Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

Labukas,
As cia visai netiketai ax.gif prisijungiau, ne viska perskaiciau, bet noriu jungtis i meetuka,nes labai truksta cry.gif draugijos drinks_cheers.gif . Stengsiuosi prisiderinti del laiko smile.gif.
Turiu prasyma blush2.gif , kai nuspresite del laiko ir vietos, parasykite i az, nes ne visada prisijungiu blush2.gif . Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Die, tu nesijuok is mano liniuotes rolleyes.gif galiu ir ikast per susitikima tongue.gif

O del gimtadienio-butu daugiau vietos, su mielu noru pasikvieciau jus visas tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 10 14, 14:31)
Man 28 arba 29 diena tinka smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 10 15, 12:01)
Die, tu nesijuok is mano liniuotes rolleyes.gif  galiu ir ikast per susitikima tongue.gif

O del gimtadienio-butu daugiau vietos, su mielu noru pasikvieciau jus visas tongue.gif  drinks_cheers.gif

O...Dingo liniuote visai lens.gif laugh.gif Ok, pasikandziosim susitikusios mirksiukas.gif .

Galvojau, gal nukelkim dar kitam savaitgaliui meetuka, bet po to pamasciau , kad nea.Nes visada atsiras tokiu, kurios ta ar kita diena negales.Gaila, aisku...
Susitikim 28, ar 29 d.tos, kurios gali.Su kitom bus proga neuzilgo suorganizuoti kita gathering.gif

Miliute, ok 4u.gif .
Atsakyti
Gal ir prisijungtume. Tai koki vis tik laika planuojat? Mes sestadieniais i mokyklele varom, uztrunkam iki beveik 14 val. Po to - laisve thumbup.gif
Atsakyti
Kokia mokyklele lankot sestadieniais?
Laika suderinsim.

Milabra, nuodeme, kitos ,o jus kaip?
listen.gif
Atsakyti
nuodeme mirus. Pakasta po krūva darbų ir dar penki laidai apie kaklą apvynioti ir gerai užveržti. Kitą savaitę atostogauju - garantuoju, gulėsiu komoj. O po kokių trijų dienų skambins šefas ir sakys: "Kaip sekasi? Kur esi šiuo metu? Gal gali truputį padėti, nes čia nebesusitvarkom..." Nesuprantu tik vieno - kaip iki šiol 70 metų be manęs įmonė gyvavo, niekaip nesuprantu... Nu va, išsiliejau, nors ir ne į temą biggrin.gif O iš tikrųjų tai gal ir sudalyvausiu, jei tik iš komos pakilsiu ir jei į būsiu Vilniuj (greičiausiu būsiu, bo jaučia širdis, kad neteks visą ilgą savaitę atostogaut).

O milabra tai žinau, išdurs - sakys, va, Vilniuj, man netinka, o paskui skųsis visokiose rožių lysvėse ir soduose, kad jos vilnietiška chebra nepriima, o iš tikrųjų tai pati ignorą įjungus tongue.gif
Atsakyti
Milabra, tu tokia???

Is tikruju tai faina butu visoms susitikti ax.gif .Pasistenkim..
Atsakyti
Kreipiuosi i .... KAUNIETES 4u.gif
Spalio 27-29 dienomis busiu Kaune. Truputi vilnieciu mamyciu jau pazystu, pasitaikius progai labai noreciau susipazinti ir su kaunietemis, tad siulau susitikima thumbup.gif
Siulau spalio 28 d. po pietu arba spalio 27 d. nuo kokios 16 val. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 22 spalio 2005 - 13:00
28 spalio labai norėčiau. labai labai..... Mielai prisijungčiau
Atsakyti
BRANGUTE > turi omeny susitikima Kaune?
Atsakyti
Aš galėčiau ketvirtadienį po pietų,kur nors centre.Nes penktadienį po pietų dirbu. ax.gif
Atsakyti