Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas 22

QUOTE(jovka @ 2011 03 25, 14:59)
Kaip tai nebus?
Bus tik balandžio 25 – gegužės 1 dienomis, Maskvoje.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 25 kovo 2011 - 18:55
Kad Maskvoj bus irgi dar nepatvirtina,ar as nerandu kur yra parasyta kad butent ten ivyks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 03 27, 16:15)
Kad Maskvoj bus irgi dar nepatvirtina,ar as nerandu kur yra parasyta kad butent ten ivyks?  g.gif

http://www.isu.org/v...ws-item,00.html
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2011 03 27, 17:33)

Tai lauksim tada thumbup.gif
Atsakyti
Gai ir ne i tema, bet noriu parduoti savo mazosios dukrytes jau isaugtas paciuzas. Jackson "Artiste" 12C dydis (19cm), asmenys pagalasti pavasari, per vasara neziuozem ir isaugom doh.gif . Veiksmas Kaune, kaina 130lt.
user posted image
user posted image
Jei ka sudomino, mielai prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip pritilo si tema visiskai... O as vis dar ieskau merginu norinciu kartu lankytis ant klaipedos akropolio ledo,tiesiog laisvalaikiui 4u.gif jei ka lauksiu az smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į mėgėjų gretas. Nuo vaikystės žiūrėdavau dailiojo čiuožimo čempionatus, man ten taip gražu būdavo wub.gif Pastaraisiais metais tik šį tą praleidžiu, nes nebeužtenka laiko pažiūrėti visko.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 02, 14:36)
Jungiuosi į mėgėjų gretas. Nuo vaikystės žiūrėdavau dailiojo čiuožimo čempionatus, man ten taip gražu būdavo wub.gif Pastaraisiais metais tik šį tą praleidžiu, nes nebeužtenka laiko pažiūrėti visko.

Labas 4u.gif O gal ne tik ziuri bet ir ciuozineji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 11 02, 23:10)
Labas  4u.gif  O gal ne tik ziuri bet ir ciuozineji?  bigsmile.gif

Ne, Aushrita, nečiuožinėju. Aš tik šokius lankiau 7 metus, bet ne ant ledo. Ar radai kompaniją Klaipėdoje? Gyvenčiau ten, tai eičiau kartu būtinai, nes kiek esu megėjiškai čiuožusi, visada labai patikdavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 03, 13:34)
Ne, Aushrita, nečiuožinėju. Aš tik šokius lankiau 7 metus, bet ne ant ledo. Ar radai kompaniją Klaipėdoje? Gyvenčiau ten, tai eičiau kartu būtinai, nes kiek esu megėjiškai čiuožusi, visada labai patikdavo wub.gif

Nea kolkas neradau dar biggrin.gif Nu va kaip smagu butu,gaila kad tu ne is klp doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galėtų patarti kokios fimos pačiūžas pirkti...? esu megėja... į treniruotes su treneriu einu 1 kart per savaitę. Be trenerio dar 3-4 kart per savaitę. Kokių pačiūžų man "užtektų" iš http://www.icesport....mplektai-14/lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2011 12 28, 22:31)
sveiki, gal kas galėtų patarti kokios fimos pačiūžas pirkti...? esu megėja... į treniruotes su treneriu einu 1 kart per savaitę. Be trenerio dar 3-4 kart per savaitę. Kokių pačiūžų man "užtektų" iš http://www.icesport....mplektai-14/lt/  4u.gif

Laba, 4u.gif
Dėl firmos, tai geriausiai būtų, jei yra tokia galimybė, pasimatuoti įvairių firmų batus, kad pajusti, kurie batai labiau prie kojos tinka, su kuriais patogiau. Dėl modelių, daugiausiai domėjaus Edea batais, mat juos pasirinkau. Tai iš Edea, bent jau dailiajam čiuožimui reikėtų rinktis batus, pradedant nuo Edea Overture - skirti viengubiems šuoliams, vidutiniam čiuožimo intensyvumui (jūs juk ir čiuožiat 4-5 kartus per savaite) ir pan. Tie pigesni modeliai, nežinau, gal jų ir "užtenktų", bet klausimas, ar pakankamai kieti, ar ilgai laikys. Mat tie pigesni batai skirti jau daugiau įprastam pasičiuožinėjimui, būna minkštesni, ne tokie patvarūs, ten ir pavažos paprastesnės komplekte eina. Tai, jei rinksitės iš Edea, patarčiau Overture. Vis vien juk koja neauga, tai geriau vienąsyk sumokėti daugiau ir turėti normalias pačiūžas, su kuriom ir treniruotis turėtų būti geriau, mat jos tam skirtos. 4u.gif
Atsakyti