Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 11 04, 20:04)

nuostabus kompletukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=man-patinka-tyla,2009 11 04, 20:34]
Labutis merginos!
Jungiuosi ir aš prie jūsų su savo darbeliu. Mano pirmas darbelis po keleto metų. Buvau užmetusi visus rankdarbius, na o prieš pora mėnesių aptikau jus ir tiesiog užsidegiau prisižiūrėjusi tiek grožybių. Visų darbeliai nuostabūs 4u.gif 4u.gif
Šį komplektuką dukrytei mezgiau ilgai - virš mėnesio laiko. Tiesiog mezgimui ne tiek daug laiko man lieka per visą dieną (ir kaip jūs spėjat suktis tarp visų darbų ir dar taip greitai ir gražiai megzti?). Megztukėlį jau spėjo dukrytė panešioti, na o kelnytes šiandien pabaigiau susiūti.

pasaka koks grozis 4u.gif

as irgi uzsidegiau nuo sm megz pradet, nes tai buvau darius tik pries kelis metus.o va dabar jau primezgiau dukrai irgi visokio gerio, bet tik kad ikelt kazko neiseina i sm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 11 04, 20:09)

QUOTE(asmeryte @ 2009 11 04, 20:18)

as irgi uzsidegiau nuo sm megz pradet, nes tai buvau darius tik pries kelis metus.o va dabar jau primezgiau dukrai irgi visokio gerio, bet tik kad ikelt kazko neiseina i sm  ax.gif

kaip smagu, dėkui merginos
asmeryte rankdarbių skyrelyje yra tokia temukė, kaip įkelti nuotraukas, ten ir mokiausi, pabandyk ir tau pavyks smile.gif
Atsakyti
wow kiek šiltų, gražių darbelių ir dar dar gražesnių modeliukų wub.gif
Atsakyti
Labutis merginos!
Jungiuosi ir aš prie jūsų su savo darbeliu. Mano pirmas darbelis po keleto metų. Buvau užmetusi visus rankdarbius, na o prieš pora mėnesių aptikau jus ir tiesiog užsidegiau prisižiūrėjusi tiek grožybių. Visų darbeliai nuostabūs 4u.gif  4u.gif
Šį komplektuką dukrytei mezgiau ilgai - virš mėnesio laiko. Tiesiog mezgimui ne tiek daug laiko man lieka per visą dieną (ir kaip jūs spėjat suktis tarp visų darbų ir dar taip greitai ir gražiai megzti?). Megztukėlį jau spėjo dukrytė panešioti, na o kelnytes šiandien pabaigiau susiūti.

Labai labai fainiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visų darbeliai puikūs, svarbiausia kad nešiojantiems patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
man-patinka-tyla, komplektukas thumbup.gif thumbup.gif ir modeliukas wub.gif

Ligvita, šauni kepuraitė bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Man-patinka-tyla-labai superinis tavo kostiumelis-toks linksmas... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyk: 05 lapkričio 2009 - 09:37
aciu visoms uz ivertinima 4u.gif dirbu toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satyrra: 05 lapkričio 2009 - 09:55
visoms merginoms ir pacific-malonu,kad patiko mano mezginukai.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 11 04, 15:52)
edrika, labai malonus komplektukas  thumbup.gif o siūlai tokie ir buvo spalvoti jau, ane...  bigsmile.gif

Ačiū doh.gif . Taip siūlai spalvoti.
Atsakyti