Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

Joooo g.gif
O kokio amziaus mamytes susirinkusios buvo? g.gif rolleyes.gif

Gretute, tai uz ka jis tave sitaip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 03 20, 12:35)
Joooo g.gif
O kokio amziaus mamytes susirinkusios buvo? g.gif  rolleyes.gif

mes buvom 4, trys jaunesnės ir viena truputį vyresnė. man 25, kitom tiksliai nežinau smile.gif (hmm..aš tai prie jaunesnių jeigu ką) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 03 20, 11:35)
Joooo g.gif
O kokio amziaus mamytes susirinkusios buvo? g.gif  rolleyes.gif

Nu mes tryse buvom nuo 24 iki 28....Ale, ne metuose gi esme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulia @ 2006 03 19, 20:24)
Sveikos,
natūralu, kad ne visuomet visi mytai pavyksta, na bet tikėkimės, ateity bus dar gražių ir malonių susitikimų smile.gif
Kai prisimenu pirmą vienišių mytą Nykštukuose, tai net nostalgija apima. Jau kaip pasiilgau visų "in real"  wub.gif

Suprantam, del to ir analizuojam susitikimo trukumus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 03 20, 13:04)
Nu mes tryse buvom nuo 24 iki 28....Ale, ne metuose gi esme lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai kad ne metuose esme schmoll.gif siaip jau...
Siek tiek gaila, kad ne visoms patiko unsure.gif .Bet siaip tai viskas ok, mamkos, nesiparinkit 4u.gif
lotta, musu leliai vienodo amziaus,itariu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2006 03 20, 09:38)
beje, truputį knieti ir savo nuomonę pasakyti... emm, mes organizavom meetuka  tam, kad susipažintume, atsipalaiduotume, bet vėl gi pažindinantis nebūtinai apie darbą kalbėti reikia  ax.gif  va, ir tikrai nebūtinai iš anksto susitarti apie ką kalbėsim, nes tada jau išeis nebe pasisėdėjimas, o konferencija, kiekviena galės savo pranešimą parengta tema skaityti  lotuliukas.gif heh
o šiaip viskas čiki

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gretutė @ 2006 03 20, 10:14)
Jei kada kitąkart susitikinėsit, tai parašykit man asmeninę ar kokią žinutę, kad užuosčiau:)

butinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bedugne @ 2006 03 20, 12:07)
Tikrai kad ne metuose esme schmoll.gif siaip jau...
Siek tiek gaila, kad ne visoms patiko unsure.gif .Bet siaip tai viskas ok, mamkos, nesiparinkit 4u.gif
lotta, musu leliai vienodo amziaus,itariu tongue.gif

Maniskis 2.2m. o taviskis? blush2.gif , nors jauciu, ne tam skyrelyje bazariname doh.gif Vel Mamulia isgrus lauk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 03 20, 13:11)
Maniskis 2.2m. o taviskis? blush2.gif , nors jauciu, ne tam skyrelyje bazariname doh.gif Vel Mamulia isgrus lauk schmoll.gif

2.1 m.(beveik) mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jo....Štai tau ir susitikimai......Ir aš kažkada buvau susitikusi su JelenaT, bet praėjo viskas čiki. Mat mes abi norėjom pakalbėt apie tuos blogus "tėčius". Gal tikrai prieš einant susitikti reiktų nors šiek tiek išsiaiškinti, juk vienoms tikrai yra labai svarbus amžius, kitos nori aptarti savo problemas, o trečios - paprasčiausiai išgert alaus.....Gal kad mažiau būtų tokių nesusipratimų, tai tikrai būtų neprošal parašyti ko mes norim, pvz.: varom išgert alaus....Tai aš abiem rankom už, nes atsipalaiduot aš mėgstu ir neapkenčiu tokiu metu gvildenti darbo problemas.... Sėkmės ateity organizuojant susiburimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 20, 19:11)
Jo....Štai tau ir susitikimai......Ir aš kažkada buvau susitikusi su JelenaT, bet praėjo viskas čiki. Mat mes abi norėjom pakalbėt apie tuos blogus "tėčius". Gal tikrai prieš einant susitikti reiktų nors šiek tiek išsiaiškinti, juk vienoms tikrai yra labai svarbus amžius, kitos nori aptarti savo problemas, o trečios - paprasčiausiai išgert alaus.....Gal kad mažiau būtų tokių nesusipratimų, tai tikrai būtų neprošal parašyti ko mes norim, pvz.: varom išgert alaus....Tai aš abiem rankom už, nes atsipalaiduot aš mėgstu ir neapkenčiu tokiu metu gvildenti darbo problemas.... Sėkmės ateity organizuojant susiburimus  drinks_cheers.gif

Poli1, kai mes busim Klaipedoje, butinai susisieksim su tavimi ir atsipalaiduosim drinks_cheers.gif , vyrus pakeiksnosim ir siaip fainai laika praleisim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 20 kovo 2006 - 19:17
QUOTE(lotta @ 2006 03 20, 20:16)
Poli1, kai mes busim Klaipedoje, butinai susisieksim su tavimi ir atsipalaiduosim drinks_cheers.gif , vyrus pakeiksnosim ir siaip fainai laika praleisim thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 20, 20:11)
Jo....Štai tau ir susitikimai......Ir aš kažkada buvau susitikusi su JelenaT, bet praėjo viskas čiki. Mat mes abi norėjom pakalbėt apie tuos blogus "tėčius". Gal tikrai prieš einant susitikti reiktų nors šiek tiek išsiaiškinti, juk vienoms tikrai yra labai svarbus amžius, kitos nori aptarti savo problemas, o trečios - paprasčiausiai išgert alaus.....Gal kad mažiau būtų tokių nesusipratimų, tai tikrai būtų neprošal parašyti ko mes norim, pvz.: varom išgert alaus....Tai aš abiem rankom už, nes atsipalaiduot aš mėgstu ir neapkenčiu tokiu metu gvildenti darbo problemas.... Sėkmės ateity organizuojant susiburimus  drinks_cheers.gif

susitinkant dviese, tai ir galima apibrest, ko einama, bet kai daugiau... nu nezinau... bet jei jau 3 is 4 rado bendra kalba, tai jau gal ir neblogas pasiekimas

Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 20, 19:19)

Ale, jus busit Vilniuje, tai irgi nesislapstykit 4u.gif
Atsakyti
Matai, kad man tas Vilnius paskutiniu metu nelabai prie širdies. Aš ten esu kviečiama tik "ant raudono kilimėlio", tad po tokių bendravimų jau norisi tik 150 g. vodkės padaryt ir su niekuo nekalbėt.....Bet jei kada į Vilnių važiuosiu savo malonumui, tai jau tada būtinai drinks_cheers.gif
Leliux, aš nesakau, kad jūsų susitikimas buvo nevykęs, aš ten nebuvau ir neturiu jokios teisės tai komentuoti. Tačiau kitiems yra kompleksas dėl amžiaus, kiti kitaip įsivaizduoja bendravimus nei tu, vienodų žmonių nėra ir kuo didesnė grupė žmonių susirenka, tuo sunkiau sekasi bendrauti. Paimkim, kad ir vestuves, jei yra apie 30 žmonių, jau kalbama kad vestuvės praėjo nuostabiai, o jei jau 100 žmonių, tai visada išgirsi kaip kažkas ten susimušė. Tad tikrai nėra ko pykti jei kažkam kažkas nepatiko, tai natūralu. Juk dėl skonio nesiginčijama. O svarbiausia kad tau pačiai patiko, tai šaunu, džiaukis maloniais prisiminimais, o negadink sau nuotaikos jei kažkam kažkas nepatiko. Na nepatiko tai nepatiko, o dėl ko tu dabar turi dėl to krimstis. lotuliukas.gif
Atsakyti