Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

QUOTE(bellivi @ 2010 03 31, 10:54)
Buvau neseniai viename pokalbyje, tiesiog nesuprantu kas su manim darosi, atrodo tikrai esu normaliai bendraujanti, pakankamai drąsi, susitvarkau su visais darbais, bet per pokalbį taip pasimečiau, taip jaudinausi, kad net gėda prieš save pasidarė. Darbelis gana paprastas buvo ir su labai miela mergaite šnekėjau, bet taip nevykusiai pasirodžiau, tiesiog nesuprantu kas man pasidarė, tiesiog niekada dar taip nebuvo. Ar jums nebūna baisu..? Ir kaip su tuo susitvarkyti..?

as bandau moraliskai nusiteikineti,bet taip pat tik reikia prabilti ir stop doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 30, 10:37)
ieskau ir as darbelio.siandien vaziuosiu i viena pokalbi.grauzia toks kirminelis,kad tos firmos skelbimas to atsiranda darbo birzos puslapiuke to vel dingsta paskui vel atsiranda.puse metu as lankausi darbo birzos puslapyje ir to skelbimuko migravimas mane neramina. as ieskau siuvejos darbo.firma danesa ir partneriai gal kuri zino daugiau apie ta firma.

Del tokiu nuolat pasirodanciu skelbimu mane jau ispejo darbo birzoje.. Tik tos imones berods kirpyklu ar grozio salonu veikla uzsiima. Idarbina zmogu tik vienai valandai per diena, kita laika reikia dirbti neoficialiai:( Taigi ir keiciasi zmones....
Atsakyti
Na lyg ir viską suprantu, kaip reikėtų elgtis ir nusiteikiu, bet vistiek pasimetu, kaip mažas vaikas...na reikės kažkaip susitvarkyti su savimi.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2010 03 31, 11:19)
Del tokiu nuolat pasirodanciu skelbimu mane jau ispejo darbo birzoje.. Tik tos imones berods kirpyklu ar grozio salonu veikla uzsiima. Idarbina zmogu tik vienai valandai per diena, kita laika reikia dirbti neoficialiai:( Taigi ir keiciasi zmones....

lelija irgi migruoja tai tokiu fyntu prisiskaiciau doh.gif del tos danesos taip pat jauciau,kad kazkas ne taip pasirodo tikrai.seip siuveja as beveik visa laika dirbau puse etato tai kazkaip neoficialumu nesistebiu.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 31, 09:24)
lelija irgi migruoja tai tokiu fyntu prisiskaiciau doh.gif del tos danesos taip pat jauciau,kad kazkas ne taip pasirodo tikrai.seip siuveja as beveik visa laika dirbau puse etato tai kazkaip neoficialumu nesistebiu.

Tiesa, buvo vienoje tu neaiskiu firmu ir toks atvejis, kai po keliu darbo dienu atleido vienisa mamyte is darbo, o ji, kaip isidarbinusi, sesiems men. prarado visas lengvatas ir jai priklausancias pasalpas del mazu pajamu... Moteris verke ir neisivaizdavo kaip isgyvens tuos menesius kol vel pasalpa gaus blink.gif O darbo birza cia niekuo padeti negali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 31 kovo 2010 - 16:08
QUOTE(GZA @ 2010 03 31, 18:07)
Tiesa, buvo vienoje tu neaiskiu firmu ir toks atvejis, kai po keliu darbo dienu atleido vienisa mamyte is darbo, o ji, kaip isidarbinusi, sesiems men. prarado visas lengvatas ir jai priklausancias pasalpas del mazu pajamu... Moteris verke ir neisivaizdavo kaip isgyvens tuos menesius kol vel pasalpa gaus  blink.gif O darbo birza cia niekuo padeti negali...

zinau ir as panasu atveji kai atleista kaip patogiau darbdaviuj moteris prarado soc pasalpas.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 31, 18:16)
zinau ir as panasu atveji kai atleista kaip patogiau darbdaviuj moteris prarado soc pasalpas.

Žiaurumelis g.gif
Atsakyti
Ir vel tik liudnos naujienos. Dar viena stambi imone bankrutuoja. Dar vienu sansu maziau rast darba. O jieskau ne siltnamio salygu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Na va, po ilgo ieškojimo radau darbelį ir aš. Užsukau pasidžiaugti ir pasakyti visoms dar tebeieškančioms, kad darbą rasti įmanoma ir šiuo sunkmečio laiku, ir patirties neturinčiam jaunam žmogui. Kantrybės ir tvirtybės jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2010 05 01, 08:53)
Na va, po ilgo ieškojimo radau darbelį ir aš. Užsukau pasidžiaugti ir pasakyti visoms dar tebeieškančioms, kad darbą rasti įmanoma ir šiuo sunkmečio laiku, ir patirties neturinčiam jaunam žmogui. Kantrybės ir tvirtybės jums  smile.gif

Sveikinu.Gerų darbų.
Visom rekomenduoju paskaityt robin sharmos mintis, o jai turit galimybę tai ir knygas.
Nežinau, kaip jums, bet man jos kelia teigiamų emocijų, ir leidžia tikėti, kad visos permainos yra į gerą pusę.
Atsakyti
Sveikos, Kauno mamos (o gal ir tėčiai smile.gif ).
Informuoju, kad 2010 m. gegužės 12, 17, 18 d. Kauno moters užimtumo informacijos centre
(Savanorių pr. 1) vyks projekto „MOMA: mobilios mamos - naujos kartos
darbuotojos“ nemokami mokymai. Šie mokymai skirti padėti darbo neturinčioms ir
vaikus auginančioms moterims įgyti naujų žinių, įvertinti savo asmenines savybes, įgyti
pasitikėjimą savimi, išmokti pristatyti save darbdaviui arba pradėti kurti nuosavą verslą.
Detalesnę informaciją galima rasti čia: http://www.moma.lt/i...0/articleid/147
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 30, 12:11)
neparasyta.durnai,kad tiesos niekas nesako.viska suzinai tada kai pradedi dirti.siuvejos specialybe maziausiai apmokama ir daug jegu ir nervu reikalaujanti.vienoj imonej dirbau kai pamaciau ikainius norejosi verkti. verysad.gif noretusi pastovaus atlyginimo,o ne viena menesi daug kita mazai arba nieko.10 metu pradirbau iki dekreto kol auginau dukra sakiau NEBEISIU siut....bet kai daugiau nieko nemoku doh.gif  zodziu mastau,mastau ir nieko neismastau.kad atsirastu kuri pasakytu tiesa apie ta imone.

As mastau, kodel Jums, neissipirkus verslo liudijimo ir siuti namuose ax.gif dirbkit pati sau ir bukit sau virsininke mirksiukas.gif pasiskelbkit visur, kad siunate rolleyes.gif
Ar ne, variantas g.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eslida @ 2010 03 25, 23:50)
Aš darbo ieškau jau nuo 2009 m. birželio ir vis dar nerandu. Neturiu įtakingų giminių ar pažįstamų, kurie man pagelbėtų. Nesuprantu kodėl Lietuvoje, nėra normalios institucijos, kuri realiai galėtų pagelbėti žmonėms susirandant darbą. Tokia įstaiga kaip Darbo birža yra visiškai neveiksni institucija. Ten su tavimi nei žmoniškai bendrauja, nei ką nors pataria. Tarybinių laikų liekana, kuri skirta tik bedarbiams skaičiuoti.
Pastaruoju metu darbo skelbimų išvis sumažėjo. Tokiuose internetiniuose puslapiuose kaip www.cvonline.lt ar www.cv.lt vis kartojasi tie patys skelbimai. Kai išsiunti savo CV ir motyvacinį laišką į savo nuožiūrą pasirinktą įmonę, niekas net nesiteikia tau atrašyti ar bent pranešti, kad "mes jūsų gyvenimo aprašymą įtrauksim į duomenų bazę". Kažkokioj aborigenų šaly gyvename, kad net nesugebame civilizuotai bendrauti.
Galima daryti vienintelę išvadą: kiekvieno iš mūsų bėdos, nepritekliai yra tik mūsų asmeninis reikalas ir niekam jos neįdomios. O ką jau kalbėti apie elementarią pagarbą, žmogišką norą padėti vienas kitam.
Gal reiktų suburti BEDARBIŲ PARTIJĄ ir eiti į seimą tvarkos daryti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai gerai parasyta 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikutes 4u.gif
Kaip liudna, kad issilavine ir turintys patirties, negauna darbelio verysad.gif
Tai, pvz. man ka daryt rolleyes.gif as noriu darbelio pagal savo spec., bet neturiu patirties unsure.gif is kur jos bus, kad niekas nesuteikia sansu doh.gif kur rasti auksiniu biggrin.gif darbdaviu, kad priimtu be patirties g.gif esu imli ir darbsti, manau greitai ismokciau ir sukciaus, kaip bitute tongue.gif ech...., na ka, vistiek reikia bandyti laime ir ieskoti toliau mirksiukas.gif
Sekmes visoms beieskancioms ir stiprybes, palaikau visas 4u.gif mirksiukas.gif Jus, tik taip mergaites, nesibarkit smile.gif sunku toj Lietuvoj, o dar moteriskei, kuriai tik minimuma gali moketi,p.s. daugumai, bet yra ir isimciu!!! vyrams, gal lengviau ant sio svieto biggrin.gif unsure.gif
4u.gif
Atsakyti