Įkraunama...
Įkraunama...

Laplandija

Labas 4u.gif Aš taip pat manau, kad su 2-3 metų vaikais nereiktu keliauti autobusu į tokią kelionę. Išvargs patys, vargins ir aplinkinius. Mano mažiukui beveik metukai, tai lauksiu, kol sueis bent jau ketveri ir vaziuosim tik savo automobiliu. Neįsivaizduoju kelionės autobusu su tokio amžiaus vaikučiais. Bet čia tik mano nuomonė, nepykit, jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 11 28, 22:01)
Liuks thumbup.gif  O ko pergyveni? As su Ekskursus jau 3 karta vaziuosiu,super viskas organizuota buna. Aisku, gali buti ivairiu nenumatytu dalyku,bet jie gali nutikti bet kur. Mes labai laukiam, ir norim tik tinkamo oro- nelabai salto,bet ir ne pliusines temperaturos.

O su  2-3  metu vaikais tai net neisivaizduoju tokios keliones autobusu. Is vis,jiems dar anksti keliauti -juk nieko neprisimins,tik isvargs ir kitus isvargins. Nepykit,bet kartais mamos tikrai labai buna drasios ir keistos....  g.gif

Mati, neramu, nes pirma karta su grupe teks p[raleisti 5 dienas, na, turiu omeny, viskas toje kelioneje bus su grupe, bet gal kaip tik bus labai faina. Siandien vyrui nupirkom slidininko stiuke, nes neturejo. Tai bus ir slidinejimui, ir kaip tik kelionei biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Jungiuos ir aš prie jūsų. Nu mano kelionė visiška avantiūra, nes šiaip nusipirkau bilietus Ryga- Tampere po 100Lt Ryanairu ir net nežinojau ar skrisiu, bet kai okia kaina, tai kur neimsi. Mano planas toks:atskrendam vėlai vakare, šokam į naktinį trukinį ir pernakt pasiekiam Laplandiją, dvi dienos ten (be jokių senių šalčių, o tiesiog kokį jaukų namuką susirast ir tikėtis, kad išvysim šiaurės pašvaistę biggrin.gif ), o tada vėl naktiniu trukiniu atgal ir atgal Tampere- Riga lėktuvu. Suprantu, kad per mažai laiko ką nors normaliai pamatyt, bet kaip avantiūra, gal ir visai nieko biggrin.gif tuo labiau, kad čia bus toks mini vestuvių metinių paminėjimas dviese su vyru wub.gif
Papildyta:
Beje,jei kam aktualu, tai dabar Riga-Tampere 12.26- 01.01 apie 150LT kainuoja. nu tai su tašėm apie 230Lt. Manau visai psimoka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 12 01, 09:58)
Puiki avantiura,bet man tai noretusi ta proga kazka pamatyti,pvz. ledo viesbuti,pralekti su sniegomobilias ar haskiais -ir i sauna drinks_cheers.gif
As tai tuo paciu dar kazko ieskociau biggrin.gif

Mes del to ir susiviliojomsita kelione - tai haskiu kinkiniais ir elniu traukiamomis rogemis. Beje, siandien skambino is agenturos ir klause drabuziu dydziu, nes pasirodo, ten gausim kazkokius drabuzius... Tai dabar klausimas kilo, ar reikia temptis tuos slidininko kostiumus, ar ne... g.gif g.gif g.gif rekojmendaciniame sarase rasoma, kad rekomenduoja, tai itariu, kad vis tik reikes pasiimti
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 12 01, 21:40)
Mes del to ir susiviliojomsita kelione - tai haskiu kinkiniais ir elniu traukiamomis rogemis. Beje, siandien skambino is agenturos ir klause drabuziu dydziu, nes pasirodo, ten gausim kazkokius drabuzius... Tai dabar klausimas kilo, ar reikia temptis tuos slidininko kostiumus, ar ne... g.gif  g.gif  g.gif rekojmendaciniame sarase rasoma, kad rekomenduoja, tai itariu, kad vis tik reikes pasiimti

Kiek zinau tai kostiumus gausim sniegomobiliu safari vaziuojant, o haskiai ir kt atrakcijos- savo rubais bigsmile.gif Mes desimes silta apranga,- siltas striukes ir siltas kelnes kaip kombinezonu,nes sako kad vaziuojant elniais ar haskiais buna salta.Juk nejudi,tik sedi smile.gif
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 12 01, 09:58)
Puiki avantiura,bet man tai noretusi ta proga kazka pamatyti,pvz. ledo viesbuti,pralekti su sniegomobilias ar haskiais -ir i sauna drinks_cheers.gif
As tai tuo paciu dar kazko ieskociau biggrin.gif

Apie ledo viešbutį irgi mąsčiau, bet kol kas dar nelabai randu, kad kažkas tikrai sužavėtų. Norisi kažko tikri įsimintino, tai žiūrėsim kaip čia gausis. Bet jei ir toliau ten tokie orai, tai gal ir išvis atsisakysim kelionės. Labai labai noriu daug daug sniego wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2008 12 01, 23:36)
Apie ledo viešbutį irgi mąsčiau, bet kol kas dar nelabai randu, kad kažkas tikrai sužavėtų. Norisi kažko tikri įsimintino, tai žiūrėsim kaip čia gausis. Bet jei ir toliau ten tokie orai, tai gal ir išvis atsisakysim kelionės. Labai labai noriu daug daug sniego  wub.gif

Labai nustebau ir nusiminiau pamaciusi kad Laplandijoj pliusine temperatura ir balos verysad.gif
Tai ka ten veiksim??????? Reikia guminiu čebatu,o ne siltos aprangos doh.gif
Atsakyti
i ledo viesbuti ir as norejau patekti, bet deje ji atidarys tik sausio 20, kitam kompe turiu ir puslapi ledo viesbucio tai paskui parasysiu, o gal jau zinot ?

Ievuuska, o tu garantuota kad gausi nameli kur gyventi ?

Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 12 02, 22:16)
Pas mane programoj tai nera uzsimenama apie ledo viesbuti...

Nepamenu ar pas mus yra programoj ledo viesbutis,bet as jo l. noreciau... wub.gif
Gaila. As vaziuoju su Excursus.
Baisiausia-kad sniego ir ten beveik nera,ir temp-pliusine g.gif
Atsakyti
Tai kad tų ledo viešbučių Laplandijoj tikrai ne vienas biggrin.gif O dėl namuko, tai aišku garantuot negaliu, bet šiaip gerai panaršiau užvakar internetą, tai tikrai dar daug variantų laisvų. Nu jau pačiu blogiausiu variantu imsim viešbutį, bet ir tas pats blogiausias variantas ne toka jau blogas, tai ir nesiparinu biggrin.gif
Atsakyti
Aistiene kada zadat vaziuoti ? mes vaziuosim su savo masina gruodzio 26 - sausio 4 dienomis.

As turejau ledo viesbuti(pili) kur netoli Oulu buna, daugiau jokiu nezinau, jei kas zinote pasidalinkite smile.gif del to kad velai atidarys as irgi labai nusiminiau. kai busiu prie darbinio kompo imesiu linka, nepamirsau smile.gif

tai gal dar vaziuojamciu ir norinciu prisiduoti yra, reiktu sarasiuka tada papildyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(soundwawe @ 2008 12 03, 04:00)
Aistiene kada zadat vaziuoti ? mes vaziuosim su savo masina gruodzio 26 - sausio 4 dienomis.
As turejau ledo viesbuti(pili) kur netoli Oulu buna, daugiau jokiu nezinau, jei kas zinote pasidalinkite smile.gif del to kad velai atidarys as irgi labai nusiminiau. kai busiu prie darbinio kompo imesiu linka, nepamirsau smile.gif
tai gal dar vaziuojamciu ir norinciu prisiduoti yra, reiktu sarasiuka tada papildyti smile.gif

Na mes irgi tuo laiku smile.gif Nameli pasiemem nuo 27 iki3 d. Tai 26 vakare isvykstam, keliames is Talino i Helsinki ir rukstam irgi netoli Rovaniemio nameli smile.gif
Jus su savo auto? Is kokio miesto esate? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievuuska @ 2008 12 02, 23:36)
Tai kad tų ledo viešbučių Laplandijoj tikrai ne vienas  biggrin.gif  O dėl namuko, tai aišku garantuot negaliu, bet šiaip gerai panaršiau užvakar internetą, tai tikrai dar daug variantų laisvų. Nu jau pačiu blogiausiu variantu imsim viešbutį, bet ir tas pats blogiausias variantas ne toka jau blogas, tai ir nesiparinu  biggrin.gif

Na nezinau nezinau del tu laisvu nameliu smile.gif Mes kazkur pries pora menesiu uzsakinejom, tai nete rodo laisva, o uzklausus konkreciau informuoja, kad "reserved". Tai vargais negalais gavome, toki pamanoma....As tai nerizikuociau smile.gif is anksto neuzsisakius vaziuoti toki kelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistiene: 03 gruodžio 2008 - 21:55