Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Gerbera123 @ 2009 11 04, 13:21)
Priimkit ir mane su megztuku pasirodyt, tik savininkas nenorėjo leisti
Labai gražus megstukėlis. Aš jaučiu silpnumą baltiems su pynėmis žieminiams megstiniams wub.gif

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 11 04, 19:04)
Šį komplektuką dukrytei mezgiau ilgai - virš mėnesio laiko. Tiesiog mezgimui ne tiek daug laiko man lieka per visą dieną (ir kaip jūs spėjat suktis tarp visų darbų ir dar taip greitai ir gražiai megzti?). Megztukėlį jau spėjo dukrytė panešioti, na o kelnytes šiandien pabaigiau susiūti.
Labai gražios spalvytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 05 lapkričio 2009 - 10:50
Vakar pabaigtos siltos kelnytes BITUTE... ax.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai jau fainos, grazios ir linksmos kelnytes.. Man kur tik geltona spalva viskas taip grazu ir silta... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 11 05, 12:20)
Labai jau fainos, grazios ir linksmos kelnytes.. Man kur tik geltona spalva viskas taip grazu ir silta...  wub.gif

As taip pat myliu ryskias spalvas! Ypac vaiku drabuzeliuose... smile.gif
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai wub.gif 4u.gif

Ligvita, išduokpaslaptį, kaip darai tuos bumbulus ant kepurių blush2.gif nu man niekaip nesigauna doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2009 11 05, 15:22)
Ligvita, išduokpaslaptį, kaip darai tuos bumbulus ant kepurių blush2.gif nu man niekaip nesigauna doh.gif
O kaip tu juos darai? Bumbulai pasidaro labai paprastai. Reikia dviejų apskritimų iš kietos medžiagos (pvz., kartono). Mano tėtis buvo padaręs iš faneros. Apskritimuose turi būti išpjautas dar vienas apskritimas. Turi gautis kaip baranka tik tas kraščiukas platesnis. Nu ir viskas. Sudedi tuos abu apskritimus ir vynioji ant jo siūlą, prakišdama pro skylę. Gali kelių spalvų, siūlo privynioji daug, tada bumbulas standus gaunasi. Tada reikia prakirpti ties tų apskritimų kraštu, kad apskritimai atsiskirtų, privynioji į vidų siūlo, suverži, nuimi apskritimus ir bumbulas.
Nežinau ar čia suprantamai parašiau. Parodyti būtų paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 05 lapkričio 2009 - 15:40
eglekaz, bitės kelnytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 11 05, 21:10)
eglekaz, bitės kelnytės  thumbup.gif

Aciu!! Labai miela perskaityti tokius pagyrimus!!! mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Saunuoles mamytes. 4u.gif Taip ir toliau puoskit savo vaikucius.
As irgi siandien numezgiau savo maizukui kepuryte salikuti ir pirstinytes. ax.gif Fotke ikelsiu rytoj blush2.gif Nu nenufotkinau dar tongue.gif
Atsakyti
Merginos mezgėlės padėkit help.gif
Megzt moku, bet va su susiuvimu, tai problemos. doh.gif
Atskleiskit paslaptis kaip susiuvat dvi detales? Numezgiau megztuko priekį ir nugarą, ir niekaip negaliu gražiai susiūt. doh.gif Kaip jūs siuvat, kad tos siūlės beveik nesimatytų?
Atsakyti
LABA DIENA,auksarankes padekit, nusiziurejau toki megztinuka, bet ne kokia mezgejele, gal kas esate mezgusi toki darbeli...

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs visų darbeliai wub.gif

Noriu pasirodyti dar vieną megztukėlį savo mažiui

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 06 lapkričio 2009 - 11:24