kai eina i mokykla buna paguldau ir 20 val., o dazniausiai 21 val. jau turi guleti lovoj, savaitgaliais leidziu pavakaroti, bet kokia 22-23 val jis jau pats pizama apsirenges guli

Neturim nustatę laiko ,kada vaikas turi eiti miegoti.Žinoma iki vėlumos nesėdi.Man su broliais ,kol mokėmės toks laikas buvo nustatytas,9val. viskas turi eiti gult.
Kažkoks laikas nėra nustatytas, kad turi miegot, bet "darželio dienom" 9-10val jau lovytėj būna(būna, kad užmiega kokią 11, o kartais ir 12, vis zuja lovoj)
O savaitgaliais leidžiam pavakarot, bet ji tokia maišyta pelėda/vyturys, gali užmigt vidurnaktį, o atsikels vistiek 7

kaip kada eina miegoti... nors dažniausiai vėliau negu norėčiau

mano sunytis meigoti eina 22val, bet esam susitare kad kai prdes eiti i mokykla eis miegoti 21 val

nuo 21 valandos pradedam ruostis ,vakariene pavalgom ,nusiprausiam ir paskaitom knygute ,22 valanda buna uzmiges ,seip visi mes tokiu laiku mingam ,nes sese ir tetis ryte keliasi 6,30 tai ir jiems reikia pailseti

Tik tada, kai aš pati einu gult
Jei aš 21 val, tai ir ji, jei aš vėliau, tai ir ji taip pat, būna išimčių, kai būna nemiegojus pokaičio, tada užmiega anksčiau

Jei aš 21 val, tai ir ji, jei aš vėliau, tai ir ji taip pat, būna išimčių, kai būna nemiegojus pokaičio, tada užmiega anksčiau

Maniškė pas mus tai tikra naktinėtoja. Miegoti nueina tai įvairiai 22 - 23, būna kad ir 24 užmiega. Taip tai jau guldau 22 bet kol išsivarto lovoje, dar padūkti užsimano tai būna, kad užmiega tik 23 h.
Retas atvejis, kad pati užmigtų. Atsigula, tai apie dešimtą, bet pakol užmiega, tai ir vienuolikta ateina.