Sveikos mamytes As savo mazaji migdau 20val.nes kartais tenka keltis anksti i darzeli,o beto labai patogu nes galiu vakare skirti laiko sau.Tik va vasaros metu pametam ta ritma,o paskui tenka vel susigrazinti.
Mano vaikis jau didesnis, mokyklojejau, bet kisimas i lova visada darbas. Man veikia vienas dalykas, jam labai svarbus vakarinis enciklopedijos skaityimas (pasaku nenori klausytis, bet kitiems vaikasm tai gali but pasaka) delto apsakau, jei nori ilgiau skaityti enciklopedija, dabar valaisi dantis. Ir iseina 9.30 jau buti lovoje, tada 15-20 min skaitymo ir miegot. Ansciau tiesa jis dar kazka kalbedavo, pasakodavo pats sau vienas, dabar jau pavarges ir iprates sminga miegoti
Mūsų mažė (3,4 metukų) ruoštis miegui pradedame apie 21.45. Tai lovytėje jau būna 22.00 val. Paskaitom pasakėles, pasiima mėgstamą skudurinę lėlytę ir užmiega.
mano maziui jau beveik 4metukai, einam palyginus anksti miegoti, nes ryte tenka keltis ankstokai.... i darzeli... o siaip kai nereikia i darzeli, tai ivairiai buna... jis pats pasipraso, sako jau tamsu ir metas miegoti