Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(sottile @ 2010 08 02, 13:58)
giee, as istojau. Atsakyk man kodel verta ten studijuot? Gal pakeisiu nuomone.

na aš tavęs neįtikinėsiu biggrin.gif tiesiog man įdomu, nes aš baigiau viešąjį administravimą, ir norisi šiek tiek pakeisti specialybės profilį, o baigus šią specialybę, manau galima dirbti ir viešajame ir privačiuose sektoriuose smile.gif nes gausi finansų magistrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salte @ 2010 07 25, 11:57)
Sveikutes koleges smile.gif istojau i vaiku teisiu apsauga nuolatines studijas, kas kartu? smile.gif beje gal zinote kur rasti sarasus internete kad paziureti i kelinta vieta istojau?

sveika, as istojau i vaiko teisiu apsauga. Tik i istestines studijas. Bet vistiek manau, kad rasim apie ka paplepeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla! @ 2010 07 13, 13:40)
O aš mokysiuos Švietimo įstaigų administravimą. Ištęstinės...  smile.gif
Gal atsiras grupiokų, ar jau besimokančių šią programą  smile.gif

Aš studijuosiu Vieš. administravimą smile.gif bet turiu klausimą ax.gif Žiūrėjau ištęstinių studijų grafiką, nlb iš tikrų ten ką ir supratau... Tu nežiūrėjai? 4u.gif Įžanginės studijos mums prasidės rugs. 6d., ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2010 08 06, 14:01)
Aš studijuosiu Vieš. administravimą  smile.gif  bet turiu klausimą  ax.gif  Žiūrėjau ištęstinių studijų grafiką, nlb iš tikrų ten ką ir supratau... Tu nežiūrėjai?  4u.gif  Įžanginės studijos mums prasidės rugs. 6d., ar ne?  blush2.gif

Ar jau yra atsiusti tvarkarasciai?
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 08 06, 17:03)
Ar jau yra atsiusti tvarkarasciai?

Na tvarkaraščiai tai dar seni, bet šių metų studijų grafikai yra. Įkeliu adresą, čia ištęstinių studijų grafikas smile.gif

http://www.mruni.eu/...s_2010-2011.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 06 rugpjūčio 2010 - 18:17
QUOTE(MariDona @ 2010 08 06, 19:17)
Na tvarkaraščiai tai dar seni, bet šių metų studijų grafikai yra. Įkeliu adresą, čia ištęstinių studijų grafikas  smile.gif

http://www.mruni.eu/...s_2010-2011.pdf

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyniukas @ 2010 07 28, 08:04)
As taip pat prie jusu jungiuosi. Istojau i civilines teises istestines studijas. Esu is Alytaus, gal yra ir daugiau alytiskiu magistranciu, nebutinai tos pacios specialybes. Pamaniau, kad draugiskai sestadieniais i paskaitas vykti butu ne tik smagiau, bet ir ekonomiskiau ... smile.gif

Aš taip pat į CT ištęstines įstojau. Tiesa, gyvenu Vilniuje:)
Papildyta:
QUOTE(solniska @ 2010 07 18, 07:43)
as istojau i civilines teises magistrantura neakivaizdziai  smile.gif  gal yra grupiokiu ?

Aš irgi ten pat įstojau:) Iš kur tu?
Atsakyti
Labuka,

Smagu cia rasti busimu grupiokiu, studijuosianciu CT, galbut iki pirmojo rugsejo sestadienio atsiras ju dar daugiau? smile.gif
Atsakyti
Labukas,

O gal kuri žinote, kokiom valandom vyks įžanginės paskaitos ištęstinėse studijose? Visą dieną, ar vakarais? blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kartais atsirastu istojusiu i teise ir valdyma istestines studijas?
bandau surast grupiokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airine111: 22 rugpjūčio 2010 - 17:27
Sveikos.
O aš apskritai nesuprantu to tvarkaraščio doh.gif blush2.gif Kas galėtų padėt, nes nežinau kur žiūrėt ir kas ten ką reiškia? doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 08 22, 21:01)
Sveikos.
O aš apskritai nesuprantu to tvarkaraščio  doh.gif  blush2.gif  Kas galėtų padėt, nes nežinau kur žiūrėt ir kas ten ką reiškia?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Įsistudentausi, suprasi biggrin.gif
Atsakyti