Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(Eslida @ 2010 03 16, 13:22)
Bendradarbiaujame su daugeliu Lietuvos imoniu, kompaniju ir organizaciju vadovais. Galime kartu su jumis nuvykti pokalbiui ir taip padidinti jusu sansus buti priimtiems nuolatiniam ar laikinam darbui.

Neitikietina! Nuvyksta kartu i pokalbi??? Sunkiai isivaizduoju sita veiksma...
O kiek ju paslaugos kainuoja? M? ax.gif
Atsakyti
aferistų kompanija biggrin.gif
Atsakyti
As irgi jau 4 menesi be darbo. Kaip ir daugeliui cia rasanciu atrodo atitinki reikalavimus bet net nepaskambina... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2010 03 16, 16:01)
As irgi jau 4 menesi be darbo. Kaip ir daugeliui cia rasanciu atrodo atitinki reikalavimus bet net nepaskambina...  verysad.gif

O as turiu pasiulyma vilnietems, padaryti musu bedarbiu pasisedejima prie kavutes ir pasidalinima patirtim paieskose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eslida @ 2010 03 16, 14:22)
Sveikos visos likimo draugės. Aš darbo ieškausi nuo birželio mėnesio, jau 10 mėn. kaip be darbo. Išbandžiau visus įmanomus darbo paieškos būdus, CV išsiūsta jau keli šimtai. Turiu ir aukštąjį išsilavinimą ir darbo patirtį. Per visą laiką buvau tik keliuose pokalbiuose ir galiu pasakyti, kad darbdaviai šiuo metu labai piktnaudžiauja esama situacija ir visiškai negerbia darbuotojų. Kai kurie netgi drįsta familiariai bendrauti ir net seksualiai priekabiauti. Tačiau vistiek nenuleidžiu rankų ir neketinu pasiduoti. Merginos gerbkite save ir neleiskite tyčiotis iš savęs. Krizė anksčiau ar vėliau baigsis!

Radau tokį skelbimą:. Gal kam iš jūsų teko naudotis šios firmos paslaugomis?
Greitai surandame darba ar kitoki uzimtuma, darbingiems zmonems Vilniaus mieste ir rajone. Norintys tureti nuolatinius ir gerai apmokamus darbus asmenys gali kreiptis pas mus pagalbos ir konsultaciju. Bendradarbiaujame su daugeliu Lietuvos imoniu, kompaniju ir organizaciju vadovais. Galime kartu su jumis nuvykti pokalbiui ir taip padidinti jusu sansus buti priimtiems nuolatiniam ar laikinam darbui.
Uz musu paslaugas galima atsiskaityti ir gavus pirmaji atlyginima musu surastame darbe. Neturintiems nuolatinio darbo daugiau kaip 3 menesius musu paslaugoms taikoma 50% nuolaida.

UAB GOLD LIFE

as taip pat susiduriau su labai negraziu bendravimu pokalbyje Eurovaistineje.
Justiniskiu 16-301
Tel.(85)52129994
Mob.+37062246180
+37065889963

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 03 16, 15:06)
O as turiu pasiulyma vilnietems,  padaryti musu bedarbiu pasisedejima prie kavutes ir pasidalinima patirtim paieskose  smile.gif

Betgi konkurentes negali buti dar ir mielos pazistamos tarpusavyje beigi atskleisti paiesku subtilybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 16 kovo 2010 - 14:25
QUOTE(Gurmano @ 2010 03 16, 09:03)
Butu smagu, kad parasytu ir tos, kurios vis del to iprastiniais budais ieskodamos darbo -ji rado!  mirksiukas.gif
KAip vis del to atsidure tinkamu laiku tinkamoje vietoje... ar ismuse sekmes valanda?!

Bent viltis rusentu .....

Gaila paguost negaliu biggrin.gif Aš dirbau statybų įmonėje, bet per krizę išėjau dėl pinigų neišmokėjimų. Buvau bedarbe beveik metus. Dabar vis dėl to sugrįžau į senąjį darbą.
Galiu juokingą istoriją papasakot. Pieš 2 m., labai norėjau darbą pakeist. Radau skelbimą, kad reikalinga administratorė, grožio ir masažų salonų tinklui blink.gif nusiunčiau cv, skambina iš karto, kviečia pokalbiui. Žinot kas ten buvo? Escape masažo ir striptizo barai lotuliukas.gif o aš su kostiumėliu ir cv visokiom kalbom nuėjau lotuliukas.gif

QUOTE(Eslida @ 2010 03 16, 13:22)
Sveikos visos likimo draugės. Aš darbo ieškausi nuo birželio mėnesio, jau 10 mėn. kaip be darbo. Išbandžiau visus įmanomus darbo paieškos būdus, CV išsiūsta jau keli šimtai. Turiu ir aukštąjį išsilavinimą ir darbo patirtį. Per visą laiką buvau tik keliuose pokalbiuose ir galiu pasakyti, kad darbdaviai šiuo metu labai piktnaudžiauja esama situacija ir visiškai negerbia darbuotojų. Kai kurie netgi drįsta familiariai bendrauti ir net seksualiai priekabiauti. Tačiau vistiek nenuleidžiu rankų ir neketinu pasiduoti. Merginos gerbkite save ir neleiskite tyčiotis iš savęs. Krizė anksčiau ar vėliau baigsis!

Radau tokį skelbimą:. Gal kam iš jūsų teko naudotis šios firmos paslaugomis?
Greitai surandame darba ar kitoki uzimtuma, darbingiems zmonems Vilniaus mieste ir rajone. Norintys tureti nuolatinius ir gerai apmokamus darbus asmenys gali kreiptis pas mus pagalbos ir konsultaciju. Bendradarbiaujame su daugeliu Lietuvos imoniu, kompaniju ir organizaciju vadovais. Galime kartu su jumis nuvykti pokalbiui ir taip padidinti jusu sansus buti priimtiems nuolatiniam ar laikinam darbui.
Uz musu paslaugas galima atsiskaityti ir gavus pirmaji atlyginima musu surastame darbe. Neturintiems nuolatinio darbo daugiau kaip 3 menesius musu paslaugoms taikoma 50% nuolaida.

UAB GOLD LIFE
Justiniskiu 16-301
Tel.(85)52129994
Mob.+37062246180
+37065889963

schmoll.gif nepasimauk, geriau jau kavos už tuos pinigus išgerk mirksiukas.gif patariu kaip žmogus vykdantis personalo atranką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 16, 16:02)
Gaila paguost negaliu biggrin.gif Aš dirbau statybų įmonėje, bet per krizę išėjau dėl pinigų neišmokėjimų. Buvau bedarbe beveik metus. Dabar vis dėl to sugrįžau į senąjį darbą.

Tai smagu, jei imoneje krize baiges, pinigu radosi bei dar susigrazino darbuotoja 4u.gif
Atsakyti
Siandien visai liudna pasidare. Sutikau viena pazistama. Ji dirbo (iki sios dienos) vienoje medzio apdirbimo imoneje, prie stakliu. Galvoju va kaip pasiseke prasusiu kad padetu ilist. Ir ka jau ir ten atleidzia. vel minusas.
Atsakyti
Na pagaliau ir aš, po ilgų net metus trukusių paieškų, radau darbą. darbą radau savo pastangomis, siunčiau CV, praėjau du atrankos etapus, ir tikau jiems.
Ir ką aš galiu pasakyti :CV siunčiau kaip ir šimtus kitų, be motyvacinio, į pokalbį irgi ėjau iš inercijos. Pasisekė, pati net nežinau kodėl. Sakė praktinėj užduoty pasirodžiau puikiai.
Jau tiek kartų buvau girdėjus :atrinkome labiausiai (geriausią) šioms pareigoms tinkamą kandidatą, bet jūsų CV įtrauksime į savo duomenų bazę", tad net nepatikėjau, kad aš kažkam tikau. Juk už mane tiek daug tinkamesnių smile.gif

Paanalizavau ką padariau kitaip, nei anksčiau, kad manimi susidomėjo : tai prieš pokalbį gerai išsistudijavau imonės veiklą, struktūrą, apmasčiau būsimus klausimus, netgi pasirašiau atsakymus į juos (ankčiau maniau- aj kaip bus taip- sugalvosiu atsakymą, kai jį jau užduos)

Ir šeip kuklumu nepasižymėjau: į klausimus ar sugebėsi, ar galėsi- atsakiau ŽINOMA!!!! jokių nežinau, gal, pabandysiu...(aišku reik realiai įvertinti gebėjimus)
Tai dabar net baisu, kad neišpildysiu darbdavių lūkesčių, tas pasitikėjimas savimi per tuos metus taip sumenko. o juk prieš tai dirbau daug sudėtingesnį darbą, ir net minties nebuvo, kad kažko nesugebu ar nemoku. Priešingai- tik ir laukiau iššukių.
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2010 03 15, 17:36)
Tik kur ta vieta, kur visu, nerandanciu darbo laukia isskestom rankom puikius uzdarbius siulydami....
Cia tik begimas nuo saves..  unsure.gif
Jau senokai ir uzsieniuos anksta beigi bedarbyste klesti...
Bandau mastyt, kad laikmetis toks, kad situacija nepalanki, bet kad lekiantis laikas irgi nepalankus darosi....  g.gif

visiskai sutinku, pati gyvenu jau ilgus metus uzsieny, ir galiu pasakyti, kad Lietuvoje pries krize buvo daug daug lengviau rasti darba, bent jau jauniems zmonems ar net studentams.
O mano situacija tokia, kad praktiskai metus atlikinejau visokias praktikas, lb mazai apmokamas arba net neapmokamas, tada pora trumpalaikiu kontrakteliu turejau ir viskas. Va ir visas uzsienis. O turint diploma ir mokant pora uzsienio kalbu, plauti indu ar sluoti gatviu tikrai nesiruosiu.
Tas begimas i uzsieny- tai siaudas skestanciam, jei jau labai spaudzia finansiniai sunkumai ir zmogus pasiryzes bet koki darba dirbti, tai gal ir iseitis. Bet dabar visur sunku. Lietuvoje krize, o Vakaru Europoj fabrikai uzsidaro kas menesi ir taip jau 10 metu, nes visi delokalizuoja arba i Rytu Europa, arba i Afrika ar Azija.

QUOTE(white kitty @ 2010 03 16, 02:08)
O jegu nera patirties esi jau nurasytas,kita vertus kur gauti tos reikalingos patirties,dabar be sansu,nebent pasiseks labai, uzburtas ratas.

sedziu sitam uzburtam rate ir jau nebezinau kaip issikapstyti, belieka viltis ir vel siusti CV, ten pat kur ir pries pora menesiu siunciau doh.gif

QUOTE(Gurmano @ 2010 03 16, 09:03)
Butu smagu, kad parasytu ir tos, kurios vis del to iprastiniais budais ieskodamos darbo -ji rado!  mirksiukas.gif
KAip vis del to atsidure tinkamu laiku tinkamoje vietoje... ar ismuse sekmes valanda?!

Bent viltis rusentu .....

reikia plesti pazystamu rata ir visiems draugams ar pazystamiems issiuntinet savo CV, gal jie suzinos, kad ju firmoj atsirado laisva darbo vieta ir gales tarti zodi ar parekomenduoti. As tai taip ir darysiu.

QUOTE(vaniline24 @ 2010 03 16, 19:08)
Na pagaliau ir aš, po ilgų net metus trukusių paieškų, radau darbą.
Ir šeip kuklumu nepasižymėjau: į klausimus ar sugebėsi, ar galėsi- atsakiau ŽINOMA!!!! jokių nežinau, gal, pabandysiu...(aišku reik realiai įvertinti gebėjimus)
Tai dabar net baisu, kad neišpildysiu darbdavių lūkesčių, tas pasitikėjimas savimi per tuos metus taip sumenko. o juk prieš tai dirbau daug sudėtingesnį darbą, ir net minties nebuvo, kad kažko nesugebu ar nemoku. Priešingai- tik ir laukiau iššukių.

saunuole, svikinimai :4u
tikrai nereikia kuklintis, nes kiti konkurentai tikrai nepasikuklins. As visuomet viska saziningai CV rasydavau, o dabar as ji ispuciau is visu pusiu. Jei reikes dirbti, manau viska sugebesiu. Zinoma, nerasau, kad laisvai kalbu kinitieskai jei moku pasakuti tik laba diena, persistengti nereikia, bet nereikia ir nusikuklinti.
Atsakyti
Gal esat susidūrusios su įmone Compensa? Buvau poklabyje, siūlo dirbti, būtų įdomu sužinoti nuomonę iš šalies, gal kam teko dirbti ? smile.gif
Atsakyti
Mano potenciali darbdave vel persigalvojo... Jau buvome sutare ir diena, kada pradedu dirbti, susiradau aukle vaikui, darbdave spejo pasidometi, ar galioja mano sveikatos pazyma, o vakar gavau zinute, kad pasirinkta kita kandidate, aciu, kad domites musu imone.... Man buvo sokas, bet pradedu atsigaut. Reikes vel pradet viska is naujo doh.gif

Skelbimai internete vis tie patys, jausmas, kad beldi i duris, arba niekas neatidaro, arba praveria mazumele ir vel uzdaro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 16 kovo 2010 - 20:00
QUOTE(GZA @ 2010 03 16, 20:58)
Mano potenciali darbdave vel persigalvojo... Jau buvome sutare ir diena, kada pradedu dirbti, susiradau aukle vaikui, darbdave spejo pasidometi, ar galioja mano sveikatos pazyma, o vakar gavau zinute, kad pasirinkta kita kandidate, aciu, kad domites musu imone.... Man buvo sokas, bet pradedu atsigaut. Reikes vel pradet viska is naujo doh.gif

Skelbimai internete vis tie patys, jausmas, kad beldi i duris, arba niekas neatidaro, arba praveria mazumele ir vel uzdaro verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif zinoma, labai nemalonu, kad taip uz nosies vedziojo. Bet nepergyvenk, taip negali buti, kad visos durys uzdaros, reikia belstis. O tu esi stipri kandidate, jei jau taip toli nuejai, tai kitas kartas bus sekmingas. Siusk toliau CV.

As dabar jau ir apie pokalbi del darbo pradedu svajoti, tai butu bent sioks toks pasikeitimas mano paieskose...
Atsakyti