Labas rytelis, pagaliau prisedau prie kompo. O tai vakar buvo okupuotas jaunimo
.Ikeliu nuorodas, kaip zadejau, tikiuos, kad viska padariau gerai ir eis matyt.http://www_fotoz_lt/res/img/photos/179315m.jpg?1255154635http://www_fotoz_lt/res/img/photos/179316m.jpg?1255154766
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 10, 09:00)
laba ryta su musu svente, as jau siuliukus atsirinkau belieka medziaga atkirpt
(labai tikiuosi, kad vaiko nereiks vezt i ligonine
) ir ruostis meetui 
(labai tikiuosi, kad vaiko nereiks vezt i ligonine
o kas tavo vaikeliui yra?
3Zzz>truputį suplakei linkus,reikia atskirai nusdikopijuot ir tada matosi,bet mačiau ,ir kaip suprantu tu čia dvigubu kryžiuku kryžiavoji
? nu superkantrybė pas tave
viskas ,puolu medžiagą žymėtis ir siuvinėsiu
viskas ,puolu medžiagą žymėtis ir siuvinėsiu
Sveikos merginos su kryžavotojų diena
Labas rytelis visoms
Daug kryžiukų, daug iksiukų
O aš bėgu kept pyragą, ir lauksiu klaipėdiškių
Ir aš visas sveikinu
Reikia dar kelis reikalus sutvarkyti ir leksiu fotika gaudit
O tada siuvinesiu
čiolė
Mes norim fotkiu
na mano darbelis bus nuo 0 pradetas, man cia bus isbandymas. kai siuvineju turiu buti ramiai be jokiu trukdziu
o vaikutis karsciuoja, bet jau maziau ir neaisku kas yra zadejo siust i ligonine, bet dar palauksim
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 10, 10:07)
na mano darbelis bus nuo 0 pradetas, man cia bus isbandymas. kai siuvineju turiu buti ramiai be jokiu trukdziu
o vaikutis karsciuoja, bet jau maziau ir neaisku kas yra zadejo siust i ligonine, bet dar palauksim
linkiu tavo vaikuciui kuo greiciau pasveikti
Labas rytas
Visas su KRYZIUKU DIENELE
Siandien ir as pradejau siuvinet nuo nulio
Batukus metrikui
Vakar pirkau Anglijoj DMC siulu. Kazkaip nepirkdavau as ju Lietuvoj, nes naudojau Anchor, o cia jie brangus sakyciau
Mokejau po 0.70 anglisku centu ( apie 2.7 lt)
Tai dabar kai reiks kokiu tai prasysiu kad mama is Lietuvos atsiustu

Tiesa, kazkada kazkuri snekejo, kad geri angliski zurnalai siuvinejimui. Gal butu galima suzinoti kur ju mazdaug ieskoti (ar prekybcentri, ar pardej rankdarbiu) ? Ir gal koki pavadinima kokio zurnaliuko butu galima suzinoti?
Visas su KRYZIUKU DIENELE
Siandien ir as pradejau siuvinet nuo nulio
Vakar pirkau Anglijoj DMC siulu. Kazkaip nepirkdavau as ju Lietuvoj, nes naudojau Anchor, o cia jie brangus sakyciau
Tiesa, kazkada kazkuri snekejo, kad geri angliski zurnalai siuvinejimui. Gal butu galima suzinoti kur ju mazdaug ieskoti (ar prekybcentri, ar pardej rankdarbiu) ? Ir gal koki pavadinima kokio zurnaliuko butu galima suzinoti?
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 10 10, 08:23)
Berods dar sendien psichiniu ligoniu diena
Nu ką ,mums ir ta diena tinka,taigi priklausomybė juoda
tas kryžiavojimas....o aš jau vieną atviruką baigiau ir kito trečdalį beveik padariau,tikiuosi pabaigti ir dar trečią pradėti..nors tiesą sakant ,galvojau ,kad greičiau eisis....
QUOTE(juratere @ 2009 10 10, 11:48)
Visos Lietuvos Kryžiavotojos vienykimės
Su MŪSŲ
Šiandien dar:
Pasaulinė psichinės sveikatos diena
Vietos savivaldos diena
Pasaulinė organų donorystės diena
Švęskime kartu