Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

QUOTE(Aidar @ 2005 11 18, 12:42)
Kad jie savaitgaly lyg nuo 12 val. dirba g.gif

Skambinau ten.Jie dirba nuo 11 val.,bet reikia uzstata atvezti apie 50Lt, jei norim gauti staliuka.Gali buti, jei neuzsakysim, kad tektu i II auksta lipti sedeti, o tai mums netinka, nes vaiku zaidimo aikstele I aukste.
Ka darom? g.gif
Atsakyti
Kai pirma karta buvome susitikusios, tai buvome II aukste, salia buvo nedidelis staliukas vaikams zaisti, o vyresni vaikai I auksto saleje priziuredavo jaunesnius, kai mamos mielai snekuciavosi tongue.gif
Atsakyti
Na, bet kokiu atveju manau, kad nieks uzstato neuzves ten siandien, taip kad galim eiti "na ura", gal gausim staliuka I aukste.Sekmadieni susitinkam prie seimos pramogu centro ax.gif "Nykstukai", Laisves pr.88, 11 val.
Tinka? Gal dar suderinkim dalyvaujanciu sarasa.Bo jei eis tik kokios 1-2 mamos, as neateisiu blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad laikas 11 val. tikrai geras daugumai, turinciu mazus vaikus, nes pietu miegui kaip dar ir ankstoka, ir siaip geras laikas ta prasme, kad jei kokie staliukai ir bus rezervuoti, tai namanau, kad nuo 11 val.
As galiu ateiti smile.gif
Atsakyti
Ką tik sužinojau, kad mano "mažyliui" sekmadienį 10 val. futbolo treniruotė. doh.gif

O jums linksmai pasisedėti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Po pusvalandzio einu namo, ten kompo neturiu, busiu be rysio, todel nuodeme, pranesk man mobiliu sms, ka nutarsit 4u.gif
Iki, jeigu ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 11 18, 15:23)
Ką tik sužinojau, kad mano "mažyliui" sekmadienį 10 val. futbolo treniruotė.  doh.gif

O jums linksmai pasisedėti  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tai gali be "maziaus" ateiti mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu, nelabai cia kas gaunasi su rytojum sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 11 20, 00:02)
kaip suprantu, nelabai cia kas gaunasi su rytojum sad.gif

NA, KO TAIP SILPNAI , MAMULES? NESUSIKALBAT? aSH TAI DIRBU SLENKANCIU GRAFIKU, ISHEIGINES DIENOS MANO RETAI PER ISHEIG. BUNA smile.gif
KOL KAS IR VAIKAI MANO KLAIPEDOJE cry.gif , BET, KAI JAU BUS CIA- NORIAI SUSITIKSIU SU JUMIS!!! MANO DIDZHIOJI JAU I AUKLES TIK, BET, MANAU, PABENDRAUTI RASIME APIE KA ax.gif
Atsakyti
VIENAS KLAUS. ''NE I TEMA'' ... ASH NUSIPIRKAU BUTA ZHIRMUNUOSE, TAD, GAL PATARS KAS- KUR VAIKU POLIKLINIKA SUSIRASTI? NA IR SHIAIP- AR MAMU ISH ZHIRMUNU YRA CIA GAL??? BUTU LABAI SMAGU... ax.gif MAN PRAVERSTU JUSU PAGALBA( INFORMACINE) KOL KAS ASH BE AUTOBUSU/ TROLEIBUSU MARSHRUTU ZHEMELAPIO- ISH NAMU NEINU , IR TAI KELIS KARTUS NE I TA PUSE NULEKIAU... biggrin.gif
JEI KAS- MANO TEL.868811662.,860467353 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaT: 20 lapkričio 2005 - 16:35
QUOTE(JelenaT @ 2005 11 20, 16:30)
AR MAMU ISH ZHIRMUNU YRA CIA GAL???

Aš iš žirmūnų smile.gif O kur gyvenat?
Atsakyti
Na ka, mamos umn.gif , s....gavosi is musu organizuoto meeto vel? ax.gif
O gal buvot susitikusios kurios nors?

JelenaT, as dirbu Zirmunuose 4u.gif
Atsakyti