Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

QUOTE(Poli1 @ 2006 03 20, 20:57)
Matai, kad man tas Vilnius paskutiniu metu nelabai prie širdies. Aš ten esu kviečiama tik "ant raudono kilimėlio", tad po tokių bendravimų jau norisi tik 150 g. vodkės padaryt ir su niekuo nekalbėt.....Bet jei kada į Vilnių važiuosiu savo malonumui, tai jau tada būtinai  drinks_cheers.gif
Leliux, aš nesakau, kad jūsų susitikimas buvo nevykęs, aš ten nebuvau ir neturiu jokios teisės tai komentuoti. Tačiau kitiems yra kompleksas dėl amžiaus, kiti kitaip įsivaizduoja bendravimus nei tu, vienodų žmonių nėra ir kuo didesnė grupė žmonių susirenka, tuo sunkiau sekasi bendrauti. Paimkim, kad ir vestuves, jei yra apie 30 žmonių, jau kalbama kad vestuvės praėjo nuostabiai, o jei jau 100 žmonių, tai visada išgirsi kaip kažkas ten susimušė. Tad tikrai nėra ko pykti jei kažkam kažkas nepatiko, tai natūralu. Juk dėl skonio nesiginčijama. O svarbiausia kad tau pačiai patiko, tai šaunu, džiaukis maloniais prisiminimais, o negadink sau nuotaikos jei kažkam kažkas nepatiko. Na nepatiko tai nepatiko, o dėl ko tu dabar turi dėl to krimstis.  lotuliukas.gif

nieks ant nieko nepyksta. na, iki mustyniu gal nedaeisim? smile.gif
bet sita meeta reiktu irasyt i labiausiai diskusiju sukelusi, nes jau kelios dienos aistros verda biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
Tas tai jau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
oo tai jau galiu vaikščiot nosį užrietus, kad dalyvavau tam susitikime didis.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 03 19, 15:25)
Sakykim,galim grupuotis vienišos mamos nuo 30m.,tokį susitikimą organizuoti,vienišos iki 28m.,ar kaip,tiesiog ,kad vienoms su lkitom būtų ir jauku ir įdomu.Kitą kartą tikrai reikia viską apgalvoti ir pasiruošti smile.gif.Aš bet kokiu atveju susitikimu likau patenkinta,nauja pattirtis visada naudinga.

As manau, kad jei isvis grupuotis, tai geriau pgl vaiku amziu, o ne pgl mamu wink.gif

As meeta, aisku, praziopsojau, nes retai uzsuku cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 03 21, 13:15)
As manau, kad jei isvis grupuotis, tai geriau pgl vaiku amziu, o ne pgl mamu wink.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 03 19, 20:24)
Kai prisimenu pirmą vienišių mytą Nykštukuose, tai net nostalgija apima. Jau kaip pasiilgau visų "in real"  wub.gif

Susirinko mūsų daug mamyčių, iš pradžių nedrąsu buvo blush2.gif , bet ... labai šauniai pasėdėjom. Daugelio tame meete dalyvavusių čia nebesutinku g.gif . Aš ir pati nelabai jau noriu lankytis, dėl visokių pasityčiojimų ir nejautrių žmonių.
O be to, ir nebetinku šitam skyreliui, kadangi neseniai patapau ... ytė - ienė (dviguba pavardė dėl vaiko) ir laukiuosi kito vaikelio wub.gif . (Čia biški buvo off topic, jei mamulia ištrins, tai nieko tokio ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2006 03 21, 14:14)
. Aš ir pati nelabai jau noriu lankytis, dėl visokių pasityčiojimų ir nejautrių žmonių.
O be to, ir nebetinku šitam skyreliui, kadangi neseniai patapau ... ytė - ienė  ir laukiuosi kito vaikelio  wub.gif

na tai sveikinimai tapus iene ir kad vaikiuko laukiesi, o kas čia tyčiojasi??? tokiem reikia box.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2006 03 21, 13:14)
Susirinko mūsų daug mamyčių, iš pradžių nedrąsu buvo  blush2.gif , bet ... labai šauniai pasėdėjom. Daugelio tame meete dalyvavusių čia nebesutinku  g.gif . Aš ir pati nelabai jau noriu lankytis, dėl visokių pasityčiojimų ir nejautrių žmonių.
O be to, ir nebetinku šitam skyreliui, kadangi neseniai patapau ... ytė - ienė (dviguba pavardė dėl vaiko) ir laukiuosi kito vaikelio  wub.gif . (Čia biški buvo off topic, jei mamulia ištrins, tai nieko tokio  ax.gif ).

Mes irgi sveikiname thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Hm...toks klausimukas...O kaip tavo vyras elgiasi su pirmu tavo vaiku? g.gif
Nes mane nuo kazkokiu ieskojimu labai stabdo si mintis....
Atsakyti
Aha, tikrai būtų įdomu sužinot kaip vyrai reaguoja į pirmą žmonos vaiką. ax.gif O dėl ko pasityčiojo kiti?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 21, 20:57)
O dėl ko pasityčiojo kiti?

Itariu, cia kalbama apie tuos, kurie ilenda i sita skyreli padziugauti, kaip toms vargsems vienisoms mamoms sunku, kokios jos nelaimeles biggrin.gif ...Juk yra tokiu, pati susiduriau.Nelaimingi zmones bando rasti nelaimingesniu uz juos, kad geriau pasijaustu doh.gif ...
Neaiskinsiu cia, kad nesam mes nelaimingos, nes mes tai zinom, o kitaip galvojantiems to nesuprast...
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 03 21, 14:20)
Hm...toks klausimukas...O kaip tavo vyras elgiasi su pirmu tavo vaiku? g.gif
Nes mane nuo kazkokiu ieskojimu labai stabdo si mintis....

Vyras labai gerai sutaria su mano vaiku thumbup.gif , kartais net geriau nei aš doh.gif . Iš pradžių tai žinoma, kad visko buvo- tavo vaikas, tai pati žiūrėk, auklėk ir pan.
O vyro tikrai specialiai neieškojau, galima sakyti, pats mane susirado biggrin.gif . Susipažinom internetu, jeigu kam įdomu, nors šiaip gyvenom tam pačiam name ir toj pačioj laiptinėj lotuliukas.gif

QUOTE(bedugne @ 2006 03 22, 09:29)
Itariu, cia kalbama apie tuos, kurie ilenda i sita skyreli padziugauti, kaip toms vargsems vienisoms mamoms sunku, kokios jos nelaimeles :

Būtent tai ir tuėjau mintyje. Konkrečiai manęs niekas nėra įžeidęs, bet tiesiog šlykštu skaityti kitų požiūrį į mus, kaip į antrarūšęs būtybes bash.gif: .

Iš tirkųjų, vyrui buvo įdomu, kodėl aš auginu viena, kur tėvas ir pan. Pasakiau, kas ir kaip, ir pridūriau, kad tai man nėra maloni tema ir apie tai nenoriu kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2006 03 22, 14:01)
Vyras labai gerai sutaria su mano vaiku thumbup.gif , kartais net geriau nei aš  doh.gif . Iš pradžių tai žinoma, kad visko buvo- tavo vaikas, tai pati žiūrėk, auklėk ir pan.
O vyro tikrai specialiai neieškojau, galima sakyti, pats mane susirado  biggrin.gif . Susipažinom internetu, jeigu kam įdomu, nors šiaip gyvenom tam pačiam name ir toj pačioj laiptinėj  lotuliukas.gif

Iš tirkųjų, vyrui buvo įdomu, kodėl aš auginu viena, kur tėvas ir pan. Pasakiau, kas ir kaip, ir pridūriau, kad tai man nėra maloni tema ir apie tai nenoriu kalbėti.

Nu ir buna pasaulyje stebuklu..Tai su vyru kasdien matydamiesi buvot nereialingi vienas kitam, o per NET issiaiskinot viska, SUPER thumbup.gif
Dziugu, kad tavo vyras sauniai sutaria su vyresneliu mirksiukas.gif , o ko dabar laukiates jau zinot?

As irgi galvoju, ka cia reiktu atsakyti jei klaustu, kodel viena augimu maziu ir t.t.... g.gif
Atsakyti