Įkraunama...
Įkraunama...

Laplandija

Maciau yra keliaujanciu lektuvu: norciau paklausti cia patys organizuojates ar kokia firma skraidina?
Gal jau buve man galetu pasakyti kaip vaikuciai atlaiko tokia kelione autobusu? Nes man kazkaip neramu g.gif
Dar gal kas zino placiau apie pasivazinejimus elniais? Kiek tai laiko trunka ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 11 26, 13:30)
Maciau yra keliaujanciu lektuvu: norciau paklausti cia patys organizuojates ar kokia firma skraidina?
Gal jau buve man galetu pasakyti kaip vaikuciai atlaiko tokia kelione autobusu? Nes man kazkaip neramu  g.gif
Dar gal kas zino placiau apie pasivazinejimus elniais? Kiek tai laiko trunka ir kiek kainuoja? 4u.gif

Ziurint kokio amziaus vaikai. Manau kad jaunesniems nei mokyklino amziaus vaikams autobusines ilgos keliones per daug sudetingos. Mes vaziuojam su 10 metu vaiku, tai manau kad bus pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 11 26, 14:30)
Gal jau buve man galetu pasakyti kaip vaikuciai atlaiko tokia kelione autobusu? Nes man kazkaip neramu  g.gif

Mes organizuojames patys- nusipirkome per www.greitai.lt bilietus, viesbuti uzsisakeme internetu, Safari su elniais ir haskiais- taip pat internetu. Kaina uz lektuvo bilietus ir viesbuti dviems kainavo 2600 Lt (4 nakvynes, viesbutis su pusryciais). Taigi kaina- tokia pat, kaip autobusu. Elniai kainuoja apie 100 Eur zmogui, visa eksursija trunka apie 3 val., haskiu 3 val ekskursija suaugusiam irgi apie 100 EUR, sniegomobiliai- brangiau, apie 120 EUR. vaikams nuolaidos 25 proc. Kelione i Ranua zoologijos soda dviems apie 200 Lt uz abu.
As tai labai uz savarankiskas keliones, nes tai suteikia daug laisves smile.gif Bet, aisku, reikia moketi angliskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 11 26, 14:39)
Mes organizuojames patys- nusipirkome per www.greitai.lt  bilietus, viesbuti uzsisakeme internetu, Safari su elniais ir haskiais- taip pat internetu. Kaina uz lektuvo bilietus ir viesbuti dviems kainavo 2600 Lt (4 nakvynes, viesbutis su pusryciais). Taigi kaina- tokia pat, kaip autobusu. Elniai kainuoja apie 100 Eur zmogui, visa eksursija trunka apie 3 val., haskiu 3 val ekskursija suaugusiam irgi apie 100 EUR, sniegomobiliai- brangiau, apie 120 EUR. vaikams nuolaidos 25 proc. Kelione i Ranua zoologijos soda dviems apie 200 Lt uz abu.
As tai labai uz savarankiskas keliones, nes tai suteikia daug laisves smile.gif Bet, aisku, reikia moketi angliskai mirksiukas.gif

Labai dekui 4u.gif Bet tai kainos doh.gif
As irgi uz savarnkiskas keliones, bet bijau kad nenuobodziautu atzala. O gal zinot ar yra tokia galimybe ,tarkim nuskristi lektuvu ir prisijungti prie kazkokios grupeles is LT, kurie atvyko per firma autobusu.... Ir idomu kiek jie uz tai noretu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 26 lapkričio 2008 - 17:49
QUOTE(Laaila @ 2008 11 26, 19:41)
Labai dekui 4u.gif Bet tai kainos doh.gif
As irgi uz savarnkiskas keliones, bet bijau kad nenuobodziautu atzala. O gal zinot ar yra tokia galimybe ,tarkim nuskristi lektuvu ir prisijungti prie kazkokios grupeles is LT, kurie atvyko per firma autobusu.... g.gif

Tai nesupratau, brangu cia??? Manau, kad tikrai nebrangu, jei kelione su viesbuciu 2600Lt g.gif
O del atzalos nuobodziavimo, tai nezinau... as labai daug kur su sunumi vazineju dviese, tai tokiu klausimu nekyla... Ko gi jam bus nuobodu- cia pas Kledu seneli, cia nuo kalniuko pavazineti, cia su elniais ir haskiais, cia i miesta prie eglutes... Tos kelios dienos pralekia kaip vejas... O prie grupes jungtis tai- schmoll.gif , man cia ir yra didziausias minusas, kad visi taboru vaiksto: "va cia galite pabuti valanda, tada ir tada renkames autobuse ir t.t." Bet jei jums tas patinka, ir netrukdo, tai tada gal ir visai verta vaziuoti su ekskursija... unsure.gif

Va, apmaciau, kad taviskis 2006m. gimimo... Tai jam dar mama- pati geriausia drauge blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 26 lapkričio 2008 - 17:50
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 11 26, 18:47)
Tai nesupratau, brangu cia??? Manau, kad tikrai nebrangu, jei kelione su viesbuciu 2600Lt g.gif
O del atzalos nuobodziavimo, tai nezinau... as labai daug kur su sunumi vazineju dviese, tai tokiu klausimu nekyla... Ko gi jam bus nuobodu- cia pas Kledu seneli, cia nuo kalniuko pavazineti, cia su elniais ir haskiais, cia i miesta prie eglutes... Tos kelios dienos pralekia kaip vejas... O prie grupes jungtis tai- schmoll.gif , man cia ir yra didziausias minusas, kad visi taboru vaiksto: "va cia galite pabuti valanda, tada ir tada renkames autobuse ir t.t." Bet jei jums tas patinka, ir netrukdo, tai tada gal ir visai verta vaziuoti su ekskursija... unsure.gif

Va, apmaciau, kad taviskis 2006m. gimimo... Tai jamdar mama- pati geriausia drauge blush2.gif

Su elniais brangu ax.gif O prie ekskursijos norejau jungtis, kad butu kitu vaiku... Arba reikia su kuo nors is LT vaziuojant kooperuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes kadangi vaziuojam su vaiku, tai geriau kai viskas suorganizuota ir tavo reikalas tik gaudyti ispudzius. Prie visu lankytinu objektu priveza, i viesbucius atveza. ..Mes keliaujam su Ekskursus agentura jau kelinta karta ir labai jais patenkinti.Jie organizuoja keliones vaikams,turi puikius vadovus,viskas buna super.Beto, autobusinese kelionese daug pamatai,pravaziuoji kelias salis,o vaikai autobuse susiranda draugu,zaidzia,ir vadovai juos labai uzima,todel nebuna zizimo "Kadagi mes nuvaziuosim?" Mums vis pakliudavo puikos grupes,malonus zmones,taigi nebuvo jokiu nemaloniu dalyku.Ir ypac kas man patinka-kad nera organizuojamos isgertuves vos autobusui pajudejus is vietos. Gal dabar ir kitur taip buna, bet kazkada l. seniai teko vaziuoti su grupe i Paryziu,tai buvau pakraupus-manau keletas zmoneliu net nezinos ar buvo Paryziuj ar ne,nes visa laika TIK gere. Ot nemegstu tokiu dalyku blush2.gif prisigerai,paskui bloguoja,slaistosi....fui...
O be vaikisku dar butinai kas met isvaziuoju kur nors SAU thumbup.gif Tada jau pacios su draugem perkam bilietus,uzsisakom viesbucius,susidarom marsrutus -ir pirmyn. Tada tikrai geriau be bandos. Kuprine ant peciu, zemelapis i rankas -ir clap.gif Nebaisu pavargti, nebaisu kazkokiu nesklandumu,norisi kuo daugiau ispudziu ir t.t. Tada tai pasiautejam,prisijuokiam iki.. Ir kelione buna nereali, nes nereikia paskui nieka lakstyti,jaudintis,nereikia liuksusiniu viesbuciu,gero maisto-kuo paprasciau tuo geriau. Tai va. Prirasiau doh.gif
Sekmes visiems ir geru kelioniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 11 27, 15:39)
Niekaip negaliu apsispresti kaip geriau: ar patiem lektuvu ar autobusu per firma... g.gif
Dar bandziau paieskoti ispudziu kelioniu reportazuose, o gi nera nieko! Kas cia dabar? Niekas pasipasakot nenori ir nuotrauku rodyt? lotuliukas.gif

Su 2 metuku vaiku,jei teisingai suprantu,tai nelabai isivaizduoju tokios keliones autobusu.... Saves ir vaiko kankinimas.
O atsiliepimu tai ir as neradau,net keista. Nuotrauku galima rasti per google...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 11 27, 15:39)
Niekaip negaliu apsispresti kaip geriau: ar patiem lektuvu ar autobusu per firma... g.gif
Dar bandziau paieskoti ispudziu kelioniu reportazuose, o gi nera nieko! Kas cia dabar? Niekas pasipasakot nenori ir nuotrauku rodyt? lotuliukas.gif

Šiap net neabejočiau, kad per firmą, vaikams reikia bendravimo ir ne visada, kas greičiau yra geriau. Bet vaikutis manau dar per mažas aplamai tokiai kelionei verysad.gif , nieko neliks jam, mes pradėjome važinėti nuo trijų ir tai prisimena, kaip per miglą.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 11 28, 13:37)
Dabar visai pasimeciau lotuliukas.gif
Sakot geriau kitiem metam atidet? g.gif Na, jai dabar 2,5 m. Dar niekad niekur nekeliavo... Vyras irgi burba, kad cia man reikia to senio salcio, o ne vaikui lotuliukas.gif

Tikrai nevažiuok su tokiu mažu vaiku. Bent 2-3 metus dar palauk 4u.gif
Aš važiavau autobusinę kelionę.Visi vaikai jau buvo mokyklinio amžiaus.
Atsakyti
R&D, itariu, kad mes vienam autobuse vaziuosim ax.gif .
Tiesa pasakius, lbai laukiu keliones.. Nors kartu ir kazkiek prisibijau, nes pirma karta su grupe vaziuojam , visa laika patys organizuojames arba su kelioniu agentura tik nuskrendam, o jau tolia upatys varinejam arba per vietinius. Bet tikiuosi, kad viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 11 28, 19:26)
R&D, itariu, kad mes vienam autobuse vaziuosim ax.gif  .
Tiesa pasakius, lbai laukiu keliones.. Nors kartu ir kazkiek prisibijau, nes pirma karta su grupe vaziuojam , visa laika patys organizuojames arba su kelioniu agentura tik nuskrendam, o jau tolia upatys varinejam arba per vietinius. Bet tikiuosi, kad viskas bus ok.

Liuks thumbup.gif O ko pergyveni? As su Ekskursus jau 3 karta vaziuosiu,super viskas organizuota buna. Aisku, gali buti ivairiu nenumatytu dalyku,bet jie gali nutikti bet kur. Mes labai laukiam, ir norim tik tinkamo oro- nelabai salto,bet ir ne pliusines temperaturos.

O su 2-3 metu vaikais tai net neisivaizduoju tokios keliones autobusu. Is vis,jiems dar anksti keliauti -juk nieko neprisimins,tik isvargs ir kitus isvargins. Nepykit,bet kartais mamos tikrai labai buna drasios ir keistos.... g.gif
Atsakyti