Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

Šaunu smile.gif , tikrai galėsim mini meetuk'ą susiorganizuot kada mirksiukas.gif Tik aš dar nežinau, kada įsikursim. Kolkas tai mūsų butas dar tik su daline apdaila ir klozetu biggrin.gif , bet aš jau taip noriu ten gyvent, kad sąlygos nebesvarbu...
Taigi, bus smagu susipažinti su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2005 12 28, 13:33)
na va, gal galėsim kada ir mažiuką meetuką pradėti organizuoti smile.gif
gal atsilieps ir daugiau mamyčių iš šitos vilniaus pusės 4u.gif

as irgi prie jusu prisijungsiu, gal po nauju ir susiorganizuosim ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.. nejau jus cia visos tik is Vilniaus.. As vat matot esu is kauno ir gal sakau cia ir kaunieciu atsirastu norinciu koki nors meetuka padaryti su leliukais.. clap.gif juk visai smagu turetu buti..
O del to vienisumo.. tai jug greiciausiai jei esame issiskyrusios tai nesam tokios vieniso.. as bent jau labiau jauciaus vienisai kai buvau istekejusi ir gyvenau su vyru.. po skyrybu tarsi kas butu naujo kvepavimo ikvepes.. ach kaip gera. Nors ir turiu drauga su kuriuos gyvenu, bet juk vistiek vaika auginu viena.. sunglasses2.gif
Atsakyti
Butu saunu,as irgi is Kauno.O kokiame mikrorajone gyveni?As tai kalnieciuose-prie Savo.
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2006 01 12, 01:22)
Butu saunu,as irgi is Kauno.O kokiame mikrorajone gyveni?As tai kalnieciuose-prie Savo.

As A.Sanciuose mirksiukas.gif reiiks kazka intensviau galvot biggrin.gif
Atsakyti
Jei ką, tai aš ir iš Kauno bigsmile.gif
Atsakyti
na sunu jau ir Kauniskes sukruto bigsmile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie kauniečių-kada,kur ir t.t.????
Atsakyti
Na manau sia savaite neiseis pasimatyti,nes jau labai saltus orus pranese.
Atsakyti
Sutinku,bet taip besiruošiant ir pavasaris ateis,o tada ir gamtoj bus gerai.Bet susitikti galima kokioj vaikų žaidimų aikštelėj-su visai mažiukais ir mamas įleidžia,didesnių mamos gali atskirai prie staliukų pasisėdėti.
Atsakyti
Na kaunietes... man tai daba sesija tai truputi nenoriu minciu nukreipt netinkama linkme... bet kita savaite as visa jusu biggrin.gif tai kas kokiu pasiulymu turi?
Atsakyti
Na pasiūlymas a) pas ką nors namie ax.gif blush2.gif rolleyes.gif bigsmile.gif biggrin.gif, pasiūlymas b ) kokioj nors kavinėj su vaikų kambariu (pvz. Napoli, tik nežinau, ar ji dar dirba, Berneliai ir t.t.) biggrin.gif
Daugiau kol kas nesugalvoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuka: 17 sausio 2006 - 09:37