Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(rita7777 @ 2009 10 09, 11:15)
tikiuosi mokėsiu  blush2.gif  ačiū labai  4u.gif  beje o kodėl nerodo man schemelių, na pvz. kad ir pas tave paukščiuk?  ax.gif lyg drauguose ir esi ar dar tik aš pasiprašiau o tu nepatvirtinai? nesigaudau aš ten visai  doh.gif

nežianu ar patvirtinau, o kitos schemos pas mane užrakintos( raktas viliukas)
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 09, 09:18)
Nekava ,siuvinėsiu iš Siuvinėju kryželiu žurnalo  vitražiukus kelis,buvau numačiusi visai ką kitą  blush2.gif ,bet kai gavau žurnalą tai tie vitražai taip mane sužavėjo ,kad siuvinėsiu juos.Manau ,jie kaip tik man ,nes tikrai nėra sudėtingi ir bus kaip tik man,dar žaliai siuvinėtojai ax.gif  ax.gif

o gali pamatuoti ta langeli atviruko, kur desis darbelis g.gif pas mane vyras uzsake jau kaledoms atviruku tai reikes kibti i darbus bigsmile.gif mazu daugiau turi kokiu pavyzdeliu, nes is to zurnaliuko tai man nelabai patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 10 08, 22:45)
Supratau, kad 1.70 butu pigiause  g.gif
As pirkdavau Prancuzijoj tai gau davosi 1.50 lt bigsmile.gif
Dabar mano drauge vaziuos i Lietuva is Prancuzijos, tai jos paprasysiu, galvoju gal dar merginu tada noretu uzsakyt kokias spalvytes sukooperuotumem ir gausim pigiau negu Lietuvoj  thumbup.gif
Ar butu norinciu?
Rasykit i AZ ar grashkyte@inbox.lt

Tai vat merginos, suderinau viska su drauge ji atvez siulu kokiu tik reikia ir kiek reikia, uz atvezima nereikes moket, nes vaziuos su masina thumbup.gif
Lapkricio 12-15 ji atvazius i Lietuva.
Tai mergaites, jei dar kas nori prisijungt siuskit siuliuku numeriukus man i AZ arba i pasta. Sekmadieni vakare darysiu galutini sarasiuka ir siusiu draugei.
Jau yra 3 merginos, kas dar prisijungs? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 09, 11:29)
nežianu ar patvirtinau, o kitos schemos pas mane užrakintos( raktas viliukas)

o gal gali paaiškinti ką daryti kad nerodo jokios foto ant to pagrindinio albumo kuriame daug kitų albumų? kaip padaryti na kad pačiai parinkti kokios foto noriu ant viršelio kuriame yra schemos tai žinau, bet tame pagrindiniame "palaidų" foto tai nėra tai iš ko rinktis...
Atsakyti
Na, auksarankės, ruošiatės
Minėjimui biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 10 09, 13:38)
Na, auksarankės, ruošiatės
Minėjimui biggrin.gif ?

Klaipėdietės (bent jau kelios iš jų biggrin.gif ) pareiškė norą susitikt ir pasiuvinėt vienoj vietoj.... Tad ryt renkamės gathering.gif Jei dar kuri nori prisijungt - rašykit man į až.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Rodausi savo angeliukus, kurie keliaus dovanų onkologiniams ligoniams. Tik niekaip nerandu laiko įrėmint doh.gif Audinys tamsiai mėlynas. Rėmeliai bus balti, su sendinimo efektu
user posted image
user posted image
Atsakyti
kokie gražūs angeliukai wub.gif ypač antrasis wub.gif

manau, reikia pasižymėt, kad tai nebloga idėja kalėdinėms dovanoms, tiems kas mėgsta angeliukus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 10 08, 22:45)
Prancūziški nedidukai paukštukai:

Labai dailūs paukščiukai 4u.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 10 09, 14:41)
Labas mirksiukas.gif

Rodausi savo angeliukus, kurie keliaus dovanų onkologiniams ligoniams. Tik niekaip nerandu laiko įrėmint doh.gif Audinys tamsiai mėlynas. Rėmeliai bus balti, su sendinimo efektu

Super wub.gif

Kaunietės ar kuri eisit ryt į kasiulai parduotuvę? Paminėt kryžavotojų dienos.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 10 09, 13:41)
Labas mirksiukas.gif

Aš irgi 2 angeliukus tam reikalui siuvinėju. Vienas jau į pabaigą, kitas į "pradžia" biggrin.gif . Po kokios savaitės pasirodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Burbuline, labai simpatiški paukštukai wub.gif wub.gif o ir spalvytė mano mylimiausia bigsmile.gif

Sandrulia, gražūs angeliukai, o jų paskirtis - dar gražesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 10 09, 14:41)
Labas mirksiukas.gif

labai labai grazus angeliukai thumbup.gif
Atsakyti