Taigi, bus smagu susipažinti su jumis
QUOTE(Karna @ 2005 12 28, 13:33)
na va, gal galėsim kada ir mažiuką meetuką pradėti organizuoti
gal atsilieps ir daugiau mamyčių iš šitos vilniaus pusės
gal atsilieps ir daugiau mamyčių iš šitos vilniaus pusės
as irgi prie jusu prisijungsiu, gal po nauju ir susiorganizuosim ka nors
Sveikos mamytes.. nejau jus cia visos tik is Vilniaus.. As vat matot esu is kauno ir gal sakau cia ir kaunieciu atsirastu norinciu koki nors meetuka padaryti su leliukais..
juk visai smagu turetu buti..
O del to vienisumo.. tai jug greiciausiai jei esame issiskyrusios tai nesam tokios vieniso.. as bent jau labiau jauciaus vienisai kai buvau istekejusi ir gyvenau su vyru.. po skyrybu tarsi kas butu naujo kvepavimo ikvepes.. ach kaip gera. Nors ir turiu drauga su kuriuos gyvenu, bet juk vistiek vaika auginu viena..
O del to vienisumo.. tai jug greiciausiai jei esame issiskyrusios tai nesam tokios vieniso.. as bent jau labiau jauciaus vienisai kai buvau istekejusi ir gyvenau su vyru.. po skyrybu tarsi kas butu naujo kvepavimo ikvepes.. ach kaip gera. Nors ir turiu drauga su kuriuos gyvenu, bet juk vistiek vaika auginu viena..
QUOTE(jurave @ 2006 01 12, 01:22)
Butu saunu,as irgi is Kauno.O kokiame mikrorajone gyveni?As tai kalnieciuose-prie Savo.
As A.Sanciuose
Jei ką, tai aš ir iš Kauno
na sunu jau ir Kauniskes sukruto
Jungiuosi prie kauniečių-kada,kur ir t.t.????
Sutinku,bet taip besiruošiant ir pavasaris ateis,o tada ir gamtoj bus gerai.Bet susitikti galima kokioj vaikų žaidimų aikštelėj-su visai mažiukais ir mamas įleidžia,didesnių mamos gali atskirai prie staliukų pasisėdėti.
Na kaunietes... man tai daba sesija tai truputi nenoriu minciu nukreipt netinkama linkme... bet kita savaite as visa jusu
tai kas kokiu pasiulymu turi?
Na pasiūlymas a) pas ką nors namie
, pasiūlymas b ) kokioj nors kavinėj su vaikų kambariu (pvz. Napoli, tik nežinau, ar ji dar dirba, Berneliai ir t.t.)
Daugiau kol kas nesugalvoju
Daugiau kol kas nesugalvoju