aciu labai uz informacija merginos, vaziuosiu ieskot.

Tai įmečiau bendrą vaizdą
Tik, kad vat.. perdidelis formatas

ikeliu savo teciui gaminta atviruka

QUOTE(lauramama @ 2009 10 08, 18:51)
ikeliu savo teciui gaminta atviruka
Lauramama.. be zodziu

Aciu, supratau,kad niekad nesugebesiu vyrisku padaryt

QUOTE(lauramama @ 2009 10 08, 19:33)
cia gi komplimentas buvo

Ai nu, nevyriska, zinau

o man grazu. kur jus matet pvz. vyrisku atviruku ir dar tokiom progom, visi su rozem
pirktiniai turiu galvoj, o cia spalvos tokios labai tinkamos, ir tas drugelis man visai nemaiso. gal koki krapa ir as nupaisysiu savo brangiajam gimtadienio proga

o argi as sakiau, kad negrazu
tegul nesupyksta visos kitos, bet mano akim ziurint, Lauramama yra pati paciausia scrapere ant visos Lietuvos

tegul nesupyksta visos kitos, bet mano akim ziurint, Lauramama yra pati paciausia scrapere ant visos Lietuvos

QUOTE(Miglota @ 2009 10 08, 21:15)
o argi as sakiau, kad negrazu

Pilnai sutinku

Beja dar noriu paklausti kaip tu darei atviruko apvadėlius. Nu niekaip neįžiūriu. Paaiškink.

Kristi, visagale siuvimo masina
Apsiuvau labai smulkiai zigzagu
Papildyta:
Labai tikiuosi,kad isejus i dekreta bus daugiau laiko ir galesiu pateisint Jusu liaupses. Dabar visiskai neturiu kada prisesti, o planuose tiek daug sumaniusi padaryti

Papildyta:
Labai tikiuosi,kad isejus i dekreta bus daugiau laiko ir galesiu pateisint Jusu liaupses. Dabar visiskai neturiu kada prisesti, o planuose tiek daug sumaniusi padaryti

as irig sutinku su Migles pranesimu apie paciausia Lauramama
negalima nesizaveti tavo darbais
ir prie viso to , rodausi su seniai zadetu
dar seniau pradetu (liepos men.
pas Linutuka meete) skrebuku 

dagiau nuotrauku latteroom

ir prie viso to , rodausi su seniai zadetu

dagiau nuotrauku latteroom