Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas 22

QUOTE(Nikolajus @ 2011 01 28, 18:08)
Jei kas ką praleidote arba norėtumėte pažiūrėti dar kartą, Europos čempionato vaizdo įrašus iš LTV kanalo dedu čia. 4u.gif

Už šitą svetainę lenkiu žemai galvą 4u.gif
Labai dėkui. Jau lygiai prieš metus ją radau, bet dar nesu visko peržiūrėjus. Mėgaujuosi... wub.gif
Papildyta:
Taip niekas ir nepasigyrė ką palaiko. Greitai pasakojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2011 01 28, 19:10)
Už šitą svetainę lenkiu žemai galvą  4u.gif
Labai dėkui. Jau lygiai prieš metus ją radau, bet dar nesu visko peržiūrėjus. Mėgaujuosi... wub.gif
Papildyta:
Taip niekas ir nepasigyrė ką palaiko. Greitai pasakojam  biggrin.gif

na as ziuriu tik vyrus ir sokius smile.gif
tai is vyru siemet uz daug ka sergu:pirmiausiai, aisku, kaip visada, uz Joubert'a wub.gif deja, nesiseka jam vel sad.gif ir dar uz Amodio, Brezina, Berntssona, Gacinski ir Fernandesa smile.gif

is sokiu, be abejo, uz musiskius 4u.gif , uz bobrova-katsalapov ir uz prancuzu pora.. dar ispanu per trumpa soki patiko pora smile.gif

o tu uz ka? smile.gif
Atsakyti
O rusų Pliuščenka ar dalyvauja?Reiks pasidomėt.Prisimenu per kažkokią olimpiadą žiūrėjau,tai šiurpai per kūną ėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 01 28, 19:51)
na as ziuriu tik vyrus ir sokius smile.gif
tai is vyru siemet uz daug ka sergu:pirmiausiai, aisku, kaip visada, uz Joubert'a wub.gif  deja, nesiseka jam vel sad.gif ir dar uz Amodio, Brezina, Berntssona, Gacinski ir Fernandesa smile.gif

is sokiu, be abejo, uz musiskius 4u.gif , uz bobrova-katsalapov ir uz prancuzu pora.. dar ispanu per trumpa soki patiko pora smile.gif

o tu uz ka? smile.gif

Aš tai stengiuosi pamatyti visus, bet kokią porą ar dalyvį kartais ir praleidžiu. Žinoma, kadangi esu moteriškosios lyties atstovė, tad ir pagrindinis dėmesys krypsta į vyrukų pusę biggrin.gif
Jau nuo seniausių laikų, mano ledo princas yra Stephan Lambiel, wub.gif bet kadangi jis jau pasitraukė, tai ir vietą reikėjo užleisti. Todėl jau visi metai, nuo praeitų metų, aš už prancūzą. wub.gif Po Vankuverio jau maniau, kad bus viskas, bet mano džiaugsmui šiemet ir vėl jis čiuožia, wub.gif o su medaliais ar be jų, man ne taip ir svarbu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 01 28, 22:06)
O rusų Pliuščenka ar dalyvauja?Reiks pasidomėt.Prisimenu per kažkokią olimpiadą žiūrėjau,tai šiurpai per kūną ėjo smile.gif

Nėra, dėl ko labai džiaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makute: 29 sausio 2011 - 00:04
QUOTE(makute @ 2011 01 29, 01:05)
Aš tai stengiuosi pamatyti visus, bet kokią porą ar dalyvį kartais ir praleidžiu. Žinoma, kadangi esu moteriškosios lyties atstovė, tad ir pagrindinis dėmesys krypsta į vyrukų pusę  biggrin.gif
Jau nuo seniausių laikų, mano ledo princas yra Stephan Lambiel,  wub.gif bet kadangi jis jau pasitraukė, tai ir vietą reikėjo užleisti. Todėl jau visi metai, nuo praeitų metų, aš už prancūzą.  wub.gif  Po Vankuverio jau maniau, kad bus viskas, bet mano džiaugsmui šiemet ir vėl jis čiuožia,  wub.gif o su medaliais ar be jų, man ne taip ir svarbu  bigsmile.gif

uz kuri? prancuzai ten trys biggrin.gif o lambielis man pradejo patikt, tik pernai.. praktiskai kai jau isejo biggrin.gif tai kazkaip taip liudna..
siandien labai labai patiko solovjov/bobrova ir Kerr'ai smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(makute @ 2011 01 29, 01:05)
Nėra, dėl ko labai džiaugiuosi  blush2.gif

drinks_cheers.gif laimei ne as viena tokia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 28, 22:06)

Šiemet nebuvo, bet kitais metais žada būti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2011 01 29, 00:05)
Nėra, dėl ko labai džiaugiuosi  blush2.gif

kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolajus @ 2011 01 29, 01:41)
Šiemet nebuvo, bet kitais metais žada būtiax.gif

bash.gif geriau Lambielis griztu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 01 29, 01:08)
siandien labai labai patiko solovjov/bobrova ir Kerr'ai smile.gif thumbup.gif

Kerr'ai man išvis kažkas fantastiško vakar buvo, jau tikrai nesu šokių mėgėja, bet jie vakar labai patiko. Va gaila paskutinių dviejų porų ir apdovanojim nemačiau - užmigau... kai pabudau per eurosportą jau kažkokį futbolą rodė...

Kolia, o tavo įrašuose apdovanojimai būna, ar LTV tai visiškai atrodo nesvarbu?

Žinot ką pagalvojau, ogi pasaulio čempionaats taigi bus Japonijoj... transliacijos (tiesioginės) bus žiauriai nepatogiu metu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2011 01 29, 17:04)
Kolia, o tavo įrašuose apdovanojimai būna, ar LTV tai visiškai atrodo nesvarbu?

LRT ne tik kad apdovanojimai nesvarbu, jiem NET paskutinis vyru penketas atrode nesvarbu, nes neparode doh.gif tai ka jau aoie apdovanojimus kalbet lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingeb @ 2011 01 29, 17:04)
Žinot ką pagalvojau, ogi pasaulio čempionaats taigi bus Japonijoj... transliacijos (tiesioginės) bus žiauriai nepatogiu metu... sad.gif

aga, vel reiks 9 eit miegot, ir 3cia nakties keltis biggrin.gif
Atsakyti
negasdinkit
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 01 29, 18:13)
LRT ne tik kad apdovanojimai nesvarbu, jiem NET paskutinis vyru penketas atrode nesvarbu, nes neparode doh.gif tai ka jau aoie apdovanojimus kalbet lotuliukas.gif

Ne nu tai ko tu nori, šokiai vakar baigėsi turbūt apie dvyliktą, Saulenis irgi miego nori lotuliukas.gif be to apmokėjimas jau eina kaip už naktinį darbą tokiu metu umn.gif: žinai, taupo mokeęsčių mokėtojų pinigus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 29 sausio 2011 - 18:26