QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 04, 19:39)
Kaip jum šis šriftas "Jolly"? Parduodamas komplekte kartu su Kalėdinių motyvų iškirtimo formom, bet man reikėjo būtent tokio skriptinio šrifto...man jis atrodo kad ne tik Kalėdų skrebų temom tiktų...ar asociacija visdėlto Kalėdinė?
puikus sriftas..tox universalus ir visai nekvepia kaledomis
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 04, 20:40)
*Jei pirksiu elektroninį tai tikriausiai Slice (dėl viršuj išsakytų priežaščių)
as negaliu atsidziaugti slice'u..tox maziukas, paprastas, gana pigus, o svarbiausia jam nereikia kompo, galiu nusinest pas drauge ar belekur, nes gali ir be laido veikti. man jis jega
as irgi nemegstu kai reikia bedarant LO eiti kazkur ieskoti kazko.. net kompa tingiu jungti, nors stovi ant stalo..dazniausiai nuotraukas kurias noriu skrebint is anksto atsispausdinu, kad paskui man laisvo laiko skirto SB nenaikintu
O paziurejau QK tai ziauriai brangios tos formos..

pats aparatas tai nieko..man patiko kad Slice'o kortele su raidemis, keliais zodziais ir paveiksliukais(ivairiais ir ju daug) ebay gali nusipirkt uz mazdaug 20£ su atsiuntimu..tas gaunas nebrangiai nes uz tuos pinigus gauni tikrai nemazai. as dabar jau smailinu aki i sita koretele
tiesa turiu pabaigus nauja LO, cia drauge uzsake.. ten matos tox mazas vokelis permatomas plauku sruogelei, ja ides pati mama