Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

Laba, as nuo spalio pirmos bedarbe, per ta laika buvau viename pokalbyje verysad.gif Taip noreciau is cia isvaziuoti, bet baisu kokiai aferistu kompanijai i rankas pakliuti, nes liksi ir be darbo ir be pingu verysad.gif
Atsakyti
kuriozas: vyras ieskojo Klaipedoje vienoje dideleje im skyriaus vadovo....gavo.....4cv...neapsirikau.... kur tie 400 i sav??????
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2010 02 09, 15:44)
kuriozas: vyras ieskojo Klaipedoje vienoje dideleje im skyriaus vadovo....gavo.....4cv...neapsirikau.... kur tie 400 i sav??????

O tai kodėl 400 turėjo būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2010 02 09, 16:44)

O tai gal sąlygas paskelbėte nežmoniškas?Pvz 5 užsienio kalbos, darbo patirtis, o alga 1000lt? todėl niekas ir nerašo?
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 09, 15:51)
O tai gal sąlygas paskelbėte nežmoniškas?Pvz 5 užsienio kalbos, darbo patirtis, o alga 1000lt? todėl niekas ir nerašo?

Tokių, beje, labai daug skelbimų, ypač į normalesnes pareigas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2010 02 09, 16:56)
Tokių, beje, labai daug skelbimų, ypač į normalesnes pareigas  doh.gif

Ieškojau paprasčiausio administratorės darbo, nors dirbau daug aukštesnėse pareigose, o reikalavimai doh.gif Anglų rusų vokiečių puikiai, buhalterinės žinios, vertėjavimo patirtis ir taip toliau, o visur alga minimumas. Gal geriau tada rūbų parduotuvėj rūbelius lankstyti už tą patį minimumą...
Ir tokių skelbimų dauguma...
Atsakyti
Nosferatu, ir čia mažai per abu šiais laikais? Vat, kad mes su vyru abu bedarbiai ir tik mano biržos 650 lt? Ką pasakysi? Nevaryk Dievo į krūmus...
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti ar Jūs siunčiate cv su nuotrauka ar be jos? Kalbu apie tuo atvejus, kai apie ja neuzsimenama skelbime, kad butu prideta.
Pati ieškau darbo jau pusę metų, iš pradių taip viena akį užmesdavau į skelbimus, nes studijavau, dabar 2 mėnesius intensyviai. Būna, kad pakviečia į pokalbį, nueinu, o karais ir neinu, ėypač kai pasiskaitau atsiliepimus internete apie konkrečią firmą, greitai noras praeina. Mano minusas - patirties nebuvimas, išsilavinimą turiu. Bet kaip jos įgyti, kad niekas nesuteikia galimybių ? verysad.gif
Galvoju gal reikia darbintis be atlygio, na tam, kad nors patirties įgauti? Skamba absurdiškai, bet..
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 02 09, 18:31)
Nosferatu, ir čia mažai per abu šiais laikais? Vat, kad mes su vyru abu bedarbiai ir tik mano biržos 650 lt? Ką pasakysi? Nevaryk Dievo į krūmus...

Tada reikia keisti vyrą Jums ax.gif
Nevarau jokio Dievo į krūmus, bet gyvent sunku už tokiu pinigus, jeigu neturėtume paskolos butui, tada būtų super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 09 vasario 2010 - 17:56
QUOTE(GZA @ 2010 01 29, 17:17)
Jo, sia savaite i du pokalbius ejau...bet kol kas rezultatu nera ir nauju tinkamu skelbimu neatsiranda... Kazkaip i bet kokia rimtesne firma pakliuti, reikia pereiti koki trejeta atrankos etapu... Per viena pastaraji pokalbi atsargiai pasiklausiau, kiek gavo cv, pasirodo apie 60 ir dar visa savaite galima siusti. Kazin kaip patapti ta geriausia is N skaiciaus norinciu??? g.gif

As jau nuo rugsejo ieskausi darbelio... Birzos pasalpos dabar bus sumazintos, net neisivaizduoju, kiek gausiu...liko 3 menesiai. Teko girdeti, kad uz paskutinius 3 menesius negalima tiketis daugiau nei 350Lt... Gerai, kad dar vyras kol kas dirba.. I pokalbius kartas nuo karto nueinu, bet kol kas tik vienoje imoneje buvau 2 etape ir kol kas nera atsakymo. Ryt dar vienas pirmas pokalbis laukia agenturoje...kazin kaip seksis?? g.gif Tikiu, kad mano darbelis manes visgi kazkur laukia, bet kur jis ir kada ji rasiu?? O taip norisi greiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2010 02 09, 17:32)
Norėjau pasiteirauti ar Jūs siunčiate cv su nuotrauka ar be jos? Kalbu apie tuo atvejus, kai apie ja neuzsimenama skelbime, kad butu prideta.

Kiek pačiai teko atrinkinėti žmonių ir matyti tai darant kolegas - CV su nuotrauka visuomet atkreipia daugiau dėmesio, nei be nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emajja @ 2010 02 10, 10:54)
Kiek pačiai teko atrinkinėti žmonių ir matyti tai darant kolegas - CV su nuotrauka visuomet atkreipia daugiau dėmesio, nei be nuotraukos 4u.gif

Kiek siuntusi CV jokios foto aš nededu, o kai teko pačiai atrinkinėti, skaitau kokia patirtį turi ir ka moka, o ne į fizionomija žiūriu.
Atsakyti