo, bandysiu paaiškinti.

Spaudi управления альбомом, paskui Создать новый альбом?, paskui Создать групповой альбом (в который можно вкладывать другие альбомы)

Tada parašai pavadinima, jis susikūrė, grįžti atgal Вернуться к списку альбомов, susikuri daug visokių paprastų albumų, kurie dėsisi į tą bendrąjį, tada eini į to paprastojo albumo настройка, atsidaro langas ir yra pastraipa Разместить в:, paspaudi varnelę ir atsidaro medis visų albumų ir nurodai kad įsikeltu į tą bendrąjį albumą  4u.gif

tikiuos aiškiai parašiau  4u.gif

tikiuosi mokėsiu blush2.gif ačiū labai 4u.gif beje o kodėl nerodo man schemelių, na pvz. kad ir pas tave paukščiuk? ax.gif lyg drauguose ir esi ar dar tik aš pasiprašiau o tu nepatvirtinai? nesigaudau aš ten visai doh.gif
Atsakyti