gal kas nors gins MBD sia savaite. Butu idomu sulaukti komentaru, nes man ginimas penktadieni

QUOTE(Luandra @ 2010 12 13, 15:03)
gal kas nors gins MBD sia savaite. Butu idomu sulaukti komentaru, nes man ginimas penktadieni 

Mano pražystama ketvirtadienį ginasi. O aš pati nusikėliau pavasariui

QUOTE(coliuke28 @ 2010 12 13, 19:51)
Parasyk po to kaip jai sekesi

Mano pirmas vadovas buvo Kazenas, bet mes su juo nesusidirbome, teko perkelti ginima metams ir pakeisti vadova. O dabar jis bus komisijoje

QUOTE(Luandra @ 2010 12 13, 15:03)

Pačiai ginimas tik kitais metais, bet.. didelės sėkmės!

QUOTE(Luandra @ 2010 12 13, 16:03)

Geriausia nuvykti paciai ir pamatyti. Vakar man teko buti ginimuose, nors ginsiuos tiktai kita savaite, tai galiu pasakyti, bent mano katedroje, man asmeniskai buvo juokinga. Nera taip baisu, man per bakalaurini buvo baisiau. o cia viens du ir viskas. pazymiai beveik vienodi, niekas perdaug nesikabinejo.
Mano darbo vadovas buvo recenzentas, tai per konsultacija padiskutavome, jis taise magistranto darba ir isreiskia, kad realiai tokio darbo net neimanoma ivertinti (visiskai buvo graud), o zmogiukas gavo 6.
Taigi panos svarbiausia, kuo trumpiau ir glausciau. ir sekmes
O kur ir kada ketvirtadieni gynimas vyx,noreciau ir as savo akim ir ausim pamatyt,kaip tas procesas vyxta

QUOTE(prilijo @ 2010 12 14, 17:37)
O kur ir kada ketvirtadieni gynimas vyx,noreciau ir as savo akim ir ausim pamatyt,kaip tas procesas vyxta 

Tokios informacijos galite ieskoti savo katedrosi

gal galetumet pagelbeti, siandien suzinojau, kad iki penktadienio turim pasitvirtinti magistrinio darbo rasymo plana ir programa. Gal galetume parasyti kaip tai daroma. Kaip suprantu plane, turi nurodyti iki kada uz kuri darbo skyriu ar dali atsiskaitysi, o kaip su programa. Gal kas nors galetu atsiuti pavyzdi kaip tie dalykai daromi. Buciau labai dekinga. Aciu
QUOTE(latwiesa @ 2010 12 14, 14:39)
Geriausia nuvykti paciai ir pamatyti. Vakar man teko buti ginimuose, nors ginsiuos tiktai kita savaite, tai galiu pasakyti, bent mano katedroje, man asmeniskai buvo juokinga. Nera taip baisu, man per bakalaurini buvo baisiau. o cia viens du ir viskas. pazymiai beveik vienodi, niekas perdaug nesikabinejo.
Mano darbo vadovas buvo recenzentas, tai per konsultacija padiskutavome, jis taise magistranto darba ir isreiskia, kad realiai tokio darbo net neimanoma ivertinti (visiskai buvo graud), o zmogiukas gavo 6.
O Kokioje katedroje buvai?