guldau 21,30 bet kol užmiega
gali ir 23 val. sulaukti

mes nuo 21 val. einam praustis, po to paseku trumpą pasaką, kad 21.30 val. jau būtų baigti visi ritualai

užmiega tai labai vėlai 23h ir vėliau būna.
Na mano vaikai eina miegoti 21 val. Bet kai grista MB (jis dirba uzsinyje ir yra peleda) tai visi eina miegoti apie 23 val
Po jo isvaziavimo kokia savaite jie vel po truputi pratinasi eiti miegoti 21 val

Labutis
Pas mane,tai mazius gali iki 3nakties sedeti,jei mes buname kartu.Aisku,niurzgeti daugiau pradeda.Mes aisku to nepropoguojam,bet cia buvo keleta kartu,kai is keliones gryzom.As greiciau uzmigau nei jis.O keltis,tai visada keliasi sunkiai,neturi reiksmes ar anksti,ar velai nuejo gulti....Nu grynas tevelis
Pas mane,tai mazius gali iki 3nakties sedeti,jei mes buname kartu.Aisku,niurzgeti daugiau pradeda.Mes aisku to nepropoguojam,bet cia buvo keleta kartu,kai is keliones gryzom.As greiciau uzmigau nei jis.O keltis,tai visada keliasi sunkiai,neturi reiksmes ar anksti,ar velai nuejo gulti....Nu grynas tevelis

Apie 21-22 val. Išeiginėmis ir šventinėmis dienomis-aišku vėliau.

Mes apie 21 val jau pradedam galvoti kad jau reikia ruostis miegeliui, daznausiai 22 val jau miegam, na aisku savaitgaliai ar sveciai buna isimtys.. bet labai nuo ritmo nuklist nebandom

QUOTE(sagnesa @ 2008 03 25, 10:40)
Mes apie 21 val jau pradedam galvoti kad jau reikia ruostis miegeliui, daznausiai 22 val jau miegam, na aisku savaitgaliai ar sveciai buna isimtys.. bet labai nuo ritmo nuklist nebandom 

Sutinku pas mus panašiai pradedam ir nuo 21val,o 22val,jau tikrai stengiamės gulėt lovose na būna per šventes išimtys

22val. prausiames,o kol uzmiega kartais ir 12 val. ateina