Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Paprastom dienom mes 20 val. jau pradedam ruostis,uzkandam(nes kai reikia eit miegot visada valgyt norisi biggrin.gif ),nusiprausiam,isguldom zaislus ir i lova.Stengiuos ,kad 21 jau guletu,nes i darzeli anksti keltis verysad.gif .Per iseigines leidziu ilgiau pasedet su teveliais blush2.gif
Atsakyti
prabalsavau už pirmą variantą, manoji aštuntą jau miega, ir taip nuo pat gimimo ax.gif jei nueina vėliau miegoti, tada ryte į darželį laaaaabai sunkiai keliasi cool.gif
Atsakyti
21-22 val. jau pati gulasi ir miega
Atsakyti
Kol nėjom į darželį guldavomės vėliau ir keldavomės vėliau. Bet dabar stengiuosi kad 21.00 - 21.30 jau lovoj būtų
Atsakyti
Darbo dienomis-21 valanda jau buna lovose.
Penktadieni,sestadieni leidziu veliau eiti miegoti.
Atsakyti
Na mes irgi kaip einame i lopseli tad einame miegoti apie 21val buna anksciau buna ir siek tiek veliau,bet mano sunus jau pats rengiasi ir eina i lovyte nes tikrai per diena pavargsta darzelyje po to binam pas draugus daznai su vaikais,tad isteriju del miego mes neturime......
Atsakyti
mergaitė eina miegot tarp 21-22val, o bernužėlis tarp 20-21val ax.gif nors dažnai būna įvairių nukrypimų nuo tokio režimo,nes vaikiukai užsimano ilgiau nemiegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunus anksciau 23 valandos miegot neeina doh.gif issimiega darzelyje savaitgali kaip per pietu nemiega gali eit miegot 22 valanda
Atsakyti
Kai eina į darželį, su piktumais būna nuvaryta įlovą apie 21-21.30. Penktadienį-šeštadienį leidžiu "pavakarot".
Atsakyti
Mūsų panelės į loveles keliauja apie 21 val.
Atsakyti
Manoji jau 21 val buna lovytei,savaitgaliais buna,kad ir veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 05 25, 09:08)
Aš vaikus guldau nevienodu laiku, kartais man patogiau, kad jie eitų anksčiau miegot (pvz. kai pati blogai jaučiuosi ir noriu atsigulti) ar pan., o kartais, kai yra svečių, ar kai patys kur išvažiuojam, būna, kad vaikai ir 24val. ar vėliau nueina miegot  rolleyes.gif , na, bet aš žiūriu, ar jie dar gali išbūt ar ne, kvailiausia, kai viena nori miegot, o kita-ne  blink.gif , bet anksčiau abi dažniau ožiuodavosi, dabar daugmaž susitariam  wink.gif .
Šiokiadieniais vaikai eina miegoti nuo 20 iki 22 val., bet dažniausiai -šiek tiek po 21 val.  wink.gif
Maniškėms 5,5 ir 6,5m.

Manoji kaip kada eina ir 8val miegucio,cia kai i darzeli einam,o savaitgaliais leidziu veliau eit miegoti buna 22val nueina,kartais veliau rolleyes.gif
Atsakyti