Jau po darbo pokalbio... Issiurbe visa energija. Liepe laukt atsakymo po nauju metu. Turiu nuojauta, kad galiu jo ir nesulaukti:( Visai pesimiste pasidariau...Jauciuosi kaip tas rysulys tinginys is multiko, kuris vis vaiksciojo nuo vienu duru prie kitu ir ji vis ismesdavo...

Na,manau,šis šventinis laikotarpis bus tuščias darbo pasiūlos požiūriu.Taip kad užmirškim bent laikinai savo vargelius ir įsileiskim į savo širdis švenčių džiugesį,padėkokim,kad esam sveikos,kad mūsų vaikai sveiki ir praleiskim šias dienas savo artimųjų apsuptyje.
O kiti Tigro metai bus tikrai geresni !

O kiti Tigro metai bus tikrai geresni !

Per du menesius nei vieno pokalbio
Manau, kad per sventes tikrai jau nebesulauksim nei kvietimu i pokalbius, juo labiau darbo pasiulymu.

Manau, kad per sventes tikrai jau nebesulauksim nei kvietimu i pokalbius, juo labiau darbo pasiulymu.
QUOTE(jovita25 @ 2009 12 23, 19:20)
Per du menesius nei vieno pokalbio

galvokit atvirkščiai ir sulauksite. Neužsiprogramuokit savęs nesėkmei iš karto. Tokį jūsų nusistatymą ir darbdavys pastebi. Būkim optimistės

Visas su sventemis...
Vakar ryte buvau pokalbyje del darbelio...
Issiunciau CV pries kokias dvi savaites, net nebuvo slelbime del sio darbelio.Tiesiog siaip ziurinejau svetaines visokiu firmu ir siuntinejau CV. Pakviete
Taigi turiu pasiulyma dirbti vienoje apsaugos firmoje. Pareigos butu administratores (bent taip sake), aisku atlyginimo didelio nesiulo, sake nuo 800-1000lt...Sake negali zadeti didesnio atlyginimo, nes dabar toki laikai. Reikes man atejusius i biura ar tai istaiga priiimti svecius, palydeti kur reikia, uzregistruoti, pabendrauti jei tektu laukti, uzrasyti i susitikimus is anksto, kazkokius popieriukus uzpildyti (bet sake, kad nebus sunkus tas popierizmas, ir nebus jo labai daug). Minejo, kad reiks buti su uniforma...
Pokalbio metu, lyg ir aisku viskas buvo...Na bet gryzau namo ir mastau, tai gal daugiau tai bus ale apsaugines darbas...
jau nesuprantu...Nes jeigu net apranga man teks vilketi...Kazkaip neatejo i galva to paklausti ir pasirodyti durna.
Nes minejo, kad reiks baigti kursus savaitinius, islaikyti egzamina kazkoki (ten gausiu pazymejima kazkoki ). Leido pasigalvoti ir atvykti kita savaite...Nezinau ka daryti, noriu ir abejoju, nes jei ten ale apsaugine buti tai nenoriu, bet gi mate kaip atrodau, visai nepanasi as isvaizda ir sudejimu i apsaugine.
Tai va,galvoju parasysiu ir pasiteirausiu...Gal kuriai teko susidurti su tuo ar girdeti...
Papildyta:
Ir dar, pries tai buvau dar issiuntusi CV del asistentes pareigu pagal skelbima, tai gavau laiskuti, kad noretu keletos nuotrauku mano...Nusiunciau ir tyla...
idomu kiek ta isvaizda svarbi, kad atkritau matomai...

Vakar ryte buvau pokalbyje del darbelio...

Tai va,galvoju parasysiu ir pasiteirausiu...Gal kuriai teko susidurti su tuo ar girdeti...

Papildyta:
Ir dar, pries tai buvau dar issiuntusi CV del asistentes pareigu pagal skelbima, tai gavau laiskuti, kad noretu keletos nuotrauku mano...Nusiunciau ir tyla...

QUOTE(Seila @ 2009 12 25, 20:21)
Kažkaip nieko Tamsta apie savo būsimąjį darbą nežinai, man regis, per daug

Jau praėjau tris turus ir tikiuos šį kart darbą jau turiu
liko dar du turai, bet manau aš jiems labiausiai tinku
po naujų jau turėsiu darbą

Papasakok daugiau i kokias cia pareigas pretenduoji, kad net tiek kartu vyko pokalbis...

Nauji metai prasidėjo...darbo paieškoms tai turbūt naujos viltys
Ar tai nieko nereiškia, kaip manot?

1,5 menesio nei vieno pokalbio

1,5 mėnesio?! Aš jau trys mėnesiai be darbo. Ir kas baisiausia nera net kur eit. Stoga jau vaziuoja. Paemiau platinti kvepalus . Ir nieko. dabar zmonem ne tas galvoj. Gal kas gali pasidalinti patirtim kaip ieskot darbo, kas gyvena ne dideliuose miestuose. Vazineti labai brangu.