Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

Grazios mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 11 21, 16:43)
Nuodeme galvą kažko nulenkus, o aš kažko užkėlus biggrin.gif

Aš savo vaiką gaudau tongue.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nibuvau, nigalėjau, dėl subjektyvių priežasčių sad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 11 21, 17:47)

Leliai wub.gif
Atsakyti
O as bijau cia uzeiti, paskaitau vienishu mamyciu skyreli, bet nerasau nieko ax.gif Kolkas pas vyra grizau, bet greiciausia tik iki pavasario, tai daba esu kaip ir ne vienisha doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

jau senokai skaitinėju SM, bet vat tik dabar bandau "išlįsti". ach, čia vis tos kalėdos rolleyes.gif
taigi, norėčiau ir aš bent virtualiai prisijungti prie jūsų būrelio (įnešti šviežio kraujo biggrin.gif )
Esu ir viena, ir vieniša (kol kas ax.gif ) motina, išsiskyriau prieš metus ir jei dėl ko ir graužiuosi, tai tik dėl to, kad nepadariau to anksčiau...Tiesą sakant, atsikvėpiau kaip reikalas, bent jau šioje gyvenimo "sferoje".
Dabar mane puola įvairios bėdos ir problemos, bet aš kaip žolė - vis bandau ir bandau atsitiesti...
O gyvenu antakalnyje, auginu penkiametę... flirt.gif
Atsakyti
Neblogi Jūsų susitikimai, bent jau iš nuotraukų sprendžiant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2005 12 20, 12:07)
Sveikos, mamytės,

jau senokai skaitinėju SM, bet vat tik dabar bandau "išlįsti". ach, čia vis tos kalėdos  rolleyes.gif
taigi, norėčiau ir aš bent virtualiai prisijungti prie jūsų būrelio (įnešti šviežio kraujo biggrin.gif )
Esu ir viena, ir vieniša (kol kas ax.gif ) motina, išsiskyriau prieš metus ir jei dėl ko ir graužiuosi, tai tik dėl to, kad nepadariau to anksčiau...Tiesą sakant, atsikvėpiau kaip reikalas, bent jau šioje gyvenimo "sferoje".
Dabar mane puola įvairios bėdos ir problemos, bet aš kaip žolė - vis bandau ir bandau atsitiesti...
O gyvenu antakalnyje, auginu penkiametę... flirt.gif

labas, beveik kaimyne smile.gif mes Antakalni pro langa matom , Zhirmunuose esame biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, Karna smile.gif Aš irgi gyvenu (tiksliau, greitai gyvensiu) Antakalnyje. Auginu trimetę mirksiukas.gif Tai mes gal kaimynės būsim? Kurioje tu Antakalnio pusėje gyveni? Mes tai maždaug per vidurį smile.gif
Atsakyti
jo.
Atsakyti
sveikos, JelenaT ir mamaRama, tikrai esam beveik kaimynės. žirmūnus ir aš pro langą matau, o antakalnyje gyvenu taip pat beveik per vidurį - prie pat vaikų poliklinikos.
na va, gal galėsim kada ir mažiuką meetuką pradėti organizuoti smile.gif
gal atsilieps ir daugiau mamyčių iš šitos vilniaus pusės 4u.gif
Atsakyti