Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(Jadziūnė @ 2009 12 03, 09:59)
Man peršasi tik viena viena mintis - darbo pasiūla dabar kur kas mažesnė nei pretendentų, taigi darbą gauna geriausieji arba pažinčių daugiausiai turintys. Na kad normalesnį darbą susirasti paprastai, reikia laaaabai daug iš kailio nertis, +dar sekmė  rolleyes.gif

Dėl normalesnio darbo - kaip kada. Mane darbas kaip ir pats susirado, iš kandidatų išsirinko mane, į tokią gerą vietą, kur nebūčiau net pagalvojus, o pasiėmė mane žalią, be patirties pagal specialybę. Nu ir ką, aš manau kad gerai pristačiau save, kalbėjau tvirtai ir užtikrintai, ir man nusišypsojo sėkmė smile.gif Ir man nepadėjo jokios pažintys, susitvarkiau viena. Daug kas stebisi, kai pasakau kur dirbu, nes galvoja, kad ten galima pakliūt tik per pažintis, bet man pavyko apsieiti be jų. Džiugu.
Linkiu nenukabinti nosies, vistiek stengtis ieškoti,daryti kažką. Kai mažiausiai tikiesi pokšt ir yra bigsmile.gif sėkmės sėkmės sėkmės ir kantrybės!
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 12 03, 18:58)
Dėl normalesnio darbo - kaip kada. Mane darbas kaip ir pats susirado, iš kandidatų išsirinko mane, į tokią gerą vietą, kur nebūčiau net pagalvojus, o pasiėmė mane žalią, be patirties pagal specialybę. Nu ir ką, aš manau kad gerai pristačiau save, kalbėjau tvirtai ir užtikrintai, ir man nusišypsojo sėkmė smile.gif Ir man nepadėjo jokios pažintys, susitvarkiau viena.

Čia prieš kiek laiko, Brangioji, taip Tau nuskilo?
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 12 05, 18:32)
Čia prieš kiek laiko, Brangioji, taip Tau nuskilo?

Prieš mėnesį laiko.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 12 06, 00:31)
Prieš mėnesį laiko.

o kur issidarbinote, jei nepaslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2009 12 06, 01:46)
o kur issidarbinote, jei nepaslaptis 4u.gif

Valstybinėje įstaigoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 12 06, 16:01)
Valstybinėje įstaigoje. smile.gif

Aš šiuo metu darbo neieškau, bet paskaičiusi tokias istorijas kaip jūsų, kažkodėl labai apsidžiaugiu - vat ką reiškia žmogui būti optimistiškam. Šaunuolė jūs, mocha thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 12 06, 21:42)
Aš šiuo metu darbo neieškau, bet paskaičiusi tokias istorijas kaip jūsų, kažkodėl labai apsidžiaugiu - vat ką reiškia žmogui būti optimistiškam. Šaunuolė jūs, mocha thumbup.gif

Ačiū. Na man pasisekė tiesiog. Mano sutartis laikina, gal išeis dirbti pusantrų metų, bet ir tai jau aš laikau kaip laimėjimą, nes įgysiu patirties, kuri pravers man ateityje. Niekada nenukabinau nosies. Gal man ir lengviau,nes dar neturiu šeimos, nereikia išmaitinti vaikų ir panašiai. Bet nenustojau tikėtis, kad tikrai darbas bus, tai ir buvo kaip griaustinis iš giedro dangaus, kai man paskambino. Linkiu nenuleisti rankų kitoms, nesivadovauti stereotipais ar dar kažkuom. Vieną dieną ir kitiems pasiseks. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 12 06, 22:49)
Ačiū. Na man pasisekė tiesiog. Mano sutartis laikina, gal išeis dirbti pusantrų metų, bet ir tai jau aš laikau kaip laimėjimą, nes įgysiu patirties, kuri pravers man ateityje. Niekada nenukabinau nosies. Gal man ir lengviau,nes dar neturiu šeimos, nereikia išmaitinti vaikų ir panašiai. Bet nenustojau tikėtis, kad tikrai darbas bus, tai ir buvo kaip griaustinis iš giedro dangaus, kai man paskambino. Linkiu nenuleisti rankų kitoms, nesivadovauti stereotipais ar dar kažkuom. Vieną dieną ir kitiems pasiseks. mirksiukas.gif  4u.gif

Jeigu jūs esate pakaitinė tarnautoja( na tipo pavaduojate išėjusią į dekretines), tai greičiausiai vėliau jei gerai užsirekomenduosite, būsite priimta į nuolatinę vietą, šiokia tokia žmonių kaita juk visai laikais vyksta, o ir taip per tų pusantrų metų gal dar ką geriau surasite.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 12 06, 21:59)
Jeigu jūs esate pakaitinė tarnautoja( na tipo pavaduojate išėjusią į dekretines), tai greičiausiai vėliau jei gerai užsirekomenduosite, būsite priimta į nuolatinę vietą, šiokia tokia  žmonių kaita juk visai laikais vyksta, o ir taip per tų pusantrų metų gal dar ką geriau surasite.

Būtent taip ir yra, aš dirbsiu tol, kol prieš tai buvusioji grįš iš vaikelio auginimo atostogų. Jei viskas bus gerai, man bus laiko per akis, kad įgyčiau reikiamos patirties ir daug ko išmokčiau, nes turiu planų išsikelti iš savo miestelio... Pokolkas viskas yra taip, kaip man norisi. O toliau bus matyti ax.gif gal po tų metų kitų situacija Lietuvoj su darbu bus pagerėjusi ir bus galimybės didesnės įsidarbinti kitur... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbo ieskotojos:)

Ryt einu i 2 pokalbius, pakviete i abu per 15 min.... Iki dabar buvo visiska tyla 2 men. Kazkaip nesitikiu, kad i tas firmas idarbins, bet vis patirtis pokalbiuose. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2009 12 08, 21:59)

Ryt einu i 2 pokalbius, pakviete i abu per 15 min.... Iki dabar buvo visiska tyla 2 men. Kazkaip nesitikiu, kad i tas firmas idarbins, bet vis patirtis pokalbiuose.  blush2.gif

Tai žinoma! Linkiu didžiausios sėkmės rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2009 12 08, 22:59)

Ryt einu i 2 pokalbius, pakviete i abu per 15 min.... Iki dabar buvo visiska tyla 2 men. Kazkaip nesitikiu, kad i tas firmas idarbins, bet vis patirtis pokalbiuose.  blush2.gif

bigsmile.gif
Lauksime žinių 4u.gif
Atsakyti