Matai, kad man tas Vilnius paskutiniu metu nelabai prie širdies. Aš ten esu kviečiama tik "ant raudono kilimėlio", tad po tokių bendravimų jau norisi tik 150 g. vodkės padaryt ir su niekuo nekalbėt.....Bet jei kada į Vilnių važiuosiu savo malonumui, tai jau tada būtinai
Leliux, aš nesakau, kad jūsų susitikimas buvo nevykęs, aš ten nebuvau ir neturiu jokios teisės tai komentuoti. Tačiau kitiems yra kompleksas dėl amžiaus, kiti kitaip įsivaizduoja bendravimus nei tu, vienodų žmonių nėra ir kuo didesnė grupė žmonių susirenka, tuo sunkiau sekasi bendrauti. Paimkim, kad ir vestuves, jei yra apie 30 žmonių, jau kalbama kad vestuvės praėjo nuostabiai, o jei jau 100 žmonių, tai visada išgirsi kaip kažkas ten susimušė. Tad tikrai nėra ko pykti jei kažkam kažkas nepatiko, tai natūralu. Juk dėl skonio nesiginčijama. O svarbiausia kad tau pačiai patiko, tai šaunu, džiaukis maloniais prisiminimais, o negadink sau nuotaikos jei kažkam kažkas nepatiko. Na nepatiko tai nepatiko, o dėl ko tu dabar turi dėl to krimstis.
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra