Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(friculis @ 2010 02 09, 15:44)
kuriozas: vyras ieskojo Klaipedoje vienoje dideleje im skyriaus vadovo....gavo.....4cv...neapsirikau.... kur tie 400 i sav??????

manau, cia tie visur minimi 400 i sav., kandidatai yra pretenduojantis i zemesnes pareigas. Arba, kaip jau rase, nerealus reikalavimai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Emilė @ 2010 02 09, 17:32)
Norėjau pasiteirauti ar Jūs siunčiate cv su nuotrauka ar be jos? Kalbu apie tuo atvejus, kai apie ja neuzsimenama skelbime, kad butu prideta.

buvau Litexpo parodoje "Mokymasis, studijos, karjera 2010" ten buvo, kaip tik seminaras ieskantiems darbo, kalbejo cvonline.lt atranku vadove, tai del nuotraukos sake, kad jei skelbime nera reikalavimo: CV su nuotrauka, jos ir nedeti smile.gif .
Nera garantijos, kad darba rasi ir idejus nuotrauka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 10, 10:59)
Kiek siuntusi CV jokios foto aš nededu, o kai teko pačiai atrinkinėti, skaitau kokia patirtį turi ir ka moka, o ne į fizionomija žiūriu.

Pritariu. Pati atrinkinėjau darbuotojus statybų įmonei. Tai tikrai nuotraukos tik šypseną keldavo. Nereikia ten nei gražios buhalterės nei gražios administratorės biggrin.gif Dirbti reikia. Kita kalba, jei ieškote darbo pvz grožio salone ar prabangių rūbų parduotuvėje, tuo atveju visada nuotrauka bus pliusas.
Atsakyti
O as jau praradau bet kokia vilti rast darba! Nera net kur kreiptis! O ieskau bet ko.
Atsakyti
Ačiū už Jūsų nuomones smile.gif Aš kartais pridedu nuotrauką, kartais ne, ir galvoju gal mano veidelis nepatinka, kad neskambina ar kaip, nors atrodo simpatiška esu. Nenoriu įsivaryti sau dar kokį kompleksą biggrin.gif. O darbo ieškau tai administravimo srityje.
Papildyta:
QUOTE(funtikas @ 2010 02 10, 11:58)
O as jau praradau bet kokia vilti rast darba! Nera net kur kreiptis! O ieskau bet ko.

Funtikai, nebūna padėties be išeities. Matomai ne visas galimybes apsvarstėte, jei jo nerandate. Ar nenorite pabandyti ieškoti darbo už Elektrėnų ribų? Ar kreipėtės į gimines, pažįstamus? Ar buvote nuėjusi į konkrečią įstaigą (as) pasiteirauti dėl darbo? Galiausiai, ar tinkamai save pristatote potencialiam darbdaviui (net jei ieškote auklės darbo)? Reikia savimi tikėti.
Atsakyti
Uz Elektrenu labai brangi kelione. I Vilniu ar Kauna kelione apie 600 lt. O pazistamu nieko neturiu.Beto amzius jau toks kai nevisose istaigose tinkamas. Turiu FM tik neturiu kam siulyt. Pazistamu ratas labai siauras. Visose aplinkui istaigose rekia kad kas rekomenduotu o tokiu nera. Vienu zodziu!!! schmoll.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funtikas: 10 vasario 2010 - 11:58
Mano artimas žmogus pagaliau rado darbą, fuuu, taip nuo spalio mėnesio unsure.gif Ne stebūklas tas darbas, bet. Įmonė didelė, stabili, nustatyti atlyginimų dydžiai, apibrėžtos pareigos,- kaip šiandienai visai neblogai. rolleyes.gif
QUOTE(Nosferatu @ 2010 02 10, 09:59)
Kiek siuntusi CV jokios foto aš nededu, o kai teko pačiai atrinkinėti, skaitau kokia patirtį turi ir ka moka, o ne į fizionomija žiūriu.

Tikrai žiūri į fizionomiją smile.gif , mano minėtas žmogus būtent todėl ir negaudavo darbo, nes prieš išeidamas iš senesnio darbo kažkam užmynė ant nuospaudos, katras ne paskutiniu smuiku griežia toje sferoje ir turi laaaabai glaudžius kontaktus su potencialiais darbdaviais, taigi pamatę jo fiziomordiją tieji darbdaviai iškart nusipiešia kryžiuką smile.gif Jeigu tokių incidentų nėra atsitikę buvusiose darbuose, tuomet, manau, fotonuotrauka tikrai nepakenkia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2010 02 10, 12:12)
Ačiū už Jūsų nuomones  smile.gif Aš kartais pridedu nuotrauką, kartais ne, ir galvoju gal mano veidelis nepatinka, kad neskambina ar kaip, nors atrodo simpatiška esu. Nenoriu įsivaryti sau dar kokį kompleksą  biggrin.gif. O darbo ieškau tai administravimo srityje.

Šioje srityje nuotrauka tikrai nepakenks mirksiukas.gif . Ir net jei jūsų neįdarbins, bent jau žinosite, kad ne dėl to, kad išvaizda nepatiko biggrin.gif . Nors tie laikai, kai kiekvienoje įmonėje turėjo būti kuo gražesnė administratorė, jau baigėsi, dabar ir dirbti reikia biggrin.gif

Sėkmės ieškant. Dar patarimas, sutikite dirbti net ir už mažesnį atlygį, po kelių mėnesių turėsite patirties ir darbdaviai visai kitaip į jus žiūrės mirksiukas.gif

Jadziūne, sveikinu 4u.gif Džiugu girdėti smile.gif
Atsakyti
Zinot, prierasas po tema skamba labai jau naiviai..... doh.gif Menesio paieskos...

Kita vertus, mane piktina ta baisi neteisybe.. Na, as ne uz tai, kad butume "lygus ir laisvi"... gautume visi vienodai - dirbi ar ne.
Bet ko vertas issilavinimas (2 aukstieji), patirtis, kalbos, lankyti kursai, gauti igudziai....jei eilinis statybininkas gauna per 4 tukst i rankas??
Saskysit, jau negauna? Bet kad kalbu faktais blink.gif

Stato kreivus namus, namo nesa pavogtas medziagas, ruko, geria darbo vietoj ir nusispjaut ant visko.
Va.

O is paskutiniu mano pokalbiu supratau, kad darbdaviui jau nesvarbu tie keliu lapu CV, bet:
ar turit vaika, jis gi sirgs g.gif
Ar planuojate daugiau vaiku?
Ar turit automobili atvykt i darba?
Ar toli gyvenat nuo cia, nepaveluosit per kamscius?

Tai ar tai nera izulu? Cia ne darbdavys, cia Dievas, pasisoves tvarkyt kito gyvenima doh.gif

verysad.gif that's reality....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 12 vasario 2010 - 14:29
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 12, 15:28)
O is paskutiniu mano pokalbiu supratau, kad darbdaviui jau nesvarbu tie keliu lapu CV, bet:
ar turit vaika, jis gi sirgs  g.gif
Ar planuojate daugiau vaiku?
Ar turit automobili atvykt i darba?
Ar toli gyvenat nuo cia, nepaveluosit per kamscius?

Į tokius klausimus reikia atsakyt klausimu: o Jūs diskriminuojat motinas? žinau, kad nemandagu, nu bet kitaip neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 02 12, 14:28)
Zinot, prierasas po tema skamba labai jau naiviai.....  doh.gif Menesio paieskos...

Kita vertus, mane piktina ta baisi neteisybe.. Na, as ne uz tai, kad butume "lygus ir laisvi"... gautume visi vienodai - dirbi ar ne.
Bet ko vertas issilavinimas (2 aukstieji), patirtis, kalbos, lankyti kursai, gauti igudziai....jei eilinis statybininkas gauna per 4 tukst i rankas??
Saskysit, jau negauna? Bet kad kalbu faktais  blink.gif

Stato kreivus namus, namo nesa pavogtas medziagas, ruko, geria darbo vietoj ir nusispjaut ant visko.
Va.

kaip, kas moka, taip ir gyvena. Negi tas statybininkas vagiantis, rukantis (zmones su aukstaisiais irgi ruko biggrin.gif ) ar ten kitoks kaltas, kad Jus negaunat tu 4000 Lt doh.gif.
Laisva rinka, visiems yra vienodos salygos dirbti, mokytis ir gauti, tai ka nori biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 12 vasario 2010 - 22:29
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 12, 22:28)
kaip, kas moka, taip ir gyvena. Negi tas statybininkas vagiantis, rukantis (zmones su aukstaisiais irgi ruko  biggrin.gif ) ar ten kitoks kaltas, kad Jus negaunat tu 4000 Lt  doh.gif.
Laisva rinka, visiems yra vienodos salygos dirbti, mokytis ir gauti, tai ka nori  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
Juo labiau, kad kartais ir tie patys statybininkai būna su aukštaisiais, vadovaujantį darbą jie iškeičia į darbininko, kadangi taip daugiau gali uždirbti, bo vadovų yra per daug..., bet tai anksčiau statybininkai kai dirbo, tai ir daug uždirbdavo, o dabar tai jau tikrai statybose štilis ax.gif
Atsakyti
Betgi as apie tai ir kalbu!
Negi aukstaji baiges, vadovaujanti darba dirbes..gali jaustis realizuojantis save sioj "iskreiptoj" rinkoj, tampydamas plytas, budamas darbininku, nes tik taip gali gauti dvigubai? g.gif

Is kur tos kosmines bustu kainos.. subliuskusios pagaliau?
Nes viskas toj srity ispusta ir sukelta.. tai tokia galutine kaina ir gaunasi nenormali... sad.gif
Va mirksiukas.gif

QUOTE(fukse @ 2010 02 13, 01:48)
drinks_cheers.gif
Juo labiau, kad kartais ir tie patys statybininkai būna su aukštaisiais, vadovaujantį darbą jie iškeičia į  darbininko, kadangi taip daugiau gali uždirbti, bo vadovų yra per daug..., bet tai anksčiau statybininkai kai dirbo, tai ir daug uždirbdavo, o dabar tai jau tikrai statybose štilis   ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 12, 23:28)
kaip, kas moka, taip ir gyvena. Negi tas statybininkas vagiantis, rukantis (zmones su aukstaisiais irgi ruko  biggrin.gif ) ar ten kitoks kaltas, kad Jus negaunat tu 4000 Lt  doh.gif.
Laisva rinka, visiems yra vienodos salygos dirbti, mokytis ir gauti, tai ka nori  biggrin.gif .

Ne, jis nekaltas, aplinka kalta! lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai kaip jau sakiau, "iskreipta" rinka... ir jos diktuojamos salygos.
O rukaliu nepernesu 100procentinai... gal del to ir pabreziau blush2.gif man ne ju sveikatos gaila, bet kad nuodija salia esancius ir "praruko" trecdali darbo laiko...
Sorry.. cia jau i sona tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(NePastebima @ 2010 02 12, 21:32)
Į tokius klausimus reikia atsakyt klausimu: o Jūs diskriminuojat motinas?  žinau, kad nemandagu, nu bet kitaip neįmanoma  doh.gif

drinks_cheers.gif bet kadangi darbo paisekos ir taip komplikuotos, tai orumas ir tiesumas tik mintyse... kur jau cia "statysi i vieta" darbdavi Dievo pozoj isijautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 13 vasario 2010 - 10:45