Vis dar neturiu kuo pasidziaugti, vaikstau i pokalbius, bet vis nebunu ta geriausia, kuria priima... O idemiau paziurejus, tokiu darbu, kuriuos tikrai noreciau dirbti ilga laika visai mazai... Ne man isidarbinus iskart pradeti ieskotis naujos vietos, nesazininga ir darbdavio atzvilgiu

uz menesio laikysiu diploma rankoje, jau seniau pradejau dairytis darbo ir nieko.... neisivaizduoju kaip rasti darba neturint patirties
zinokit net nelaukiu tos dienos kai iteiks diploma, nes zinau kad viskas, iskart teks kulniuot i darbo birza, o taip noretus darbeli rasti greitai bigus studijas, o ne po metu

Na rytoj vel einu i eilini pokalbi del darbo... Darbas ne svajoniu, bet kuriam laikui tiktu... Tik ko gero vel pirma ir geriausia nebusiu... Na, bus matyt

Įsijungiu ir aš į jūsų gretas..jau apgintas magistro darbas..dabar be galo norisi gauti darbą, o sunku db su jais...

Na taip be patirties tai išvis neisivaizduoju ka daryti
ir draugai ir pazystami birzoje su didele patirtim...
Siandien paskutini karta birzoje buvau, kaip visada kuratore buvo nepatenkinta, pabreze, kad pasalpos mokejimo laikas baiginejasi, nu zodziu nieko nesakiau, kad jau dirbsiu nuo rytojaus, kai turesiu jau sutarti tada ir perfaksuosiu

Siandien paskutini karta birzoje buvau, kaip visada kuratore buvo nepatenkinta, pabreze, kad pasalpos mokejimo laikas baiginejasi, nu zodziu nieko nesakiau, kad jau dirbsiu nuo rytojaus, kai turesiu jau sutarti tada ir perfaksuosiu

QUOTE(jovita25 @ 2010 05 24, 18:55)
Na taip be patirties tai išvis neisivaizduoju ka daryti
ir draugai ir pazystami birzoje su didele patirtim...

aš nesupantu tų kuratorių ir ko jom būt nepatenkintom, jos tik paskiria pasimatymą kitam kartui ir viskas vizitas baigtas ir gi ne jos rūpestis, kad kažkam pašlpos mokėjimas baiginėjasi. matyt dėl reformos

šiaip aš jų funkcijos nesuprantu

QUOTE(gur @ 2010 05 24, 21:25)
aš nesupantu tų kuratorių ir ko jom būt nepatenkintom, jos tik paskiria pasimatymą kitam kartui ir viskas vizitas baigtas ir gi ne jos rūpestis, kad kažkam pašlpos mokėjimas baiginėjasi. matyt dėl reformos
niekaip nei pro kur.

As irgi nesuprantu ju funkcijos

Susiradau zmogu is imones kurioje dirbsiu, tai visko isgirdau ir gero ir blogo, bet nusiteikiau, kad jau nebera ka daryti visgi krize ir toliau sakojasi ir toks jausmas kad dar tik pradzia visko ir svajoniu vieteles tures palaukti

QUOTE(Simbyte @ 2010 06 01, 15:17)
Sveikos, ar gali studentė (III k) įstoti į darbo biržą? T.y. kai dar neturi diplomo rankose?
Geriausia pasiskambint į DB ir paklausti.
labukas,
čia dar viena ieškanti darbo
neseniai gavau diplomą ir ieškausi darbelio. užsirašiau ir į darbo biržą, šiandien išklausiau paskaitą apie savo teises ir pareigas bei kaip vis gi sunku su darbais ir t.t. o dar kaip sunervino kai sekantis mano apsilankymas turės būti tik rugsėjo pradžioj
pasakė, kad galim susitarti ir anksčiau susitikti su tom savo konsultantėm, bet jos nepriima, atseit daug darbo ir pan.
čia dar viena ieškanti darbo