Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

Amzius toks mirksiukas.gif .

O va vakar pas mus sveciuose buvo nuodeme su Austeja 4u.gif biggrin.gif , kaimynes artimos esam.Tai gi va-likau suzaveta lelios ne tik groziu, bet ir protu bei savarankiskumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2005 11 17, 14:28)
O va vakar pas mus sveciuose buvo nuodeme su Austeja 4u.gif  biggrin.gif , kaimynes artimos esam.Tai gi va-likau suzaveta lelios ne tik groziu, bet ir protu bei savarankiskumu wub.gif

Nenusimink, jei ka smile.gif bernams ne tas galvoj dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2005 11 17, 16:44)
Nenusimink, jei ka smile.gif bernams ne tas galvoj dar biggrin.gif

Ne ne, nenusimenu, mano lelius irgi labai protingas ir grazus ax.gif (na juk pats paciausias jis man wub.gif ), be to, jaunesnis truputuka.Ir vyrai juk nuo mazumes tinginiukai, taip kad ...
Labai labai faina nuodemes lelyte, norejau pasakyt angel.gif
Atsakyti
Nius ačiu už gražius žodžius.

Bet vis tiek neaišku nei kur, nei kada susitinkam... Tai kaip, organizatorės mirksiukas.gif ?
Atsakyti
mano apsiulymas buvo PizzaJazz Savanoriu pr. Tada mano pasiulymas buvo sukritikuotas, bet kito taip ir nebuvo pasiulyta, isskyrus LITEXPO, kas, manau, tikrai netinka susitikimui.
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 11 17, 14:18)
mano apsiulymas buvo PizzaJazz Savanoriu pr. Tada mano pasiulymas buvo sukritikuotas, bet kito taip ir nebuvo pasiulyta, isskyrus LITEXPO, kas, manau, tikrai netinka susitikimui.

Ei, Viktute, tikrai nekritikavau, tik žinau, kad su mažiais ten nieko gero nebus. Galima Čili Coca-Cola Plaza, galima Nykštukuose, gal dar kažkur yra, nes aš nesu kabakėlių fanė, tai net nežinau.
Jaigu bus norinčių keletas - galiu ir pas save pakviesti-, nes vietos mažoka, tai nesutilpsim.
Atsakyti
Kiek prisimenu "Cili", tai ten atejus visada reikia laukti kol tau ras vietos, o musu juk bus daug. Nykstukuose irgi su vietom gali buti problemos. g.gif Jau zinau! Varom i "Maugli"! Ten ir pasedeti kur yra, ir vaikaams pazaisti. Jei "Maugli" dar dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 11 17, 14:47)
Kiek prisimenu "Cili", tai ten atejus visada reikia laukti kol tau ras vietos, o musu juk bus daug. Nykstukuose irgi su vietom gali buti problemos.  g.gif  Jau zinau! Varom i "Maugli"! Ten ir pasedeti kur yra, ir vaikaams pazaisti. Jei "Maugli" dar dirba  g.gif

Aš už betkur, kad tik vaikam būtų kuo užsiimti.
Atsakyti
Tuoj patrūksiu - bandau per vieną savaitgalį sudalyvaut dviejose parodose ir dviejuose meetuose - nu sakykit ką nors, kur kada... Visoms vienodai kur, ir niekas nieko nepasako. Susinervijau beee.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 18, 07:30)
Tuoj patrūksiu - bandau per vieną savaitgalį sudalyvaut dviejose parodose ir dviejuose meetuose - nu sakykit ką nors, kur kada... Visoms vienodai kur, ir niekas nieko nepasako. Susinervijau beee.gif

Tai tu nepratrūk, pasiūlyk kažką. Aš nežinau tų kabakų. cry.gif
Atsakyti
4u.gif
Jei bandytume suderinti laiką sekmadienį iš ryto, na kokia 11,00 val, tai manau "Nykštukuose" tikrai būtų vietos.

Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 11 18, 08:55)
4u.gif
Jei bandytume suderinti laiką sekmadienį iš ryto, na kokia 11,00 val, tai manau "Nykštukuose" tikrai būtų vietos.

Kad jie savaitgaly lyg nuo 12 val. dirba g.gif
Atsakyti