Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(sottile @ 2010 08 30, 07:54)
MIau, mes studiojuosim taip: vienas dalykas bus mėnesį maždaug, ir daugiau nieko, po to egzaminas iš karto. Išlaikei ir pamiršai. Po to kitą pradedi, ir taip toliau, labai patogu, niekas nesimaišo galvoj. Tik man neaišku, kaip bus rugsėjo pirmą savaitę, ar bus seminarai mokslinio darbo tą pirmą penktadienį, ar viskas prasidės nuo pirmadienio?

Tai vat ir man neaišku ar reikia šią savaitę ar ne. Gavau info iš metodininkės, bet ten tokia bendra informacija. Dievaži, aš tikra blondinė doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2010 08 31, 08:16)
skambinau, sake reikia dalyvauti jau penktadieni  smile.gif

O kas bus penktadienį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 08 31, 11:37)
Tai vat ir man neaišku ar reikia šią savaitę ar ne. Gavau info iš metodininkės, bet ten tokia bendra informacija. Dievaži, aš tikra blondinė  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
O kas bus penktadienį?  ax.gif

as nezinau biggrin.gif kadangi penktadieni seminarai mokslinio darbo, tai klausiau ar reikia eiti, sake reikia biggrin.gif o kas bus neklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 08 31, 10:45)
as nezinau biggrin.gif kadangi penktadieni seminarai mokslinio darbo, tai klausiau ar reikia eiti, sake reikia biggrin.gif o kas bus neklausiau  biggrin.gif

O konkrečiai kur reikia ateiti? doh.gif Ir įdomu, kodėl metodininkė apie tai neinformavo. Tiesiog parašė, kad tvarkaraščiai bus paskelbti savaitę prieš sesiją. O mums sesija prasideda spalio 4-ą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 08 31, 13:06)
O konkrečiai kur reikia ateiti?  doh.gif  Ir įdomu, kodėl metodininkė apie tai neinformavo. Tiesiog parašė, kad tvarkaraščiai bus paskelbti savaitę prieš sesiją. O mums sesija prasideda spalio 4-ą  unsure.gif

oi as tave gal suklaidinau tada nes as nuolatinese mokysiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 08 31, 12:21)
oi as tave gal suklaidinau tada nes as nuolatinese mokysiuosi smile.gif

Aha, tik kai parašiau, pamačiau, kad tu - nuolatinėse blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jau yra Politikos ir vadybos fakulteto, viesojo administravimo tvarkarasciai, nes jokios zinios dar nesu gavosi, o taip neramu daros....
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 08 31, 14:50)
Sveikos, gal jau yra Politikos ir vadybos fakulteto, viesojo administravimo tvarkarasciai, nes jokios zinios dar nesu gavosi, o taip neramu daros....

Yra yra jau smile.gif
Atsakyti
O teises fakulteto, magistranturos tvarkarasciu vis dar nera....
Atsakyti
QUOTE(Ūla! @ 2010 08 31, 14:57)
Yra yra jau  smile.gif

Aga ieskojau ieskojau ir radau biggrin.gif

Beja gal kas mokysis Sveikatos apsaugos įstaigų administravimą ištęstinėse mokysis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2010 08 31, 15:34)

Taip... Nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 08 31, 16:19)
Aga ieskojau ieskojau ir radau  biggrin.gif

Beja gal kas mokysis Sveikatos apsaugos įstaigų administravimą ištęstinėse mokysis?  smile.gif

Aš mokysiuos švietimo įstaigų smile.gif Bet jei gerai suprantu manąjį ir tavąjį tvarkaraščius, tai bus bendrų paskaitų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla!: 31 rugpjūčio 2010 - 16:20
QUOTE(canbera @ 2010 08 31, 14:34)

Yra nuo vakar:)
Papildyta:
QUOTE(sandrute22 @ 2010 08 31, 16:40)
Yra nuo vakar:)

http://www.mruni.eu/.../tvarkarasciai/
Atsakyti