Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

mes liulia einam kai labai pavargstam ,o tai priklauso nuo to kada ryte pabudom ,ar miegojom pietuko ir ka diena veikėm .grafiku neturėjom ,neturim ,bet žadam isigyt kai ju reiks blush2.gif
Atsakyti
Maniškė dažniausiai eina miegot kartu su tėveliais smile.gif
Atsakyti
mes tai net nezinom,kaip su tuo miegu kovot.Vakarais galim issedet iki velumos,o kai reikia keltis rytais,tai doh.gif
Atsakyti
Mes einame ruoštis miegeliui 9.00 val. Tai lovose buname 10.30 val. Skaitome pasakėlę bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir užmiegame mirksiukas.gif
Atsakyti
Miegeliui pradedam ruostis apie 21 val, o uzmiegam apie 22 val. Keliames apie 8-9 val smile.gif Grafiko stengiames laikytis, nebent buna isskirtinis atvejis ax.gif
Atsakyti
Guldau dukra 21val, bet jeigu uzsibuname sveciuose, arba sveciai su vaikuciais sveciuojasi tai nebuna promlemos ir 23 val atsigulti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis dazniausia eina miegot 21 val, bet buna ir isimciu ax.gif
Atsakyti
mano vyresnėlis eina kiekviena vakara skirtinaga,bet ne ankščiau 21h 4u.gif
Atsakyti
Kai eina i darzeli tai miegot jau ruosiames eit puse 21,o 21 jau guli lovoj irneuzilgo uzmiega,nes anksti keltis reikia,o vasara kai neine i darziuka tai miegot ruosiames apie 22val. buna kad ir 23val uzmiega.Bet vasara baiginejasi ir vel i rezima reiks gryzti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 05 25, 09:08)
Aš vaikus guldau nevienodu laiku, kartais man patogiau, kad jie eitų anksčiau miegot (pvz. kai pati blogai jaučiuosi ir noriu atsigulti) ar pan., o kartais, kai yra svečių, ar kai patys kur išvažiuojam, būna, kad vaikai ir 24val. ar vėliau nueina miegot  rolleyes.gif , na, bet aš žiūriu, ar jie dar gali išbūt ar ne, kvailiausia, kai viena nori miegot, o kita-ne  blink.gif , bet anksčiau abi dažniau ožiuodavosi, dabar daugmaž susitariam  wink.gif .
Šiokiadieniais vaikai eina miegoti nuo 20 iki 22 val., bet dažniausiai -šiek tiek po 21 val.  wink.gif
Maniškėms 5,5 ir 6,5m.

guldau 21 o uzmiega 21,30. mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi lankome darzeli tai noretusi kad eitu apie 21 val. miegoti bet uzminga neanksciasu kaip 22 val ax.gif
Atsakyti
mes jau apie 22val.gulim lovoje smile.gif
Atsakyti