Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

kazkaip daugumai atrodo,kad jei dirbusi siuveja reiskaisi viska moki..taip nera.pramoninis siuvimas labai daug skiriasi nuo individualaus blush2.gif jei as mokeciau siuti individualiai tikrai nesedeciau be darbo.
Atsakyti
Vis dar neturiu kuo pasidziaugti, vaikstau i pokalbius, bet vis nebunu ta geriausia, kuria priima... O idemiau paziurejus, tokiu darbu, kuriuos tikrai noreciau dirbti ilga laika visai mazai... Ne man isidarbinus iskart pradeti ieskotis naujos vietos, nesazininga ir darbdavio atzvilgiu g.gif
Atsakyti
uz menesio laikysiu diploma rankoje, jau seniau pradejau dairytis darbo ir nieko.... neisivaizduoju kaip rasti darba neturint patirties sad.gif zinokit net nelaukiu tos dienos kai iteiks diploma, nes zinau kad viskas, iskart teks kulniuot i darbo birza, o taip noretus darbeli rasti greitai bigus studijas, o ne po metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 20 gegužės 2010 - 16:49
Na rytoj vel einu i eilini pokalbi del darbo... Darbas ne svajoniu, bet kuriam laikui tiktu... Tik ko gero vel pirma ir geriausia nebusiu... Na, bus matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 24 gegužės 2010 - 17:09
Įsijungiu ir aš į jūsų gretas..jau apgintas magistro darbas..dabar be galo norisi gauti darbą, o sunku db su jais... unsure.gif
Atsakyti
Na taip be patirties tai išvis neisivaizduoju ka daryti unsure.gif ir draugai ir pazystami birzoje su didele patirtim...
Siandien paskutini karta birzoje buvau, kaip visada kuratore buvo nepatenkinta, pabreze, kad pasalpos mokejimo laikas baiginejasi, nu zodziu nieko nesakiau, kad jau dirbsiu nuo rytojaus, kai turesiu jau sutarti tada ir perfaksuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 05 24, 18:55)
Na taip be patirties tai išvis neisivaizduoju ka daryti  unsure.gif ir draugai ir pazystami birzoje su didele patirtim...
Siandien paskutini karta birzoje buvau, kaip visada kuratore buvo nepatenkinta, pabreze, kad pasalpos mokejimo laikas baiginejasi, nu zodziu nieko nesakiau, kad jau dirbsiu nuo rytojaus, kai turesiu jau sutarti tada ir perfaksuosiu  smile.gif

aš nesupantu tų kuratorių ir ko jom būt nepatenkintom, jos tik paskiria pasimatymą kitam kartui ir viskas vizitas baigtas ir gi ne jos rūpestis, kad kažkam pašlpos mokėjimas baiginėjasi. matyt dėl reformos ax.gif
šiaip aš jų funkcijos nesuprantu schmoll.gif niekaip nei pro kur.
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2010 05 24, 21:25)
aš nesupantu tų kuratorių ir ko jom būt nepatenkintom, jos tik paskiria pasimatymą kitam kartui ir viskas vizitas baigtas ir gi ne jos rūpestis, kad kažkam pašlpos mokėjimas baiginėjasi. matyt dėl reformos ax.gif
šiaip aš jų funkcijos nesuprantu  schmoll.gif  niekaip nei pro kur.

As irgi nesuprantu ju funkcijos unsure.gif doh.gif
Susiradau zmogu is imones kurioje dirbsiu, tai visko isgirdau ir gero ir blogo, bet nusiteikiau, kad jau nebera ka daryti visgi krize ir toliau sakojasi ir toks jausmas kad dar tik pradzia visko ir svajoniu vieteles tures palaukti smile.gif kitas klausimas kad neturiu as ka prarasti biggrin.gif
Atsakyti
aš šiais metais radau darbą per 2 mėn.
ir tai buvo žymiai lengvaiu, nei rasti darbą 2008 vasarą, kai dar krizės nebuvo.
gal įgyta darbo patirtis kažkiek padėjo.
Atsakyti
Sveikos, ar gali studentė (III k) įstoti į darbo biržą? T.y. kai dar neturi diplomo rankose?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 06 01, 15:17)
Sveikos, ar gali studentė (III k) įstoti į darbo biržą? T.y. kai dar neturi diplomo rankose?

Geriausia pasiskambint į DB ir paklausti.
Atsakyti
labukas,
čia dar viena ieškanti darbo smile.gif ax.gif neseniai gavau diplomą ir ieškausi darbelio. užsirašiau ir į darbo biržą, šiandien išklausiau paskaitą apie savo teises ir pareigas bei kaip vis gi sunku su darbais ir t.t. o dar kaip sunervino kai sekantis mano apsilankymas turės būti tik rugsėjo pradžioj blink.gif verysad.gif pasakė, kad galim susitarti ir anksčiau susitikti su tom savo konsultantėm, bet jos nepriima, atseit daug darbo ir pan.
Atsakyti