Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

mano trimetė gula 21 val., bet jei nereikia eiti į darželį tai ir leidžiam ir pusvalandį ilgiau pasėdėt su mumis...
Atsakyti
Kadangi keliamės į darželį 6.20, tai kažkur iki 20.30 jau stengiamės miegoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
jeigu be pietu miego einam 20.30 tai tikrai ir anksciau kartais,o jei pamiegojes darzelyje tai 21. smile.gif
Atsakyti
Eina miegot 21val., apie 21.30 jau miega 4u.gif
Atsakyti
mano panai 5,5m.Gultis eina 21.30-22.30.Visaip buna.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 10 28, 17:10)
mano panai 5,5m.Gultis eina 21.30-22.30.Visaip buna.

Mes irgi panašiu laiku.
Atsakyti
Na mano didysis,kadangi neina į darželį,tai miegoti eina vėlai apie 23-24 blink.gif ,bet ryte taip pat ilgai miega 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai atsigula apie 22 va., bet būna ir išimčių blush2.gif
Atsakyti
Maniškis 3,5 metų eina apie 22 val. miegoti, bet labai nenoriai. Mielai dar duotųsi iki kokios 24 val....
Atsakyti
Maniškis eina po 20 val. lotuliukas.gif trimetis. Darželyje auklėtoja sakė sunkiai užmiega, tai miego trūkumas, o ir išeinam gan anksti...
Atsakyti
jei miega pietu miego tai eina miegoti 22h. uzmiega mazdaug per pusvalandi ar valanda,kai nemiega pietu miego gulasi 21h. uzmiega per 10-15min.
P.S mums 3m.
Atsakyti
19h mes jau loveleje smile.gif,kartais net ir 18.30.Ir keliasi 7h ryto.Pakankamai turim laiko ryte pasiruosti mokyklelen.O vakaras teveliams biggrin.gif Anglijoj daug seimu vaikus anksti guldo,kad nebutu problemos keltis ryte.
Atsakyti