Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

Labutis,

Jau trys mėn be darbo, ieškau siuntinėju cv, bet nieko, buvau tik dvejuose pokalbiuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 09, 17:31)
Labutis,

Jau trys mėn be darbo, ieškau siuntinėju cv, bet nieko, buvau tik dvejuose pokalbiuose verysad.gif

pas mane labai panasi situacija, per du menesius - du pokalbiai unsure.gif deja, be atsako unsure.gif
Atsakyti
Gyvenu lyg ir dideliame mieste ir įmonių lyg ir daug, bet matyt kažką darau ne taip, gal CV blogas:unsure:
Atsakyti
Aš darbo ieškausi jau 1,5 metų.Grįžus iš vaiko priežiūros atostogų netekau darbo.Turiu ir patirtį ir išsilavinimą.Į poklabius kviečia, bet...... Kai pasakau, kad turiu 3 metų vaiką ir kad ne mažas laiko tarpas praėjo, kai dirbau, automatiškai pasirašau sau verdiktą. Esu visiškai praradusi viltį.Neįsivaizduoju kaip pavyks susirasti darbą.
Atsakyti
GZA kaip tau sekėsi?.Gal šviesa tunelio gale?Nors pati be darbo jau 3 mėn.,bet kiekvienai forumietei linkiu kuo didžiausios sėkmės jį randant. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pagaliau gavau teigiamą atsakimą dėl naujo darbo thumbup.gif , pradėsiu nuo naujujų (tikuosi niekas nepasikeis ax.gif ). Reiks pasistengti, nes patirties toje sferoje neturiu, bet turiu kitokios vertingos patirties ax.gif

Susiradau per 2,5 mėn., be pažistamų pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cesi: 16 gruodžio 2009 - 17:56
QUOTE(Lagūna @ 2009 12 10, 14:45)
Aš darbo ieškausi jau 1,5 metų.Grįžus iš vaiko priežiūros atostogų netekau darbo.Turiu ir patirtį ir išsilavinimą.Į poklabius kviečia, bet...... Kai pasakau, kad turiu 3 metų vaiką ir kad ne mažas laiko tarpas praėjo, kai dirbau, automatiškai pasirašau sau verdiktą. Esu visiškai praradusi viltį.Neįsivaizduoju kaip pavyks susirasti darbą.

Man regis, kuo mačiau atvirauk su potencialiais darbdaviais smile.gif , ne jų reikalas, kiek nedirbai laiko, kiek metų vaikams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Cesi @ 2009 12 16, 18:56)
Sveikos  4u.gif

pagaliau gavau teigiamą atsakimą dėl naujo darbo  thumbup.gif , pradėsiu nuo naujujų (tikuosi niekas nepasikeis  ax.gif  ). Reiks pasistengti, nes patirties toje sferoje neturiu, bet turiu kitokios vertingos patirties  ax.gif

Susiradau per 2,5 mėn., be pažistamų pagalbos  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif
Ir as jungiusoi i jusu gretas smile.gif Pradedu ieskotis darbo, tikiuosi priimsite mane i savo saunu kolektyva thumbup.gif Taigi optimizmo visoms ir grazios dieneles! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darbo ieškojausi nuo Rugsėjo mėn, ir pasiūlė, po naujųjų pradėsiu dirbti.
Visoms stiprybės, ir didelės kantrybės darbo paieškose mirksiukas.gif
Lagūna, o tu nepasakok, kad turi vaiką 3m, arba pridurk, kad bėdų neturėsit, nes prižiūrės močiute ar pns smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 12 17, 13:30)
Sveikos, darbo ieškojausi nuo Rugsėjo mėn, ir pasiūlė, po naujųjų pradėsiu dirbti.
Visoms stiprybės, ir didelės kantrybės darbo paieškose  mirksiukas.gif
Lagūna, o tu nepasakok, kad turi vaiką 3m, arba pridurk, kad bėdų neturėsit, nes prižiūrės močiute ar pns  smile.gif

as irgi pradejau darbo paieskas-vis paskaitineju sita temuke-ziuriu lyg ir ledai pajuda-vis daugiau atsiranda tu kurios susiranda darbuka-sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 17, 11:19)

aciuks.gif

Del vaiko, tai as CV rasiau, kat turiu vaika, tik nerasiau kiek metu. Pokalbio metu manes paklause kiek metu vaikui, tada kur jis buna/bus kol dirbu - sakiau darzelyje, tada seke klausimas apie biuletenius ir ligas. Bet kadangi pas mus yra 4 mociutes, taip ir atsakiau - toks variantas tiko.

Sekmes visoms ieskanciom 4u.gif
Atsakyti