Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(Aura88 @ 2010 10 23, 17:34)
Teko vienoje jo paskaitoje pasedeti, tikrai sunkiai jam sekesi paskaita vesti. Atrodo pirma diena kaip destytoju dirba ir pries auditorija kalba  biggrin.gif

Manau, kad toje pačioje paskaitoje sėdėjome biggrin.gif
Laukiau, kada iš ten ištrūksiu.... Tikrai nelabai koks kalbėtojas prieš auditoriją Gudelis...

Aura, o kada jūs Minkevičiui atsiskaitymą turit? Mes lapkričio 6. Gal turit kokios medžiagos šiam dalykui?
Atsakyti
QUOTE(Ūla! @ 2010 10 25, 22:34)
Manau, kad toje pačioje paskaitoje sėdėjome biggrin.gif
Laukiau, kada iš ten ištrūksiu....  Tikrai nelabai koks kalbėtojas prieš auditoriją Gudelis...
Aura, o kada jūs Minkevičiui atsiskaitymą turit? Mes lapkričio 6. Gal turit kokios medžiagos šiam dalykui?

biggrin.gif Speju Svietimo istaigu administravima mokotes biggrin.gif Minkeviciu laikysim lapkricio 20... Dar nieko neziurejau nors zinau kad jau pats laikas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 10 25, 22:47)
biggrin.gif  Speju Svietimo istaigu administravima mokotes  biggrin.gif Minkeviciu laikysim lapkricio 20... Dar nieko neziurejau nors zinau kad jau pats laikas butu  smile.gif

Tikrai taip biggrin.gif
O man tai jau tikrai pats laikas būtų ruoštis smile.gif Tik taip nesinori tų knygų skaityt, o konspektų savų tai aiškiai per mažai bus doh.gif
Atsakyti
Laba, turiu tokia problema...Norejau perskaityt magistro darba is transporto teises, vadinasi Kroviniu transportavimo dokumentai ir ju teisine reiksme. parase Laura Morkeliunaite. Pati sio darbo rasytoja pasake, kad magistrinis yra bibliotekoj, taciau failas niekaip neatsidaro. Atrodo 2008 metu magistrinis tai. Kas turi kokiu minciu...?
Atsakyti
na vienas is variantu eiti i mru biblioteka, arba zvilgtelek cia

http://primo.library...;fromLogin=true

cia yra labai daug magistriniu darbu kuriuos beveik visus gali perziureti ir issisaugoti, beja reikia prisiregistruoti, desineje, id tavo asmens kodas, pasvordas asmens kodo paskutiniai keturi skaiciai.... nepergyvenk cia visu universitetu studentai yra ivesti i duomenu baze,,,, man asmeniskai sis puslapis atvere akis apie mano rasoma tema
Atsakyti
dekui, pabandysim smile.gif
Atsakyti
Labas, gal kam teko susidurt su doc. R. Dačiulyte iš strateginio valdymo katedros? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(latwiesa @ 2010 10 26, 16:36)
na vienas is variantu eiti i mru biblioteka, arba zvilgtelek cia

http://primo.library...;fromLogin=true

cia yra labai daug magistriniu darbu kuriuos beveik visus gali perziureti ir issisaugoti, beja reikia prisiregistruoti, desineje, id tavo asmens kodas, pasvordas asmens kodo paskutiniai keturi skaiciai.... nepergyvenk cia visu universitetu studentai yra ivesti i duomenu baze,,,, man asmeniskai sis puslapis atvere akis apie mano rasoma tema

Ačiū už nuorodą 4u.gif ir aš radau naudingos medžiagos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cepelinka @ 2010 10 26, 17:18)
Labas, gal kam teko susidurt su doc. R. Dačiulyte iš strateginio valdymo katedros? rolleyes.gif

Man teko smile.gif o ką konkrečiau norėtumėte sužinoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, gal kam teko laikyt egzaminą (ar šiaip susidurti) pas dėstytoją Cirtautienę? Kaip sekėsi?
Atsakyti
laikem egza pas ja, tai ji isejo davus uzduotis, naudojosi kas kuom norejo, bet didesne dalis vistiek neislaike biggrin.gif biggrin.gif , paskui buvo labai problema ja pagauti, kam reikejo perlaikineti
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį (žinoma jei priimsit) rolleyes.gif MRU studijuoju teisės edukologiją ax.gif Gal dar yra kas studijuoja šią specialybę??? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas nors esat susidūrę su prof. Šlapkausku? Kaip pas jį būna egzaminas? ar daug kas neišlaiko? blush2.gif
Atsakyti